- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
- Konu Sahibi freetalking2010
-
valla sabah aksam arastirdim emre ilhanida cok arastirdim onun kendi agzindan cikan laflarida duydumlaylaylom .!.:acik yada kapali herkes kendi karar verir sonucta düser yada düsmez onu kimse önceden bilemez ki düsmesi nekadar saglam yapildigina bagli ama simdi burda acik teknikle ameliyat yapan doktorlari iste islerine geliyor daha kolay diye bir yorum yapmak hic hos degil bence doktorlara karsi saygisizlik. biri acik teknigi öteki kapaliyi tercih ediyorsa vardir bir bildigi
kimse kimseyi birseye zorlamiyor sonucta
ank dedigi gibi sonuc güzel olsunda nasil olursa olsun
acik yada kapali herkes kendi karar verir sonucta düser yada düsmez onu kimse önceden bilemez ki düsmesi nekadar saglam yapildigina bagli ama simdi burda acik teknikle ameliyat yapan doktorlari iste islerine geliyor daha kolay diye bir yorum yapmak hic hos degil bence doktorlara karsi saygisizlik. biri acik teknigi öteki kapaliyi tercih ediyorsa vardir bir bildigi
kimse kimseyi birseye zorlamiyor sonucta
ank dedigi gibi sonuc güzel olsunda nasil olursa olsun
herkesin burnu güzel olsun allah düşürmesinn :)))
Şurda ameliyatıma kalmıi 3 gün, açık teknik kapalı teknik yorumlarını okuyunca korkularım arttı sayenizde sağolun valla
Şurda ameliyatıma kalmıi 3 gün, açık teknik kapalı teknik yorumlarını okuyunca korkularım arttı sayenizde sağolun valla
Kızlar c.tesi günü Emre Bey ile görüştüm ve 19 Şubat'a tarih aldık. Ne zaman istersin dedi. Hemen dedim. O zaman 13 Şubat yapalım dedi, birden tarih çok yakın geldi ve ertelettim. Çok korkuyorum, internette okumaya benzemiyormuş. Aslında Emre Bey ile de çok detaylı bir görüşme yapamadık. İkinci görüşmeme Çarşam günü gideceğim. Kaygılarım var. Emre BEy çok genç geldi bana, neden bilmem bu kadar genç olması kafamda "acaba" bıraktı. Açık teknik ile ameliyat yapacak bu da beni çok korkutuyor. Şaka gibi heycanlı ve pempe olan herşey, ameliyatı nasıl yapacağını anlatınca kapkara oldu gözümde. Açık teknik mi, kapalı teknik mi, genç doktor yeterince tecrübesi varmı, internetten edindiğim bilgiler ne kadar doğru, doğru bir karar mı veriyorum, ya burnum istediğim gibi olmazsa, ya sonra kötü olursa diye kurup kurup duruyorum kafada.
Şimdi böyle kara kara düşünürken, hastanede ne duygular içinde olurum kimbilir.
Had kızlar yardım morale ihtiyacım var.
merhaba. ben nefes alamama ve burnumun dış görünüşüyle ilgili şikayetlerle 5 hafta önce Emre Bey'in muayenehanesine gittim. ben kalçadan iğne olamayan biriyim ama beni ikna etmesi hiç zor olmadı. görüştükten 1 hafta sonra ameliyat oldum. hiç ağrım olmadı ve kısa sürede iyileştim. artık çok rahat nefese alabiliyorum ve burnumun yeni şeklinden de çok memnunum. kendisi bana 11 yıldır bu işi yaptığını söyledi. yüzlerce hastası var. yurtdışından bile gelenler var. bence kararsız kalmana hiç gerek yok. burnumu görmek istersen profilime bakabilirsin.
Kızlar bende Emre beyle geçen hafta görüştüm. İçeri girer girmez asistanının burnu dikkatimi çekti ve ben direk anladım estetik olduğunu,biraz yapay olmuş. Halbuki Emre bey, benim yaptığım estetikler hiç anlaşılmıyo dediama anlaşılıyo işte. Hatta ben babamla salonda beklerken bir kaç hasta gelmişti ameliyat sonrası kontrol için. Babamda estetik olduğunu anladı ve burun uçları bir garip. Belki onlar özellikle öyle istemiştir diye kendimi avutuyorum bende. Çünkü Emre Beyle ilgili bir tane bile olumsuz eleştiri duymadım ve çok ilgili, sempatik bir doktor. Of çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?