- 31 Ocak 2025
- 62
- 10
- 3
- 28
Merhaba. Ben tedaviye başlıyorum diyemem ama sürece girdik. 2 yıldır evliyim yaşım 29. 1 yıldır tamamen çocuk deniyoruz ondan öncesinde ise geri çekilerek korunuyorduk. 1 kez kimyasal gebelik geçirdim onun dışında hiç hamile kalmadım. Eşimin sperm testinde sayısı 1 milyon çıktı. Aylardır eşimi tedaviye ikna etmeye çalışarak geçti. Bu arada çevremdeki tüm arkadaşlarım hamile kaldı. O kadar psikolojim bozuldu ki eşim de halime acıdı oturduk konuştuk. Tüp bebek doktoru bir tanıdığımız vardı onu aradık süreci ve neden tüp bebek gerekli onu anlattı eşimin de aklına yattı. Pzt günü ön görüşmemiz var Allah kısmet ederse. Çevremden destek yerine tam tersi köstek gördüğüm için buraya yazmak istedim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahMerhabaBAT 20 Temmuz ve bu ay adet olur olmaz Tüp bebek Tedavisine başlayacağım. Bu Tarihlere yakın Tüp bebek tedavisine başlayacaklar varsa yazın lütfen karşilikli birbirimize destek olalim bu zorlu sürecte!!
Bugün güzel haberlerini bekliyorumYaşım 31 evlendiğim günden beri korunmadım 1 sene öyle bekledim ha oldu ha olacak evliliğimden de bişey anlamadım 1 sene sonra doktora gittim klomen tedavisi uygulayalım tüp bebek hemen yapma dedi diye 6 ay klomen ovitrelle kullandım olmadı her ay ağladım kendimi yıprattım sonra bıraktım yapmadım bişey bekleyeyim dedim baktık olmuyor bu sürece başladık işte sebepsiz infertilite deniliyor bende de eşimde de sorun yok tüm testlerimiz temiz çıktı çok şükür inşallah tüp bebek tutar maddi olarakta çok zorlayacak ben çalışmıyorum işi falan bıraktım hayatı saldım çocuk içintakviye sadece folik asit ve magnezyum kullanıyorum şuan
Götdüğüm kadarıyla olmamasından daha çok eșini ikna etmek daha çok yipratmiş seni. Benim eşimde başta kabullenmek istemedi ancak benim üzüldüğümü gördükce oda sonunda tüp bebeğe olumlu baktı. Biz cevremizden kimseye anlatmadık, anlatmıcazda cünkü dediginiz gibi destek olmadiklari gibi köstek oluyo insanlar. BAT ne zaman sizin?Merhaba. Ben tedaviye başlıyorum diyemem ama sürece girdik. 2 yıldır evliyim yaşım 29. 1 yıldır tamamen çocuk deniyoruz ondan öncesinde ise geri çekilerek korunuyorduk. 1 kez kimyasal gebelik geçirdim onun dışında hiç hamile kalmadım. Eşimin sperm testinde sayısı 1 milyon çıktı. Aylardır eşimi tedaviye ikna etmeye çalışarak geçti. Bu arada çevremdeki tüm arkadaşlarım hamile kaldı. O kadar psikolojim bozuldu ki eşim de halime acıdı oturduk konuştuk. Tüp bebek doktoru bir tanıdığımız vardı onu aradık süreci ve neden tüp bebek gerekli onu anlattı eşimin de aklına yattı. Pzt günü ön görüşmemiz var Allah kısmet ederse. Çevremden destek yerine tam tersi köstek gördüğüm için buraya yazmak istedim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Bat 1 ağustos benim. Aylardır eşim doğal yollarla olur bekleyelim diyor. 1 yıl geçti kimyasalın üstünden. Her ay umutlanıp her ay yıkılıyorum. Sonunda bir şekilde olumlu baktı. Arkadaşım sandığım kişiler sen çok acele ediyorsun beklemiyorsun eşin senin dırdırından kabul etmiştir eşinden de olacaksın bu gidişle dedi. Nasıl üzüldüm anlatamam. Çok hevesle anlatmıştım oysa ki. Sonunda eşim de sıcak bakıyor bişeyler olacak artık diye. Salak gibi mutlu mutlu anlatıyorum bir de. Anladım ki insanlar sadece üzgün olduğun zaman sever seni. Bütün hevesim kırıldıGötdüğüm kadarıyla olmamasından daha çok eșini ikna etmek daha çok yipratmiş seni. Benim eşimde başta kabullenmek istemedi ancak benim üzüldüğümü gördükce oda sonunda tüp bebeğe olumlu baktı. Biz cevremizden kimseye anlatmadık, anlatmıcazda cünkü dediginiz gibi destek olmadiklari gibi köstek oluyo insanlar. BAT ne zaman sizin?
Saçmalamışlar acikcası. Eğer ortada olan bir sorun varsa niye bekleyelim. 1 yil icinde zaten yapmadik şey birakmiyoruz artik. Büyük ihtimal kendi eşleri sizin eşiniz gibi olmadigi icin bi kiskanclik durumu olusmusBat 1 ağustos benim. Aylardır eşim doğal yollarla olur bekleyelim diyor. 1 yıl geçti kimyasalın üstünden. Her ay umutlanıp her ay yıkılıyorum. Sonunda bir şekilde olumlu baktı. Arkadaşım sandığım kişiler sen çok acele ediyorsun beklemiyorsun eşin senin dırdırından kabul etmiştir eşinden de olacaksın bu gidişle dedi. Nasıl üzüldüm anlatamam. Çok hevesle anlatmıştım oysa ki. Sonunda eşim de sıcak bakıyor bişeyler olacak artık diye. Salak gibi mutlu mutlu anlatıyorum bir de. Anladım ki insanlar sadece üzgün olduğun zaman sever seni. Bütün hevesim kırıldı
Yoo kendinin 2 çocuğu var yanlışlıkla tekrar hamile kalmaktan falan korkuyor. Diğeri beni tüp bebek için heveslendiren kişi ama gerçekten sürece girince bi değişti bişeyler oldu. Eşini zorlaman doğru değil falan diyor. Bu arada kendi de eşine çocuk yapmayacaksak boşanalım diyip evliliğinin 2. Ayında hamile kalan bir şahsiyet. Ne diyeceğimi bilemiyorum bazen.Saçmalamışlar acikcası. Eğer ortada olan bir sorun varsa niye bekleyelim. 1 yil icinde zaten yapmadik şey birakmiyoruz artik. Büyük ihtimal kendi eşleri sizin eşiniz gibi olmadigi icin bi kiskanclik durumu olusmus
Ben senin yerinde olsam Tüp bebekten vazgectiğimi söyler öyle sürece başlardımYoo kendinin 2 çocuğu var yanlışlıkla tekrar hamile kalmaktan falan korkuyor. Diğeri beni tüp bebek için heveslendiren kişi ama gerçekten sürece girince bi değişti bişeyler oldu. Eşini zorlaman doğru değil falan diyor. Bu arada kendi de eşine çocuk yapmayacaksak boşanalım diyip evliliğinin 2. Ayında hamile kalan bir şahsiyet. Ne diyeceğimi bilemiyorum bazen.
Bu konuyu hiçbir şekilde açmama kararı aldım. Öyle üzüldüm ki kelimeler yetmez. Sorsam hepsi yatıp kalkıp çocuğum olsun diye dua ediyorlar. Sürece böyle başlamak da ayrıca moralimi bozdu zatenBen senin yerinde olsam Tüp bebekten vazgectiğimi söyler öyle sürece başlardım
Morelini bozma. 1 yil cok uzun bi süre değil sadece bizde anne olma isteği cok yogun oldugu icin bize uzun geliyor. Kimseyi takma ve tek sırdaşın eşin olsun. Ben anneme söyledim bir tek o bile söyleme demesem yani ona buna anlatacak yani nolcak ki tüp bebek herkes yaptiriyo diyo. Öyle degil işte kimse bu durumu yasamadan bizim ne yasadigimizi anlayamaz ve yargili gözlerle anca bizi izler ve yadirgarlar cünkü insanlar nankördür. Kendine dikkat et kimsenin üzmesine asla izin vermeBu konuyu hiçbir şekilde açmama kararı aldım. Öyle üzüldüm ki kelimeler yetmez. Sorsam hepsi yatıp kalkıp çocuğum olsun diye dua ediyorlar. Sürece böyle başlamak da ayrıca moralimi bozdu zaten
Pzt görüşme var. Hsg istediler bugün adetimin 9. Günü bugün yaptırmam lazımmış ama 15 bin dediler. Hem çalışıyorum izin alamam pat diye hem de para bulamam 2 saat içinde. Gelen aya kaldı rahim filmi. Baya üzüldüm ama geç olsun da olsun napalımMorelini bozma. 1 yil cok uzun bi süre değil sadece bizde anne olma isteği cok yogun oldugu icin bize uzun geliyor. Kimseyi takma ve tek sırdaşın eşin olsun. Ben anneme söyledim bir tek o bile söyleme demesem yani ona buna anlatacak yani nolcak ki tüp bebek herkes yaptiriyo diyo. Öyle degil işte kimse bu durumu yasamadan bizim ne yasadigimizi anlayamaz ve yargili gözlerle anca bizi izler ve yadirgarlar cünkü insanlar nankördür. Kendine dikkat et kimsenin üzmesine asla izin verme
Önemlin olan bir ucundan bașlamiş olmakPzt görüşme var. Hsg istediler bugün adetimin 9. Günü bugün yaptırmam lazımmış ama 15 bin dediler. Hem çalışıyorum izin alamam pat diye hem de para bulamam 2 saat içinde. Gelen aya kaldı rahim filmi. Baya üzüldüm ama geç olsun da olsun napalım
Öyle. Allah hepimizin gönlüne göre versinÖnemlin olan bir ucundan bașlamiş olmak
Merhaba bugün gittim doktor muayene etti bende çikolata kisti vardı rahimden uzak boyutu küçük bir de miyomum vardı bunlar gebeliğe engel değil ama kesinde bişey söyleyemiyoruz dedi seninle rahim dinlendirmeli devam edicem bir iğne ismi söyledi o iğne ile geçici menopoza sokacağım miyom ve kist düşecek sonra transfer yapacağız taze transferde tutma şansın düşük olur dedi iğnelerimi verdi Gonal f 300 başladım bugün valla hayırlısı artık doktora güvendim araştırmıştım da çok başladık bakalım 5 gün sonra kontrole çağırdıBugün güzel haberlerini bekliyorum
Tedaviye başlamışsin cok sükür. Insallah bol yumurta oluşur. Ilk igneni yaptin mi? Yapabildin mi nasildi? Igne olayi beni cok geriyodaMerhaba bugün gittim doktor muayene etti bende çikolata kisti vardı rahimden uzak boyutu küçük bir de miyomum vardı bunlar gebeliğe engel değil ama kesinde bişey söyleyemiyoruz dedi seninle rahim dinlendirmeli devam edicem bir iğne ismi söyledi o iğne ile geçici menopoza sokacağım miyom ve kist düşecek sonra transfer yapacağız taze transferde tutma şansın düşük olur dedi iğnelerimi verdi Gonal f 300 başladım bugün valla hayırlısı artık doktora güvendim araştırmıştım da çok başladık bakalım 5 gün sonra kontrole çağırdı
İnşallah ilk iğneyi merkezde hemşire göstererek yaptı kolay hiç acıtmadıda göbekten yapacağın bölgeyi dozu nasıl ayarladığını gösteriyor evde rahat yaparım bende ondan korkuyordum ama korkulacak gibi değilmişTedaviye başlamışsin cok sükür. Insallah bol yumurta oluşur. Ilk igneni yaptin mi? Yapabildin mi nasildi? Igne olayi beni cok geriyoda
15 bin mi çok ya ben Nisan ayında 4 bine çektirdim özelde bence daha uygun yerler vardır araştırınPzt görüşme var. Hsg istediler bugün adetimin 9. Günü bugün yaptırmam lazımmış ama 15 bin dediler. Hem çalışıyorum izin alamam pat diye hem de para bulamam 2 saat içinde. Gelen aya kaldı rahim filmi. Baya üzüldüm ama geç olsun da olsun napalım
Ben türkiyede yaşamıyorum.15 bin mi çok ya ben Nisan ayında 4 bine çektirdim özelde bence daha uygun yerler vardır araştırın
Nerede yaşiyorsunuz? Bu arada ben anestezili 15bine yaptirmiştimBen türkiyede yaşamıyorum.
Insallah banada anlatirlar. Sevindim buna ama kendim tecrübe edene kadar gerilmeye devamİnşallah ilk iğneyi merkezde hemşire göstererek yaptı kolay hiç acıtmadıda göbekten yapacağın bölgeyi dozu nasıl ayarladığını gösteriyor evde rahat yaparım bende ondan korkuyordum ama korkulacak gibi değilmiş
Kıbrıs'ta yaşıyorum ben. Anestezisiz 15 dedi bana. Ama tek bir yerden sordum ben daha. 3 haftam daha var bi kaç yere daha soracamNerede yaşiyorsunuz? Bu arada ben anestezili 15bine yaptirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?