19 Şubat ameliyat Dr.Emre İlhan, kokuyorummmm

acik yada kapali herkes kendi karar verir sonucta düser yada düsmez onu kimse önceden bilemez ki düsmesi nekadar saglam yapildigina bagli ama simdi burda acik teknikle ameliyat yapan doktorlari iste islerine geliyor daha kolay diye bir yorum yapmak hic hos degil bence doktorlara karsi saygisizlik. biri acik teknigi öteki kapaliyi tercih ediyorsa vardir bir bildigi
kimse kimseyi birseye zorlamiyor sonucta

ank dedigi gibi sonuc güzel olsunda nasil olursa olsun

Ne bu telaş yahu :) Sana göre açık bize göre kapalı
ama bu konuda iyi bi araştırma yapsaydın bildiklerinin ne olduğunu anlar öyle yazardın.

valla sabah aksam arastirdim emre ilhanida cok arastirdim onun kendi agzindan cikan laflarida duydum
ben kimseye saygisizlik yapcak laflar söylemedim neden saygisizlik oluyomus?? herkes kendi fikrini söylemekte özgür..

"iyi bişey olsaydı iyi cerrahların tümü kapalı ameliyat yaparlardı dimi"
diye bi cümle sarfedildi cnm neden ona degilde sirf acik teknige yorum yapanlara cvp yazdin?
madem haksizlik o lafta haksizlik o zaman, ben acik teknikle yapanlar kötü demedim, tecrübe gerektirir kapali teknik dedim, ama kapali yapanlar iyi degil denildi
madem haksizlik onuda yazsaydin o zaman tek tarafi tutmasaydin yerimseniben

canım kimse doktorlara saygısızlık yapmıyor.zaten bunu diyende doktorlar bu lafı ben uydurmadım onlardan duyduğumu söyledim sorun açık yada kapalı değil sadece 3 ay içinde kapalı ameliyat olanlarda düşüyormuş burun dedndiği için bunları acıkladım bi yanlış anlaşılma olmasın sonuça bakmak lazım burun güzelse iyi yapılmışsa zaten sorun yok ayrıca iyi olduğu gibi kötü olan doktorlarda var herkesi aynı kefeye koymak olmazz

işinin ehli doktor demiştim sanırım.. iyi okumamış arkadaslar.. neyse burası bu tartışmanın yeri değil.. arkadasın topiğine gereksiz cümleler ekledik.. siliyorum yorumları.. Alıntı yapan arkadaslarda silerse sevinirim..

Son düzenleme:
yoo gayette iyi okudum:) hem o cümleyi msjindan alinti yaptim cnm:)
arkadas saygsiizlik oluyo demiste ondan yazdim, sana karsi bisey degil

Şurda ameliyatıma kalmıi 3 gün, açık teknik kapalı teknik yorumlarını okuyunca korkularım arttı sayenizde sağolun valla

hiç korkma free nasıl olsa sen bayılmış olucaksın ve hiç bişey duymıycaksın. ister açık teknik ister kapalı teknik. ben iki arkadaş gördüm açık teknikle olmuşlardı ameliyatlarını ikisininde burnu mükemmeldi. hiç anlamadım ameliyat olduklarını. cindy bebek gibi olmuştu biri. diğeride mükemmeldi. o yüzden sen doktoruna güvenmeye devam et. bir televizyon kanalında seyretmiştim. doktor açık ameliyat yapıyordu. biz açık ameliyatta daha kolay görüyoruz yaptığımız işi ve daha net sonuçlar ortaya çıkıyor demişti. o yüzden doktoruna güveniyorsan en iyisini o bilir.:)a.s

Şurda ameliyatıma kalmıi 3 gün, açık teknik kapalı teknik yorumlarını okuyunca korkularım arttı sayenizde sağolun valla

canım korkmana hiç gerek yok acıkda kapalıda sonuçta ameliyat oluyosun.korkaçak hiçbişey yok ben yorum yaptım ama kötü anlamda değildi.açık ameliyat kötü anlamda yazmadım ikiside ameliyat sonuçta sadece aradaki farklarını yazdım korkaçak hiç bişey yok umarım istediğin gibi burunuşun olur cnm

ben emre ilhana yaptırmak istiyorum puffun burnunu çok beğendim.canım ne kadara yaptırdın hangi hastanede ve istetiğin tasarım gibi oldumu sonuç la tasarım benzyomu.puffffffffffffffffff lütfen yardım ettttttttttttt...birşeyler soleyin bana yaaa...

Kızlar bende Emre beyle geçen hafta görüştüm. İçeri girer girmez asistanının burnu dikkatimi çekti ve ben direk anladım estetik olduğunu,biraz yapay olmuş. Halbuki Emre bey, benim yaptığım estetikler hiç anlaşılmıyo dedi ama anlaşılıyo işte. Hatta ben babamla salonda beklerken bir kaç hasta gelmişti ameliyat sonrası kontrol için. Babamda estetik olduğunu anladı ve burun uçları bir garip. Belki onlar özellikle öyle istemiştir diye kendimi avutuyorum bende. Çünkü Emre Beyle ilgili bir tane bile olumsuz eleştiri duymadım ve çok ilgili, sempatik bir doktor. Of çok kararsızım

merhaba. ben nefes alamama ve burnumun dış görünüşüyle ilgili şikayetlerle 5 hafta önce Emre Bey'in muayenehanesine gittim. ben kalçadan iğne olamayan biriyim ama beni ikna etmesi hiç zor olmadı. görüştükten 1 hafta sonra ameliyat oldum. hiç ağrım olmadı ve kısa sürede iyileştim. artık çok rahat nefese alabiliyorum ve burnumun yeni şeklinden de çok memnunum. kendisi bana 11 yıldır bu işi yaptığını söyledi. yüzlerce hastası var. yurtdışından bile gelenler var. bence kararsız kalmana hiç gerek yok. burnumu görmek istersen profilime bakabilirsin.

resimlerin gözükmüyor cnm albüm özelmi ekledim ama kabul etmemişsin

herkesin burun yapısı aynı olmadığı için bazılarının estetikli olduğunun anlaşılması normal. ben Emre Bey'e 1 ay önce ameliyat oldum. 8 ay sonra tam şeklini alacak dediği halde burnum şu anda gayet iyi durumda. estetikli olduğu hiç belli değil. ameliyat olmaya kesin kararlıysan başka doktor arama bence. ameliyattan önce Emre Bey fotoğraflarımı çekti ve bilgisayarda yüzüme yakışacak burnun şeklini çıkarttı. ben de nasıl bir burun istediğimi söyledim ve beraber karar verdik. yani Emre Bey'in yaptığı burunlar tornadan çıkmış gibi birbirinin aynısı değil. Emre Bey'e ameliyat olan birkaç arkadaş, siteye resimlerini koymuşlar. bak lütfen

ben emre ilhanın yaptığı burunların resmini görmek istiyorum fakat hiç kimsenin albümünü göremiyorum arkadaş listemdekilerin albümünüde göremiyorum (( nedir sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…