19-20-21 Temmuz Tedaviye başlayacaklar var mı?

Naptiniz canim merak ettim sizde durumlar ne
Yarın opu olucak benim yumurta toplama, korkuyorum açıkçası kendi doktorum yoktu cuma günü kontrolde kist olduğu için başka doktor eşyalarını da getir yatırabiliriz seni dedi korktum stres oldum inşallah kolaylıkla geçer siz en durumdasınız

Yarın opu olucak benim yumurta toplama, korkuyorum açıkçası kendi doktorum yoktu cuma günü kontrolde kist olduğu için başka doktor eşyalarını da getir yatırabiliriz seni dedi korktum stres oldum inşallah kolaylıkla geçer siz ne dudurumdasınız
Ben dün opu oldum işte hiç beklemediğim bi şekilde ağrısız sızısız geçti ve şuanda iyiyim. Umarım sizinde benimki gibi rahat geçer. Insallah önemli bir kist değildir. Bu başka doktorların bakma olayı çok saçma. Sen yinede canını sıkma belkide kendiliginden atılan ufak bir kisttir.

Evet transfer öncesi çok ilaç varmış ya. Hamile kalınsa bile iğneler devam edebiliyormuş
Evet, hersey tamamda bu kan sulandirici igne Enox yazmis ona cok üzüldüm. Bide 30 günlük yazmis....Neyse bebişimiz insallah tutar da bu eziyetlere değer

Ben dün opu oldum işte hiç beklemediğim bi şekilde ağrısız sızısız geçti ve şuanda iyiyim. Umarım sizinde benimki gibi rahat geçer. Insallah önemli bir kist değildir. Bu başka doktorların bakma olayı çok saçma. Sen yinede canını sıkma belkide kendiliginden atılan ufak bir kisttir.
Çikolata kisti ama riskliyse ellemeyin diyicem o tarafı canımdan önemli değil çok korkuttu kadın inşallah yumurta toplamaya kendi doktorum gelir nolur dua edin kolaylıkla geçsin

Çikolata kisti ama riskliyse ellemeyin diyicem o tarafı canımdan önemli değil çok korkuttu kadın inşallah yumurta toplamaya kendi doktorum gelir nolur dua edin kolaylıkla geçsin
Dualarım sizlerle. Iki yumurtalikta da kist var mı? Yoksa birinden toplarlar

3 yumurtam 5.gün donduruldu 2 taneside 6. Güne gitti donduruldu. 5. Günü transfer olacağım 23 ünde Şuan rahim dinlendirme aşamasındayım çikolata kistinden dolayı geçici menopoz iğnesi vuruldum bekliyorum ☹️
Hadi insallah 23ünde transfer olursun ve bebişine 9 ay kalir 😇🤗 ben persembe günü transfer olucam insallah 🫣 insallah benimde kaliteli embriyom oluşur🙏 daha gün1

Hadi insallah 23ünde transfer olursun ve bebişine 9 ay kalir 😇🤗 ben persembe günü transfer olucam insallah 🫣 insallah benimde kaliteli embriyom oluşur🙏 daha gün1
İnşallah oluşur canım bende çok stres yaptım inan vücudum toplanmadı hala ağrım sızım var herşey güzel olacak hepimiz için hayırlı olsun şimdiden az kalmış senin ❤️❤️

Back
X