- 4 Ocak 2025
- 595
- 238
- 18
- 30
Bana bi ağrı kesici bide antibiyotik ama sen transfer olacağın için o kadar çok ilaç vardırDoktor sana ne ilac yazdi? Ben bi torba aldim simdi eve gidiyorum. Kafam karişti hangisi bugün diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bi ağrı kesici bide antibiyotik ama sen transfer olacağın için o kadar çok ilaç vardırDoktor sana ne ilac yazdi? Ben bi torba aldim simdi eve gidiyorum. Kafam karişti hangisi bugün diye
Evet sanırım. Ilaclari görünce şok oldum. Kan sulandırıcı igne vermiş. Iğneden kurtulamadıkBana bi ağrı kesici bide antibiyotik ama sen transfer olacağın için o kadar çok ilaç vardır
Evet transfer öncesi çok ilaç varmış ya. Hamile kalınsa bile iğneler devam edebiliyormuşEvet sanırım. Ilaclari görünce şok oldum. Kan sulandırıcı igne vermiş. Iğneden kurtulamadık
Yarın opu olucak benim yumurta toplama, korkuyorum açıkçası kendi doktorum yoktu cuma günü kontrolde kist olduğu için başka doktor eşyalarını da getir yatırabiliriz seni dedi korktum stres oldum inşallah kolaylıkla geçer siz en durumdasınızNaptiniz canim merak ettim sizde durumlar ne
Ben dün opu oldum işte hiç beklemediğim bi şekilde ağrısız sızısız geçti ve şuanda iyiyim. Umarım sizinde benimki gibi rahat geçer. Insallah önemli bir kist değildir. Bu başka doktorların bakma olayı çok saçma. Sen yinede canını sıkma belkide kendiliginden atılan ufak bir kisttir.Yarın opu olucak benim yumurta toplama, korkuyorum açıkçası kendi doktorum yoktu cuma günü kontrolde kist olduğu için başka doktor eşyalarını da getir yatırabiliriz seni dedi korktum stres oldum inşallah kolaylıkla geçer siz ne dudurumdasınız
Evet, hersey tamamda bu kan sulandirici igne Enox yazmis ona cok üzüldüm. Bide 30 günlük yazmis....Neyse bebişimiz insallah tutar da bu eziyetlere değerEvet transfer öncesi çok ilaç varmış ya. Hamile kalınsa bile iğneler devam edebiliyormuş
Merhaba acaba son durumunuz nedir?Evet verdiler 8 yumurtanın hepsi döllenmiş 6 tanesi daha olgun 3. Gün tekrar arayacağız dedi gider mi acaba 5.güne kadar çok stres oldum
Çikolata kisti ama riskliyse ellemeyin diyicem o tarafı canımdan önemli değil çok korkuttu kadın inşallah yumurta toplamaya kendi doktorum gelir nolur dua edin kolaylıkla geçsinBen dün opu oldum işte hiç beklemediğim bi şekilde ağrısız sızısız geçti ve şuanda iyiyim. Umarım sizinde benimki gibi rahat geçer. Insallah önemli bir kist değildir. Bu başka doktorların bakma olayı çok saçma. Sen yinede canını sıkma belkide kendiliginden atılan ufak bir kisttir.
Dualarım sizlerle. Iki yumurtalikta da kist var mı? Yoksa birinden toplarlarÇikolata kisti ama riskliyse ellemeyin diyicem o tarafı canımdan önemli değil çok korkuttu kadın inşallah yumurta toplamaya kendi doktorum gelir nolur dua edin kolaylıkla geçsin
Canım seni aradılar mı döllenme içinDualarım sizlerle. Iki yumurtalikta da kist var mı? Yoksa birinden toplarlar
Yok canim daha aramadilar. Seni?Canım seni aradılar mı döllenme için
Hayır ben zaten bu saatlerde girmiştim sen daha önceydin ya belki aramışlardır dedimYok canim daha aramadilar. Seni?
Aramasınlar korkuyorumHayır ben zaten bu saatlerde girmiştim sen daha önceydin ya belki aramışlardır dedim
Aradılar. Seni aradılar mı? 16 toplanmıştị, 13 olgunmuş - 9u döllenmiş.Hayır ben zaten bu saatlerde girmiştim sen daha önceydin ya belki aramışlardır dedim
3 yumurtam 5.gün donduruldu 2 taneside 6. Güne gitti donduruldu. 5. Günü transfer olacağım 23 ünde Şuan rahim dinlendirme aşamasındayım çikolata kistinden dolayı geçici menopoz iğnesi vuruldum bekliyorumMerhaba acaba son durumunuz nedir?
Hadi insallah 23ünde transfer olursun ve bebişine 9 ay kalir3 yumurtam 5.gün donduruldu 2 taneside 6. Güne gitti donduruldu. 5. Günü transfer olacağım 23 ünde Şuan rahim dinlendirme aşamasındayım çikolata kistinden dolayı geçici menopoz iğnesi vuruldum bekliyorum![]()
İnşallah oluşur canım bende çok stres yaptım inan vücudum toplanmadı hala ağrım sızım var herşey güzel olacak hepimiz için hayırlı olsun şimdiden az kalmış seninHadi insallah 23ünde transfer olursun ve bebişine 9 ay kalirben persembe günü transfer olucam insallah
insallah benimde kaliteli embriyom oluşur
daha gün1