Ben avusturya. Tüp bebek icin türkiyede ucucam bendeKıbrıs'ta yaşıyorum ben. Anestezisiz 15 dedi bana. Ama tek bir yerden sordum ben daha. 3 haftam daha var bi kaç yere daha soracam
Vallahi o kadar işin içine girmedim daha. Ama ben de yasak değil diye biliyorumBen avusturya. Tüp bebek icin türkiyede ucucam bendesizin orda tüp bebekte cinsiyet secimi yasak degil diyolar dogru mu
Anlatırlar hemşire anlatırken kolay gözüktü gözüme yaptı hiç bişey hissetmedim ama yarın kendime vururken ne yaşayacağım bilmiyorum sanada aktarırım tecrübemiInsallah banada anlatirlar. Sevindim buna ama kendim tecrübe edene kadar gerilmeye devam
Doktorunuz kim hangi sehir? Ben igneleri almadimBen de 20-22 Temmuz gibi adetle doktora gideceğim iğnelerimi aldık, iğneden anestesizden insan korkuyor ama olsun nisanda kist ameliyatı oldum
Recetem varda malesef türkiyede değilimÇatlatma iğnesi zor bulunuyormuş o yüzden hemşire al demişti eczaneden 2 hafta sonra buldu eğer reçeteniz varsa alabilirsiniz muğladayım eğitim araştırmada başlayacağım siz hangi şehirdesiniz
Insallahİnşallah rahatlıkla bulursunuz
Merhaba nasilsiniz naptiniz acabaAnladım inşallah istediğiniz gibi geçer süreç Allah yardımcınız olsun taze transfer olursak yada başka aksilikler yaşamazsak süreçlerimiz yakın ya da aynı olacak bakalım bir an önce adeti bekliyorum bende insan sabirsizlaniyor bir yandan
Bugün ilk ignemi oldum ve dedigin gibi hic acimiyormusİnşallah ilk iğneyi merkezde hemşire göstererek yaptı kolay hiç acıtmadıda göbekten yapacağın bölgeyi dozu nasıl ayarladığını gösteriyor evde rahat yaparım bende ondan korkuyordum ama korkulacak gibi değilmiş
Merhaba gittiniz mi doktoraBen de 20-22 Temmuz gibi adetle doktora gideceğim iğnelerimi aldık, iğneden anestesizden insan korkuyor ama olsun nisanda kist ameliyatı oldum
Bugün aldim ovitrellKızlar tüp bebeğe başladıysanız çatlatma iğnesini aramaya başlayın ovitrelle bulunmuyor. Bana doktorum son dakika söylediği için gün boyu aradım bulamadım başka muadili aldım.
merhaba benimde eşim testis kanseri geçirdi dondurulmuş spermler var kemoterapi almadan önce verdiği tedavi süreci nasıl biraz bilgi verme şansınız var mı acabaGeçmiş olsun inşallah güzel sonuç alırsınız benimde sorun eşimde bende her şey normal ve yolunda eşim testis kanseri geçirdi kemoterapi aldı sperm değerleri çok düşük o yüzden tedavi görüyoruz
Merhaba aaa çok iyi hayırlı olsun inşallah güzel geçer süreç ben daha adet olmadım benimde eli kulağında diye umuyorum bekliyorum ya o yüzden olmuyor resmen istemediğimde olmadık zamanda gelir hâlbukiMerhaba nasilsiniz naptiniz acababenim bugün adetimin ikinci gün gittim ignelere basladik. 225 doz gonal f verdi her aksam 8 de vur dedi
Merhaba geçmiş olsun ameliyat oldu mu eşiniz testis mi alındı tedavi süreci derken tüp bebekle ilgili mi yoksa kemoterapi süreci mi sorunuzu tam anlamadımmerhaba benimde eşim testis kanseri geçirdi dondurulmuş spermler var kemoterapi almadan önce verdiği tedavi süreci nasıl biraz bilgi verme şansınız var mı acaba
Ben bugün bekliyordum acikcasi 1 gün önce süpriz yapti ve cok sükür tedaviye basladik. Taze transfer istedigimi söyledim tamam dedi taze transfer niyetiyle baslayalim, hersey uygun olursa transfer ederiz(hormonlar, rahim kalinligi,...) yoksa dondurur bir sonraki ay transferi gerceklestirirz dediMerhaba aaa çok iyi hayırlı olsun inşallah güzel geçer süreç ben daha adet olmadım benimde eli kulağında diye umuyorum bekliyorum ya o yüzden olmuyor resmen istemediğimde olmadık zamanda gelir hâlbuki
İyi olmuş sizin için inşallah böyle iyi gider her şey ilaçlar kolay bulunuyor mu bide siz raporlu mu almıştınız ne kadar tuttu ilaçlarBen bugün bekliyordum acikcasi 1 gün önce süpriz yapti ve cok sükür tedaviye basladik. Taze transfer istedigimi söyledim tamam dedi taze transfer niyetiyle baslayalim, hersey uygun olursa transfer ederiz(hormonlar, rahim kalinligi,...) yoksa dondurur bir sonraki ay transferi gerceklestirirz dedi
evet eşim ameliyat oldu testis alındı ben tüp bebek sürecinizi merak etmiştimMerhaba geçmiş olsun ameliyat oldu mu eşiniz testis mi alındı tedavi süreci derken tüp bebekle ilgili mi yoksa kemoterapi süreci mi sorunuzu tam anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?