- Konu Sahibi freetalking2010
-
freetalking ameliyat gününü almışsn ancak hala yakup avşara ameliyat olmak istediğini yazmışsın. bence emre beye tam olarak güvenmeden, sadece yakup avşar gibi milyarlarca para almıyor diye ameliyat oluyorsan bir daha düşün derim ben sana...
freetalking ameliyat gününü almışsn ancak hala yakup avşara ameliyat olmak istediğini yazmışsın. bence emre beye tam olarak güvenmeden, sadece yakup avşar gibi milyarlarca para almıyor diye ameliyat oluyorsan bir daha düşün derim ben sana...
cevoo .!.:Canım kesinlikle katılıyorum sana..Bir doktordan ameliyat günü alıp insanın hala aklının diğerinde kalması çok mantıksız geldi bana da... Sonuç ne olursa olsun mutlu olamazsın böyle düşünüyorsan,
açık ile kapalı arasındaki en büyük fark şu : kapalı ameliyatlarda burun ilk 3 ay süper.. sonra gümmmm.. 1 seneye kalmadan burun ucu düşüyo ve berbat oluyo... açık ameliyatlarda ise ilk 3 ay burun kötü görünüyo.. bi iniyo bi şişiyo.. ama 1 sene sonunda sonuc mükemmeltabi doktorda işinin ehli olucak.. Sen telaşlanma Emre bey gibi bi doktora ameliyat oluyosun
tabi doktor işinin ehli olduğu sürece bi çok kapalı ameliyat olupta burnundan memnun olanlarda vardır.. ben görmedim henüz amaşöyle sölersem daha iyi olur sanırım.. düşme ihtimali olan bi ameliyatı ben olmam şahsen, o riski göze almam :))
açık ile kapalı arasındaki en büyük fark şu : kapalı ameliyatlarda burun ilk 3 ay süper.. sonra gümmmm.. 1 seneye kalmadan burun ucu düşüyo ve berbat oluyo... açık ameliyatlarda ise ilk 3 ay burun kötü görünüyo.. bi iniyo bi şişiyo.. ama 1 sene sonunda sonuc mükemmeltabi doktorda işinin ehli olucak.. Sen telaşlanma Emre bey gibi bi doktora ameliyat oluyosun
canım ilk kez duydum böyle bişeyi benimle birlikte en az 15 kişi kapalı ameliyat oldu hepsi okka gibi duruyor burunları.. benim 2 sene oldu daha bi havada kim dediyse sana yalan demiş ayrıca kapalı ameliyat acık ameliyattan daha iyi nedeni ise açık ameliyatta burun altından kesik oluyor ve burun sarkması olayı ve burun altında izi ne kadar zaman gecerse geçsin kalıyor ben estiğim diye burun bagrıyorr cok rahat anlaşılıyor açık ameliyat olmuş burun doğal olmuyor ayrıca ben açık ve kapalı burun ameliyatını cok araştırdım doktorlar acık ameliyatı neden seciyor biliyomusun burunun direk görerek yapıyolar ve cok basitlerine geliyor kapalı ameliyat acığa göre daha zor doktorların işene geliyor açık ameliyat yapmak yani ..uzman doktorlar bu işi iyi yapan doktorlar kapalı ameliyat yapanlar işinin ehliii (bide burun düşmesi ilk 3 ayda içinde oluyor olursaa tabii)
maydanoz gibi karismak olmak istemiorum ama bence acik teknik daha iyi en azindan mesela revizyon hastalari icin ve gecenlerde baris cakirin topiginde bir hastasi revizyon olacak daha dogrusu bir kac hastasi yaziyordu ve baris bey yanilmiyorsam acik teknik yapalim demis cünkü daha basarili olur gibisinden
ve cogu kisi kapali tercih ediyormus cünkü estetik oldgu belli olmasin iyi hos ama belli olsa ne olur? estetik olupta inkar etmek bilmem bana göre cok sacma varsin belli olsun ve bir cok kisinin o izleri nerdeyse yok kadar az ama tabi bu tercih meselesi kim nasil isterse öyle yaptirsin ama acik teknik kesinlikle daha iyi bana göre
evet ve kapalı ameliyatlarda zamanla sorun oluştuğu görülünce acık ameliyata yönelme oldu.. bunu söyleyende Emre bey :) iyi bişey olsaydı iyi cerrahların tümü kapalı ameliyat yaparlardı dimi.. bildigim kadarıyla daha kolay.. risk oldugu icin iyi cerrahlar bu riski göze almıyolar.. buda benim görüşüm.. ank32 arkadasim 3 ay icinde düşme olmuyo zaten.. kapalı ameliyatlarda genelde bir sene sonunda düşme yaşanıyo.. Barış beyde kapalı ameliyat yaptıgı icin böyle sorunlar yaşadı.. burda bi kaç arkadasımız resimlerinide ekledi.. barış beyde artık acık ameliyata yöneliyomuş.. bunuda yakınen tanıyan bi cerrah söyledi.. neyse tartışmayalım güzel burunlarımızın tadını cıkaralım :)
emre bey yeni cerrahlar acik teknige yöneliyo demis cnm yeni cerrah tabi tecrübesiz oluyo haliyle iyilikle kötülükle alakasi yok yani
acik teknikte görerek yapiyolar kolaylarina gidiyo sakin ondan olmasin oaklinialirimsmile
bu arada lafim emre beye degil yanlis anlasilip baska yöne cekilmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?