19-20-21 Temmuz Tedaviye başlayacaklar var mı?

Naptiniz canim merak ettim sizde durumlar ne
Yarın opu olucak benim yumurta toplama, korkuyorum açıkçası kendi doktorum yoktu cuma günü kontrolde kist olduğu için başka doktor eşyalarını da getir yatırabiliriz seni dedi korktum stres oldum inşallah kolaylıkla geçer siz en durumdasınız

Yarın opu olucak benim yumurta toplama, korkuyorum açıkçası kendi doktorum yoktu cuma günü kontrolde kist olduğu için başka doktor eşyalarını da getir yatırabiliriz seni dedi korktum stres oldum inşallah kolaylıkla geçer siz ne dudurumdasınız
Ben dün opu oldum işte hiç beklemediğim bi şekilde ağrısız sızısız geçti ve şuanda iyiyim. Umarım sizinde benimki gibi rahat geçer. Insallah önemli bir kist değildir. Bu başka doktorların bakma olayı çok saçma. Sen yinede canını sıkma belkide kendiliginden atılan ufak bir kisttir.

Ben dün opu oldum işte hiç beklemediğim bi şekilde ağrısız sızısız geçti ve şuanda iyiyim. Umarım sizinde benimki gibi rahat geçer. Insallah önemli bir kist değildir. Bu başka doktorların bakma olayı çok saçma. Sen yinede canını sıkma belkide kendiliginden atılan ufak bir kisttir.
Çikolata kisti ama riskliyse ellemeyin diyicem o tarafı canımdan önemli değil çok korkuttu kadın inşallah yumurta toplamaya kendi doktorum gelir nolur dua edin kolaylıkla geçsin

Çikolata kisti ama riskliyse ellemeyin diyicem o tarafı canımdan önemli değil çok korkuttu kadın inşallah yumurta toplamaya kendi doktorum gelir nolur dua edin kolaylıkla geçsin
Dualarım sizlerle. Iki yumurtalikta da kist var mı? Yoksa birinden toplarlar

Back
X