19 aylık bebekler

benim kzımda 18 ayına giriyor.. akşamalrı en erken 10 da yatar gece pek uynamazbinde bir belki:) sabahda 8 bazıda 9 gibi uynaır.. şından 15 gün öncesine kadar gündüz iki ke zuyuyordu saat 12 de uyur 130 gibi kalkardı birde akşamüstü 4-5 arası yatar 6 gibi kalakrdı ama artık bir kez uyuyor gündüz saat 2 gibi uyuyor 4 gibi kalkyıor.. bazı da 3 gibi hiç belli olmuyor artık uyku düzeni:(

akşam 10-10.30 arası yatar sabah 7de kalkar.öğlen 1de tekrar yatar 2 saat uyur.2.uykuya ya yatar ya yatmaz o hiç belli olmuyor işte.

akşam en geç 21de uyuyor sabah 7-7.30 gibi uyanıyor
gece genelde susarsa kalkıyor hemen uyuyor
gündüzde 12-13.30 a kadar öğlen uykusu var
bazende çok yorulduydsa veya dışarıya çıktıysak felan 45dk-1saat arası bi kuş uykusu yapiyor
:nazar:
çok hareketli bir çocuk haliylen uykuyada ihtiyacı oluyor yoksa o enerjiyi bulamaz

Eğer akşam 8-9 gibi yattıysa sabah 7 gibi kalkıyor, sonra 11-12 de öğle uykusuna yatıyor, 1-2 gibi kalkıyor. Akşam 5-6 gibi tekrar 1,-1,5 saat uyuyor. Bu akşam uykusunu uyursa gece 10-11 gibi yatıyor. Akşam uykusunu uyumamışsa 8-9 gibi yatıyor. Halen meme emiyor. Geceleri bazen hiç kalkmıyor, bazen 1 kere bazen 2 kere bazen 8 kere :) Gece uykusunu tam oturtamadık daha.

10.30 gibi yatırıyorum 2 saat de bir kalkıyor sabah da 7.30 da kalkıyor. Uyku düzenimiz hiç yok ben hala meme emmesine bağlıyorum ama ne o uykusunu alıyor ne de ben.

aynen gece nasıl hiç kalkmadan uyuyacak çok merak ediyorum eğer çok geç yatarsa bazen bi kaç saat kalkmıyor ama ilk kalktığından sonrada yanımda yatmak istiyor

gece hiç kalmıyo mu kızlar
benm kız gece 11 30 12 00 gibi yatıyo gece en az 3 kez kalkıyoruz ve buna ragmen sabahta 8 de ayaktayız gündüz de 3 saat uyyo

bazen gündüz 2 kez yatıo öyle olunca gece çok geç yatıo gündüz 1 kez yatarsa erkenden uyuyor ama gece defalarca kalkıo

bide her uyandığında emmek istiyor artık bitip tükeniyorum sabah iş. uyumak istiyorum ne yapmam gerekiyor sizceee?:emir_bebek:

beniim oğlum 13,5 aylık 1 yaşından itibaren akşam 9-10 arası uyur ben 12 gibi yatmadan önce onu beslerim 120 cc kadar süt içer birde sbh 8 gibi uyanır acıktığı için yine 100 cc civarı süt içer ve sbh
10 u bulur uyanması gündüzde 2 civarı uyutuyırum 4 gibi kalkıyor

beniim oğlum 13,5 aylık 1 yaşından itibaren akşam 9-10 arası uyur ben 12 gibi yatmadan önce onu beslerim 120 cc kadar süt içer birde sbh 8 gibi uyanır acıktığı için yine 100 cc civarı süt içer ve sbh
10 u bulur uyanması gündüzde 2 civarı uyutuyırum 4 gibi kalkıyor

slm,,
oğlunuzun içtiği süt normal inek sütümü acaba?:26:

slm,,
oğlunuzun içtiği süt normal inek sütümü acaba?:26:
evet cnm inek sütü emmeyi 6,5 ayda bıraktığı için yaşından itibaren inek sütüne başladık
öncelerde keçi sütü denedim asla içmedi aptamil juniır denedim içmedi sadece pınarım 1 yaş üzeri ballısını içiyordu şimdilerde normal pınar veriyorum bazen içine 1 çay kaiığı bal katıp
geçen gün aptamil denedim içti arada değişiklik yapıyorum

evet cnm inek sütü emmeyi 6,5 ayda bıraktığı için yaşından itibaren inek sütüne başladık
öncelerde keçi sütü denedim asla içmedi aptamil juniır denedim içmedi sadece pınarım 1 yaş üzeri ballısını içiyordu şimdilerde normal pınar veriyorum bazen içine 1 çay kaiığı bal katıp
geçen gün aptamil denedim içti arada değişiklik yapıyorum

benim oğlumda 14 aylık,akşam 6buçuk-7 gibi çorba yada pilav yiyor.10buçuk 11 gibide uyuyor.
uyumadan önce 250ml aptamil3 içiyor, ancak artık ben o aptamil3'ün yerine süt içsin diyorum ama gece boyunca tok tutuyormu acaba??

fi tarihinden kalma konuyu hortlatayım
maşallah 19 aylık olmayanların güzel uyuduğunu öğrendik. benim oğlum aştı artık, 10-11 arası uyuyan bebeğim son 3 haftadır gece 2.00-3.30 arası uyuyor. günde 10-11 saat uyuyor. artık kafayı yemek üzereyim. Lütfen uykusuz bebek anneleri, çocuklarınız büyüdüyse bana düzeldiğini söyleyin, bu durum geçici deyin, nefes almıyorum. 20. aydan sonra düzelir deyin mesela. Lütfen

fi tarihinden kalma konuyu hortlatayım
maşallah 19 aylık olmayanların güzel uyuduğunu öğrendik. benim oğlum aştı artık, 10-11 arası uyuyan bebeğim son 3 haftadır gece 2.00-3.30 arası uyuyor. günde 10-11 saat uyuyor. artık kafayı yemek üzereyim. Lütfen uykusuz bebek anneleri, çocuklarınız büyüdüyse bana düzeldiğini söyleyin, bu durum geçici deyin, nefes almıyorum. 20. aydan sonra düzelir deyin mesela. Lütfen
Bebeğiniz gündüz mu uyuyor yani

Bebeğiniz gündüz mu uyuyor yani
gündüzleri 1,5 - 2 saat uyuyor bazen onu da uyumuyor, 9 saatle günü tamamlıyor
sorun sabahları onu kaldıramamam. sabah 10,30-11,00 arasında uyanıyor. davul çalsan uyanmıyor, bezini değiştirirrken bile uyuyor. büyüme hormonlarının salgılandığı saatleri kaçırıyoruz diye çok üzülüyorum

Akşam 21:00 en geç 21:30 da yatıyor sabah 09:00 da kalkıyor 14:00 14:30 gibi yatıyor 17:00 de kalkıyor

Benim kızım da 19 aylık. 22:00-22.30 gibi uyur gece emmek için uyanır, saat sabah 8 gibi mutlaka uyanır. Gündüz uykusu da 2-3 saat olmak üzere günde 1 keredir.

18 aylik şuan, akşam 9 gibi uyur sabah 7-8 gibi uyanir. Oglen de 12 gibi yatar 2 bucuk 3 saat uyur.

Aksam. 22.00da uyuyor sabah 9.00da uyanıyor. Ögle 13.00de uyuyor. 16.00da kalkıyor

Back
X