19 Haftalık Gebelik Acil Bakarmisiniz

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.267
25.554
598
Arkadaslar bugün cenazemiz vardı biraz sogukta kaldım ve ayaktaydim normal tempomun dışına çıktım... Idrarim bir kac kez sıkıştırdı hemen yapamadım.... simdi karnimda yanma seklinde bir agri var idrar yapinca karnim sancilaniyor, bolge bolge karnimda sanci var sanki bebisimde hareket etmiyor , fena sis durumda karnim ne yapsam ....Kotu bisiy yoktur dimi

Kuzu bizim haftalarimizda bebeklerin hareketleri duzenli degil... muhtemelen usuttun... gaz vardir gazdan hissetmiyor bile olabilirsin. Bende kalp dinleme cihazi var gazim cok fazla oldugunda kalp sesini bile duyamiyorum cok derinden geoiyor

Kuzu bizim haftalarimizda bebeklerin hareketleri duzenli degil... muhtemelen usuttun... gaz vardir gazdan hissetmiyor bile olabilirsin. Bende kalp dinleme cihazi var gazim cok fazla oldugunda kalp sesini bile duyamiyorum cok derinden geoiyor
Nasil gecer buuu??? Cok sisim

üşütmüşsündür cnm en kötü ihtimal bu arada başınız sağoösun bebeğinize gelince çok merak içerisindeyseniz bence yarın bi dr dan randewu almaktır üşütme ilerleyip enfeksiyon falana dönüşmesin derim aman dikkat bence bebeğini uyuyordur başka kötü düşüncelere kapılmayınnn

Usuttum canım belli ama sanci bir sag bir solda ;(

Sicak dus al, bi de pirt yap:)
Kiz gelirgelmez dus aldım almam mi Keske onu yapabilsem

bacım sen bi sade soda iç üstten olmadı alttan çıkar o :)) yolunu bulurr ben her gece mutlaka virtane içiyorum ve hamişlere kesinlikle öneriyorum korsede giyme anam nie giydinn..

Kizlar korse oyle dusundugunuz gibi değil....esnek bisiy kilo icin takilanlardan falan diil

ilk gebelik mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…