- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 23
- 34
- Konu Sahibi emosumveys
-
Negatifi görücem gibi geliyor yine ama..Kuzum yarın 7 kalıyor benim en erken testim bata 5 gün kala yapsam da çıkmıyor Türkiye'de ki gibi hassas değil malesef ama sen yap şekerim
Umutsuz olma canım benim herşey olabilirNegatifi görücem gibi geliyor yine ama..
Umutsuzluğa kapılacagınbir durum yok ki senin niye böyle söylüyorsun. Bak benm negatif çıktı yine de beklicem. Ben ilk hamileliğimde adet gormustum üstüne. O yüzden adet olsam bile iyice bekliyorum kanamam fazlaşıncaya kadar umudumu yitirmiyorumNegatifi görücem gibi geliyor yine ama..
Canım 5 aydır deniyoruz kimyasal gebelikte geçirdim ben. Umutsuzum çünkü hep yumurtlama tarihinde yapıyoruz 2-3 gün her akşam ama olmuyor tutmuyor. Kistimde yok hastalığımda yok.Umutsuzluğa kapılacagınbir durum yok ki senin niye böyle söylüyorsun. Bak benm negatif çıktı yine de beklicem. Ben ilk hamileliğimde adet gormustum üstüne. O yüzden adet olsam bile iyice bekliyorum kanamam fazlaşıncaya kadar umudumu yitirmiyorum
Canm her şeyin zamanı var ben de aynıyım ilkinde kalbi durdu 10haftalikken.Canım 5 aydır deniyoruz kimyasal gebelikte geçirdim ben. Umutsuzum çünkü hep yumurtlama tarihinde yapıyoruz 2-3 gün her akşam ama olmuyor tutmuyor. Kistimde yok hastalığımda yok.
Canm üzülme Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur. Benm de bat 20 adet belirtilerim başladıgunaydın hanımlar regl 19 ekımde pazar gunu oldum malesef bu ayda olmadı cok uzgunum
Onlar ne acaba
INSALLAH SENDE VARDIR BISEYLER CANIMCanm üzülme Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur. Benm de bat 20 adet belirtilerim başladı
Predector erken gebelik testiOnlar ne acaba
tek değilimişim :)
Bat tarihlerimizde ayni benimde adet dongum 30 gün, ve bende bügün test yapıp silik çizgi çıktı. inşallah olumlu sonuçlanır.Ben bir deliyimNegatif olduğunu bile bile yine gittim aldım
Test yaptın mı tekrarPredector erken gebelik testi
Bu sabah yapmıştım sadece canım. O da negatif çıktı. Bat24Test yaptın mı tekrar
Aaaa ay çok sevindim. Sizin ihtimal daha fazla. İnşallah hamilesinizdirBat tarihlerimizde ayni benimde adet dongum 30 gün, ve bende bügün test yapıp silik çizgi çıktı. inşallah olumlu sonuçlanır.
daha erken sayilir, bence yarin tekrar deneBu sabah yapmıştım sadece canım. O da negatif çıktı. Bat24
ayyyy insallah tatlım ama pek umudum yok. benim AMH degerim çok düşük 0.2Aaaa ay çok sevindim. Sizin ihtimal daha fazla. İnşallah hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?