Kuzu bizim haftalarimizda bebeklerin hareketleri duzenli degil... muhtemelen usuttun... gaz vardir gazdan hissetmiyor bile olabilirsin. Bende kalp dinleme cihazi var gazim cok fazla oldugunda kalp sesini bile duyamiyorum cok derinden geoiyorArkadaslar bugün cenazemiz vardı biraz sogukta kaldım ve ayaktaydim normal tempomun dışına çıktım... Idrarim bir kac kez sıkıştırdı hemen yapamadım.... simdi karnimda yanma seklinde bir agri var idrar yapinca karnim sancilaniyor, bolge bolge karnimda sanci var sanki bebisimde hareket etmiyor , fena sis durumda karnim ne yapsam ....Kotu bisiy yoktur dimi
Nasil gecer buuu??? Cok sisimKuzu bizim haftalarimizda bebeklerin hareketleri duzenli degil... muhtemelen usuttun... gaz vardir gazdan hissetmiyor bile olabilirsin. Bende kalp dinleme cihazi var gazim cok fazla oldugunda kalp sesini bile duyamiyorum cok derinden geoiyor
soda içebilirsin vu saatte mesela suan bnm yaptıgım gibi..Nasil gecer buuu??? Cok sisim
Evet hem magnezyum destegi olur:)soda içebilirsin vu saatte mesela suan bnm yaptıgım gibi..
üşütmüşsündür cnm en kötü ihtimal bu arada başınız sağoösun bebeğinize gelince çok merak içerisindeyseniz bence yarın bi dr dan randewu almaktır üşütme ilerleyip enfeksiyon falana dönüşmesin derim aman dikkat bence bebeğini uyuyordur başka kötü düşüncelere kapılmayınnn
Kiz gelirgelmez dus aldım almam miSicak dus al, bi de pirt yap:)
Ama mide gazi degil bu daha beter yapar.... korse taktim iyi geldi ama sıktı çıkardım ;(soda içebilirsin vu saatte mesela suan bnm yaptıgım gibi..
Korse neden taktin yahu bebegi neden sikistiriyorsunAma mide gazi degil bu daha beter yapar.... korse taktim iyi geldi ama sıktı çıkardım ;(
Isıtıyor hemen amaKorse neden taktin yahu bebegi neden sikistiriyorsun
Eet canımilk gebelik mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?