- Konu Sahibi lalezar_bilgin
-
merhabalar arkadaşlar ben yarın 20. haftama giriyorum kızın olacak inşallah ben iki gündür oruç tutyorum henüz bir sıkıntım yok haftaya kontrole gidicem bebeğimin hareketleri pek yok yani varda sanki kuvvetsiz gibi aranızda benim gibi olan varmı hareketleri nasıl hissediyosunuz bende karnımın altlarında gaz gibi ağrılar oluyo sizdede varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim a.s.
merhabalar arkadaşlar ben yarın 20. haftama giriyorum kızın olacak inşallah ben iki gündür oruç tutyorum henüz bir sıkıntım yok haftaya kontrole gidicem bebeğimin hareketleri pek yok yani varda sanki kuvvetsiz gibi aranızda benim gibi olan varmı hareketleri nasıl hissediyosunuz bende karnımın altlarında gaz gibi ağrılar oluyo sizdede varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim a.s.
ya kizlar bence de bebisleri dusunup orucu ertlememiz gerek.
Dinen de sakincali zaten,yaslilarin gebelerin ve emzikli kadinlarin oruc tutmamalari gerekiyormus....ya bebege bisey olursa,susuz kalirsa Allah korusun.
Allah salgik versin,dogum yaptiktan sonra ya tutariz ya da parasini verirz.
ne yapalim hersey bebeklerimiz icin.kolay degil sonucta icimizde bir can tasiyoruz o bize muhtac.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?