19-20-21 Temmuz Tedaviye başlayacaklar var mı?

Insallah banada anlatirlar. Sevindim buna ama kendim tecrübe edene kadar gerilmeye devam
Anlatırlar hemşire anlatırken kolay gözüktü gözüme yaptı hiç bişey hissetmedim ama yarın kendime vururken ne yaşayacağım bilmiyorum sanada aktarırım tecrübemi

Ben de 20-22 Temmuz gibi adetle doktora gideceğim iğnelerimi aldık, iğneden anestesizden insan korkuyor ama olsun nisanda kist ameliyatı oldum

Çatlatma iğnesi zor bulunuyormuş o yüzden hemşire al demişti eczaneden 2 hafta sonra buldu eğer reçeteniz varsa alabilirsiniz muğladayım eğitim araştırmada başlayacağım siz hangi şehirdesiniz

Çatlatma iğnesi zor bulunuyormuş o yüzden hemşire al demişti eczaneden 2 hafta sonra buldu eğer reçeteniz varsa alabilirsiniz muğladayım eğitim araştırmada başlayacağım siz hangi şehirdesiniz
Recetem varda malesef türkiyede değilim ama Tüp bebegi kayseride yaptiracagim insallah

Kızlar tüp bebeğe başladıysanız çatlatma iğnesini aramaya başlayın ovitrelle bulunmuyor. Bana doktorum son dakika söylediği için gün boyu aradım bulamadım başka muadili aldım.

Merhaba nasilsiniz naptiniz acaba benim bugün adetimin ikinci gün gittim ignelere basladik. 225 doz gonal f verdi her aksam 8 de vur dedi

Bugün ilk ignemi oldum ve dedigin gibi hic acimiyormus senin son durum ne acaba?

Kızlar tüp bebeğe başladıysanız çatlatma iğnesini aramaya başlayın ovitrelle bulunmuyor. Bana doktorum son dakika söylediği için gün boyu aradım bulamadım başka muadili aldım.
Bugün aldim ovitrell kayseriyi altina üstüne getirdim. Ve buldum cok sükür

merhaba benimde eşim testis kanseri geçirdi dondurulmuş spermler var kemoterapi almadan önce verdiği tedavi süreci nasıl biraz bilgi verme şansınız var mı acaba

Merhaba nasilsiniz naptiniz acaba benim bugün adetimin ikinci gün gittim ignelere basladik. 225 doz gonal f verdi her aksam 8 de vur dedi
Merhaba aaa çok iyi hayırlı olsun inşallah güzel geçer süreç ben daha adet olmadım benimde eli kulağında diye umuyorum bekliyorum ya o yüzden olmuyor resmen istemediğimde olmadık zamanda gelir hâlbuki

merhaba benimde eşim testis kanseri geçirdi dondurulmuş spermler var kemoterapi almadan önce verdiği tedavi süreci nasıl biraz bilgi verme şansınız var mı acaba
Merhaba geçmiş olsun ameliyat oldu mu eşiniz testis mi alındı tedavi süreci derken tüp bebekle ilgili mi yoksa kemoterapi süreci mi sorunuzu tam anlamadım

Merhaba aaa çok iyi hayırlı olsun inşallah güzel geçer süreç ben daha adet olmadım benimde eli kulağında diye umuyorum bekliyorum ya o yüzden olmuyor resmen istemediğimde olmadık zamanda gelir hâlbuki
Ben bugün bekliyordum acikcasi 1 gün önce süpriz yapti ve cok sükür tedaviye basladik. Taze transfer istedigimi söyledim tamam dedi taze transfer niyetiyle baslayalim, hersey uygun olursa transfer ederiz(hormonlar, rahim kalinligi,...) yoksa dondurur bir sonraki ay transferi gerceklestirirz dedi

İyi olmuş sizin için inşallah böyle iyi gider her şey ilaçlar kolay bulunuyor mu bide siz raporlu mu almıştınız ne kadar tuttu ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…