19 Şubat ameliyat Dr.Emre İlhan, kokuyorummmm

Canım kesinlikle katılıyorum sana..Bir doktordan ameliyat günü alıp insanın hala aklının diğerinde kalması çok mantıksız geldi bana da...:1no2: Sonuç ne olursa olsun mutlu olamazsın böyle düşünüyorsan, CADIARZU

evet ya madem güvenmiyosun neden ameliyat tarihi aldin?? olma o zaman :umursamaz:
sen simdiden icine sinmeyen birisine ameliyat olucaksin ve ameliyat sonrasida kusurlar bulucaksin cünkü istemedigin birine ameliyat oluyosun

doktorun birisi 2000 eur bir digeri 5000-6000 eur istiyor her ikisininde yaptigi burunlari gördük. Daha öncede dedigim gibi inan merak ediyorum son kararini.

ilk araştırmaya başlayınca yakup avşarın adını cok duymustum illa o diyodum ama sonra emre ilhann yaptıgı burunları görüncee kesin karar verdim hic tereddt etmeye gerek yok bence senn yerinde olsam 13 şubatta olup kurtulmustum keske istanbulda oturuo olsaydım.

Kızlaaaaaaaaaarrr attım korkularımı geldim. 19 Şubat ameliyat günüm evete evet eminim ameliyat günüm. Emre Bey'de diyor zaten sen hala net değilsin, aklında bir Yakup Avşar diyor. Kendinden emin olana kadar yapmam diyor. Muayeneye gittiğimde çok ameliyat sonrası hasta görme şansım oldu. Şişlerdi morlardı ama acı yok dediler. Bol bol da resim baktım. Emre Bey' liste dolusu soru sorum. Eminim ki , daha önce sorulmayan sorular sordum. %100 hiçbirsey olmaz demiyorum, her zaman risk var diyor kendisi. E tabiki de mantıklı bir doktor böyle demeli. Neyse ben kararımı verdim haa hala içimde korku yok mu tabii var. Ya sonra burnum düşerse demeden edemiyorum kendimi elimde de-ği-lllll.. Neyse korkunun ecele faydası yok. Muayenem dündü, çok eğlendim, çok güldüm, çok sohbet ettim.Sıkılmadan da bekledim. Sanırım ben sonuçtan gayet mutlu olacağım

acik ameliyatla yapilan burunlarin düsme sansi pek yüksek degil
genellikle kapali ameliyatlarda düsme oluyo maalesef

cnm sanki bütün kapali teknikle olanlarin burnu öyle oluyomus gibi genelleme yapmissin
kapali ameliyatta düsme riski acik ameliyata nazaran daha yüksek ama senin laflarinda biraz abarti olmus kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 nasil görmüyosun kizz
KK'nin yarisi kapali teknikle olmus, sen görmedim diyosun :hulya:

bence sen yine cesaretini moralini yüksek tut ama sana bazı şeyleri söyliyim. ameliyatta zaten uyuyosun (genel anestezi) ama uyandıktan sonra başlıyor herşey. en zor olanı da tamponlar. bizimki 1 hafta tamponlu kaldı.(kardeşim) morluk az oldu şişleri için sürekli buz koyduk. ama nefes alamadı yemek yiyemedi eve çıktıktan sonra ağrıları çok oldu. diş etleri şişti boğazı tahriş oldu.sürekli ağızdan nefes aldığı için. bütün bu acılar ve zorluklar 1 hafta sürdü. tampon çıkınca biraz daha rahatladı. okyanus suyu kullanıyor. sana bunları anlatmamın sebebi seni korkutmak değil ama hazırlıklı olman için. bünyeye göre değişen bi durum. şimdiden geçmiş olsun.

canım ilk kez duydum böyle bişeyi benimle birlikte en az 15 kişi kapalı ameliyat oldu hepsi okka gibi duruyor burunları.. benim 2 sene oldu daha bi havada kim dediyse sana yalan demiş ayrıca kapalı ameliyat acık ameliyattan daha iyi nedeni ise açık ameliyatta burun altından kesik oluyor ve burun sarkması olayı ve burun altında izi ne kadar zaman gecerse geçsin kalıyor ben estiğim diye burun bagrıyorr cok rahat anlaşılıyor açık ameliyat olmuş burun doğal olmuyor ayrıca ben açık ve kapalı burun ameliyatını cok araştırdım doktorlar acık ameliyatı neden seciyor biliyomusun burunun direk görerek yapıyolar ve cok basitlerine geliyor kapalı ameliyat acığa göre daha zor doktorların işene geliyor açık ameliyat yapmak yani ..uzman doktorlar bu işi iyi yapan doktorlar kapalı ameliyat yapanlar işinin ehliii (bide burun düşmesi ilk 3 ayda içinde oluyor olursaa tabii)

ya bdie yillardir kapali teknikle yapildi bütün ameliyatlar, daha yeni yeni acik teknikle yapiliyo bunu söyleyende emre ilhanin kendisi nerden biliyosun demeyin
eger o kadar riskli bise olsaydi onca sene kapali teknikle yapilmazdi ameliyat

maydanoz gibi karismak olmak istemiorum ama bence acik teknik daha iyi en azindan mesela revizyon hastalari icin ve gecenlerde baris cakirin topiginde bir hastasi revizyon olacak daha dogrusu bir kac hastasi yaziyordu ve baris bey yanilmiyorsam acik teknik yapalim demis cünkü daha basarili olur gibisinden

ve cogu kisi kapali tercih ediyormus cünkü estetik oldgu belli olmasin iyi hos ama belli olsa ne olur? estetik olupta inkar etmek bilmem bana göre cok sacma varsin belli olsun ve bir cok kisinin o izleri nerdeyse yok kadar az ama tabi bu tercih meselesi kim nasil isterse öyle yaptirsin ama acik teknik kesinlikle daha iyi bana göre

canım tabiyki kimsenin tercihine lafımız yok acıkla kapalı ameliyatın arasındaki farkları yazdım açık ameliyat daha kolay olduğundan doktorlar tercih ediyor ayrıca estetik olduğu zaten kapalıdada belli oluyor neden cünki burun zaten değişiyor ama önemli olansa doğal estetik yapamacık olan değil aradaki farkta bu herkesin tercihidir karışmak için yazmadım sadece 3 ay içinde kapalı ameliyatta burun düşmesi diye bişey yokkk onu açıkladım

Kapalı teknikle ameliyat olan ve yanlış anlaşılmasın KK'da gördüğüm en güzel burunlardı, tabi ki doktorla alakası var doktorun iyiyse sorun yok.. En güzel örneği Ank32 2 yıl geçti burnu hala havada =)
Ayrıca bizde tutup estetik olmadık demiyoruz ne saçma bi düşünce.. Önemli olan dışardan nasıl göründüğü estetiğim diyen bi burunu kimse istemez heralde ...

zaten estetikli olsun dogal görünsün denmedi iz kaliyo dedi ank32 belli olmasin veya olsun deemedi

emre bey yeni cerrahlar acik teknige yöneliyo demis cnm :lepi: yeni cerrah tabi tecrübesiz oluyo haliyle iyilikle kötülükle alakasi yok yani
acik teknikte görerek yapiyolar kolaylarina gidiyo sakin ondan olmasin oaklinialirimsmile
bu arada lafim emre beye degil yanlis anlasilip baska yöne cekilmesin

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…