19.hafta ve sonrası için hafta hafta takip =)

pimpirikli anne23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
20
15
3
37
hamişler merhaba;
19 hafta 4 günlük hamileyim .. erkek bebek bekliyorum inşallah.. bu süreçte aynı haftalarda olan hamişlerle duygu ve düşünce ve heyecanlarımızı paylaşalım istiyorum... tabi buna sorun, sıkıntı ve takıntılarda dahil =)

hamişler merhaba;
19 hafta 4 günlük hamileyim .. erkek bebek bekliyorum inşallah.. bu süreçte aynı haftalarda olan hamişlerle duygu ve düşünce ve heyecanlarımızı paylaşalım istiyorum... tabi buna sorun, sıkıntı ve takıntılarda dahil =)
Ben de kız bebek bekliyorum canim 19+2 veya 19+4 um 2 gün geç dollenme denmişti ilk kontrolde ama şimdi gününü yakaladı o yüzden emin olamıyorum. Ilk bebeğim inşallah. Heyecan mutluluk herşey var..

Ben de kız bebek bekliyorum canim 19+2 veya 19+4 um 2 gün geç dollenme denmişti ilk kontrolde ama şimdi gününü yakaladı o yüzden emin olamıyorum. Ilk bebeğim inşallah. Heyecan mutluluk herşey var..[

hayırlı olsun canım.. benimde ilk bebeğim .. nasıl gidiyor hamilelik bi sıkıntı va mı ? ben bebeğimin hareketlerini fazla hissedemiyorum ona taktım 2 haftadır çok hafif bir seyirme gibi oda hergün olmuyo gibi =( çarşamba kontrolüm var iple çekiyorum

Back
X