19 20 21 22 23 24 BAT TOPLAAAN, kimlerin Bebişlerrrr geliyoooo

24 Ekim bat femara+ ovulasyonla takip yaptım bu ay testlerde bocaladim bu sefer sanırım Ekim uğur getirsin hepimize

24 Ekim bat femara+ ovulasyonla takip yaptım bu ay testlerde bocaladim bu sefer sanırım Ekim uğur getirsin hepimize
Bende ovulasyon testi yapmak istedim ama hep koyu çıktı , 4 gün boyunca bende braktim sanırım iğnenin etkisi bat gelene kadar anlayamayagim çok merak ediyorummmm

Bende ovulasyon testi yapmak istedim ama hep koyu çıktı , 4 gün boyunca bende braktim sanırım iğnenin etkisi bat gelene kadar anlayamayagim çok merak ediyorummmm
İğne etkisi o canım geçen ay iğne de vurulmustum hep koyu çıkıyor bu ay iğne olmadım o yüzden testle takip ettim pikten sonra biraz siliklesti sonrasında daha da siliklesmedi aynı devam ediyor kist mi oldu dedim acaba doktora da gitmeyince ne oldu bilmiyorum bikac gün sonra progesteron baktiracam ben canım sen baktirdin mi

Sanırım öyle kuzum bide aşırı koyuluk olunca bosverdim , doktorum öyle bişey demedi baktır falan diye zor süreçler Allahım uğraşmadan nasip etsin inşallah hepimize

20 Ekim benim bat klomen + çatlatma iğnesi ile bı umut bekliyorum
Benim de 20 ekim hsg ve ovüslasyon takibi, tahmini 5 kasımda yumurtlama. Şuan sağ tarafımda batma vs var bakalım. Ne zaman test yapacaksınınnn

Benim de 20 ekim hsg ve ovüslasyon takibi, tahmini 5 kasımda yumurtlama. Şuan sağ tarafımda batma vs var bakalım. Ne zaman test yapacaksınınnn
İğnenin etkisi 12 gün sürüyormuş ,o yüzden 18 Ekim gibi yaparım sanırım aslında yine tek çizgi gibi hissediyorum ama hayırlısı Allah bilir tabiki inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Daha çok var cnm erkenden yapmanın anlamı yok ben çok yalancı silik çizgi gördüm oyüzden regl gecikirse yapmak istiyorum..Bu ay rahim filmi çektirdim bakalım hayırlısı artık
bende 2 ekimde rahim filmi çektirdim, 4, 5 ekim yumurtlama
Bat 19 Ekim Ovülasyon takibi bir heyecan bir panik beklemeyim
Bende bende çok heycanlıyım ya kasık batmalarım bel ağrım vs var. ama her şeyi buna yorunca olmuyor..

bende 2 ekimde rahim filmi çektirdim, 4, 5 ekim yumurtlama

Bende bende çok heycanlıyım ya kasık batmalarım bel ağrım vs var. ama her şeyi buna yorunca olmuyor..
Belki psikolojiktir bende de kasık ağrısı var sol tarafta ama işte 7 gün var daha

19 ekim yumurta takibi yaptırdım, inşallah bu ay olacak güzel düşünelim ki güzel olsun 7 ekimde yumurtam 21.4 mm idi çatlayıp catlamadigini görmedik bir daha gitmedim bol bol havuç yedim ama 10 tane kaset test aldım bir tane de erken gebelik testim var ne zaman yapmalıyım sizce

Kızlar bat tarihlerimiz hep yakın sizlerle bugün yumurtlamanin 6 günü bata daha 12 gün var testlerim pek siliklesmiyor bugünku testim de böyle sizde durumlar nasıl karsilastirim dedim

Eklentiler

• IMG_20211012_143615.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…