- 4 Ocak 2025
- 702
- 280
- 18
- 30
Hadi inşallah güzel haberlerRandevum saat 2 desivasdan kayseriye gittigim icin 1 saat erken gelmisim suan saat 2 olmasini bekliyorum. Malum cuma, cuma namazı kimse yok
Yumurtalarin hepisi eşit büyüyor dedi. Soldakiler 11 mm sagdakiler 10mm dedi. Gonalf 225 devam dedi. Yarinden itibaren gonalf+ oxotide de vuracakmışım.Hadi inşallah güzel haberler
İyi maşallah ne güzel kaç gün vurulmuştunuz iğneniziYumurtalarin hepisi eşit büyüyor dedi. Soldakiler 11 mm sagdakiler 10mm dedi. Gonalf 225 devam dedi. Yarinden itibaren gonalf+ oxotide de vuracakmışım.
Pazartesi ilk vurulma günümdüİyi maşallah ne güzel kaç gün vurulmuştunuz iğnenizi
Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun inşallah, benimkiler pek büyümemişPazartesi ilk vurulma günümdü
Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun inşallah, benimkiler pek büyümemiş
Evet bugündü benim de 7 taneden 3 tanesi büyümüş 10 civarılarSizin de mi kontrol bugündü. Insallah büyürler daha zaman var
Naptın canim son durum neEvet bugündü benim de 7 taneden 3 tanesi büyümüş 10 civarılar
Naptiniz canim merak ettim sizde durumlar neBen de 20-22 Temmuz gibi adetle doktora gideceğim iğnelerimi aldık, iğneden anestesizden insan korkuyor ama olsun nisanda kist ameliyatı oldum
Ben de dün gece 11de vuruldum yarın sabah 10 buçukta operasyon varNaptın canim son durum neben dün aksam catlatma ignesi vuruldum yarin sabah opu var
senin son ultrason nasıl geçtii e2 değerine baktılar mıNaptın canim son durum neben dün aksam catlatma ignesi vuruldum yarin sabah opu var
Evet bakti e2 ve peogestron. Sana baktilar misenin son ultrason nasıl geçtii e2 değerine baktılar mı
E2 baktılar sadece bana 1200 çıktı. Senin kaç Folikül göründü en son kaç çıktı değerlerEvet bakti e2 ve peogestron. Sana baktilar mi
E2 baktılar sadece bana 1200 çıktı. Senin kaç Folikül göründü en son kaç çıktı değerler
Yok olmayacağım donduracağızBende aynı Folikül sayısı pek değişmedi 12-13 dedi totalde. Taze transfer olacakmısın?
Allahım kolay bi şekilde atlatmamızı sağlasın. Benim randevu 8 de opu icinYok olmayacağım donduracağız
İnşallah güzel sonuçlar alınır. Benim de 10 buçukta ama il dışında olduğu için yola çıktık. Hayırlısıyla güzel geçer inşallah güzel yumurtalarımız olurAllahım kolay bi şekilde atlatmamızı sağlasın. Benim randevu 8 de opu icin
Bizde aynı sekil sivasdan - kayseriye geldik . Gece yola ciktikİnşallah güzel sonuçlar alınır. Benim de 10 buçukta ama il dışında olduğu için yola çıktık. Hayırlısıyla güzel geçer inşallah güzel yumurtalarımız olur
Dualarım sizinle umarım içlerinden hep kaliteli yumurtalarınız çıkarBizde aynı sekil sivasdan - kayseriye geldik . Gece yola ciktik
Tesekkür ederim umarım insallah mutlu haberlerle dönecegiz ikimiz deDualarım sizinle umarım içlerinden hep kaliteli yumurtalarınız çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?