19 yaşında 15-14 gibi göstermek...

nisan3312

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
11
7
1
23
çok az bir süre sonra 19 olacağım ama hala 14-15 gibi duruyorum. Çoğu insan bu güzel bir şey ileride küçük gösterirsin diyor evet güzel ama benim sorunum küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek. Yaşıtlarım ablacım abicim diyor bazen. 160 boylarında 48 kilo civarlarındayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Beni üzen çocuk gibi durmak. Bu yüzden ciddiye bile alınmıyorum. Geçen babamın iş yerine gittim orada kızlar vardı. 16-17 yaşlarındalardı. Benden büyük duruyorlar tabi. Ben gittikten sonra arkamdan ne kadar küçük diye söylemişler. Bu durum beni çok üzüyor. Bir öneriniz ya da tavsiyeniz var mı?

Düştüğüm durumu görsen acırdın. Eniştem beni övüyor yiğenim öğretmen falan kadın pat öğretmen mi ben 12 yaşında sandım dedi. Ben şok içimden yok ebenin dedim. Ama ortada 12 yaşında bir kız vardı. Kızıymış. Çocuk cüsseli falan birde :olamaz: tabi kuzenim geldi elektra saçlarını falan mı boyatsak yaşını gösterirsin dedi bende füze ataydın diye söylendim. Ertesi hafta ne yaptım? Gittim saçları bob kesip sarıya boyattım. Ama hala liseliler yaşıt sanıp asılıyor😒
Demek ki kendi kizi cüsseli diye. Yine de abartmış ama ya cüsseli olsa bile 12-13 yaşındakiler yüzden belli eder. Çocuksu yüzlerini kaybetmemiş olurlar. 34 yaşında birini 22 sansin anlarim ya da 25i 17 sansin. Ama ağır saçmalamış bence. Bob, sarı saç falan da kurtarmaz küçük gösterince maşallah liseliler de zaten bol bol boyuyor saçını.Kucik göstermek iyidir hem o abla saçmalamış. Keşke siz de 40 yaşındaysanız mesela aaa kız sizin mı ben torununuz sandim deseydiniz:))

yok ben baya öyle dümdük 35 im ya 🤦

değilsin, değilsin, bana guven. deme öyle deme.
yaş değil o plaka ya, 29 sun sen ve daha 5-6 yılın var o bahsetmek istemediğim yaşa.
nufus cuzdanlarında isteğe bağlı isim değişikliği çıktı ya, ah dedim keşke onu yaşa da yapsalar. hadi şimdi neyse de bir 10-15 yıl sonra ne yapıcam bu yaşı:halay:

Demek ki kendi kizi cüsseli diye. Yine de abartmış ama ya cüsseli olsa bile 12-13 yaşındakiler yüzden belli eder. Çocuksu yüzlerini kaybetmemiş olurlar. 34 yaşında birini 22 sansin anlarim ya da 25i 17 sansin. Ama ağır saçmalamış bence. Bob, sarı saç falan da kurtarmaz küçük gösterince maşallah liseliler de zaten bol bol boyuyor saçını.Kucik göstermek iyidir hem o abla saçmalamış. Keşke siz de 40 yaşındaysanız mesela aaa kız sizin mı ben torununuz sandim deseydiniz:))
Zaten torununuz mu dedim sonradan kızı olduğunu söyledi adhjkk ama gözlerindeki şimşekleri unutmam 😂😂😂

değilsin, değilsin, bana guven. deme öyle deme.
yaş değil o plaka ya, 29 sun sen ve daha 5-6 yılın var o bahsetmek istemediğim yaşa.
nufus cuzdanlarında isteğe bağlı isim değişikliği çıktı ya, ah dedim keşke onu yaşa da yapsalar. hadi şimdi neyse de bir 10-15 yıl sonra ne yapıcam bu yaşı:halay:
komplekse girdim burda konustukca ya 😳 ben daha 18 im 18

Universite sınavına hazırlanırken beni lise sınavına hazırlanıyorum sanarlardı ☺️ Küçük göstermek aslında kadınlar için büyük avantaj. Giyim tarzınızla alakalı olabilir şimdi 18-19 yaşındakiler benden bile büyük gösteriyor olabilir onca makyajla kıyafetle. 😁 yani bana göre doğal olmak kaydıyla genç kızların giyebileceği kıyafetler deneyebilirsiniz. Eğer bu sizi iyi hissettirecekse.

Ben de 35 oldum yenilerde. Ne var ki 35te bu kadar, yok yok diyor değilsin 35:)
bir cocugun bana teyze demesinden ve benim teyze oldugum gercegiyle yuzlesmemden yurudude muhabbet beni teselli ediyor arkadas 😁 yoksa 35 de birsey oldugunu dusundugunden degil

çok az bir süre sonra 19 olacağım ama hala 14-15 gibi duruyorum. Çoğu insan bu güzel bir şey ileride küçük gösterirsin diyor evet güzel ama benim sorunum küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek. Yaşıtlarım ablacım abicim diyor bazen. 160 boylarında 48 kilo civarlarındayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Beni üzen çocuk gibi durmak. Bu yüzden ciddiye bile alınmıyorum. Geçen babamın iş yerine gittim orada kızlar vardı. 16-17 yaşlarındalardı. Benden büyük duruyorlar tabi. Ben gittikten sonra arkamdan ne kadar küçük diye söylemişler. Bu durum beni çok üzüyor. Bir öneriniz ya da tavsiyeniz var mı?
Benim yaşım 25 vee benden küçükler bana ismimle hitap edip sonradan abla kusura bakma diyorlar😊 ve ben evliyim bide düşün bak bana diyorlar ki lise öğrencisi gibi duruyorsun.. Minyon göstermek yada çocuk gibi görünmek bir kusur değildir ve ayrıca seninle yaşıt iki kardeşim var mesela benim için hala çocuk ikisi de.. Bu dert edecek şey değil, ileride hoşuna bile gider🥰

20 yaşındaydım, takıcıda bi abla bana yardımcı olur musun kızımda senin yaşlarında kolye alacağım da.
Bende olur dedim tabi.
Soruyorum abla sen çok küçük duruyosun ya benim yaşımda kızın var demek kaç yaşında dedim '14' dedi. Abla ben 14 mü duruyorum dedim 🤣🤣
Evet kaç yaşındasın ki 20 diyince kadın şok oldu😅😂😂13,14 duruyosun demez mi bide.
Ama kesinlikle çok hosuma gitti.
Böyle derdi seveyim🤣🤣

20 yaşındaydım, takıcıda bi abla bana yardımcı olur musun kızımda senin yaşlarında kolye alacağım da.
Bende olur dedim tabi.
Soruyorum abla sen çok küçük duruyosun ya benim yaşımda kızın var demek kaç yaşında dedim '14' dedi. Abla ben 14 mü duruyorum dedim 🤣🤣
Evet kaç yaşındasın ki 20 diyince kadın şok oldu😅😂😂13,14 duruyosun demez mi bide.
Ama kesinlikle çok hosuma gitti.
Böyle derdi seveyim🤣🤣
Kimsenin de dert ettiği yok bence. Konu sahibi de gerçekten dert ediyorsa 2 seneye bırakır:) küçük göstermeyi kim dert eder ki?

19 yas zaten oyle buyuk bır yasta degıl altı ustu 4 yas kucuk gosterıyormussunuz

buyumek ıcın ekstra caba sarfetmeyın buyumek kacınılmaz zaten buyuyup buyuk gostereceksınız suanlarınızın tadını cıkarın hatta su yaslarda kadın kadın durmaktan daha ıyı durumunuz

Ben de 19 yaşındayım, kıyafete ve makyaja göre değişkenlik gösteriyor bu durum.

Yüzümde bir şey yokken ve yaşıma uygun spor şeyler giyindiğim zaman insanların beni 15 yaşında sandığı çok oldu. O kadar hoşuma gitmiyor benim de çocuk muamelesine uğramak 😅 Mesela makyaj da tam tersi beni büyük gösteriyor oysa ağır makyaj yapmayı bile bilmem. Biraz makyaj ve kıyafet değişikliği yapın belki işe yarar.

Tabii bu yaşlarda o dengeyi tutturmak da ayrı önemli, diğer türlü abartınca komik duruyor. Küçük göstermek sorun değil ama bazen karşı tarafın tavrına sinirleniyorum ben de. Ekmek almaya gittiğim bakkal bana küçük hanım deyince bozuluyorum açıkçası. Geçen gün de daha önce babamla gittiğim manavcı bana çikolata göndermiş, senin küçük çocuğa götür diye.

Kalbimin çıt çıt sesleri eşliğinde yedim çikolatayı 😢

31 yaşında yaşını göstermemenin ekmeğini nasıl yiyorum bir bilsen 😁
Hic durumdan sikayetlenme,zamam varya su gibi akıyor bildiğin suuuu
O yüzden minnoş minnoş keyfini sür 😜

Aynı durumu yıllarca yaşadım ve yapabileceğin hicbisey yok. Büyük gösteren kıyafetler saç makyaj yapsan daha komik görünecek büyümüş de kuculmus gibi. Ünv deyken en çocuk gibi görünen bendim vücudum aşırı minyondu hala da öyle. Arkadaşlarım da kalıplı öküz gibilerdi tabiri caizse, grupta en ciddiye alınmayan bendim bana sürekli çok zayıfsin kilo al deyip dururlardi şimdi düşünüyorum da kiskaniyolardi muhtemelen:) Bir kere annemlerle yemeğe gitmiştim annemin arkadaşı ruj sürmek için biraz küçük değil misin demişti ünv gittiğimi öğrenince şok olmuştu beni ortaokula gidiyorum sanmış.
İlk çocuğuma hamileyken ki 31 yaşında kazık kadar kadindim tatile gittiğimiz otelin müdürü eşimle aramızda çok yaş farkı var sanmıştı bana acımıştı halbuki sadece 3 yaş var
Geçen sene tencere takımı bakmak için zuccaciyeleri gezerken kadın çeyiz dizdigimi sandı ben evliyim ikinci çocuğuma hamileyim 35 yaşındayım deyince şoklara girdi

Ki yüzüm yaslandı artık eskisi kadar küçük gosterdigimi düşünmüyorim şahsen ama diğerleri hala.oyle.dusunuyorsa sorun yok bnm için :))

Bende öyleydim :) özellikle resmî işlerde reşit misin derlerdi inanmayıp kimlik bakarlardı ama ben 14 yaşımdan beri büyümek istemediğim için hoşuma giderdi 😂 halen göstermiyorsun diyorlar bence güzel dert :)

Ben 20 yaşımda okula stajyer olarak gitmiştim. 6. sınıflarla oturuyordum, öğretmen geldi derse başladı, dersin ortalarında beni gösterdi ki "sen sınfa yeni mi geldin?" Yani altıncı sınıf öğrencisi olarak )) çocuklar da gülmüştü. Ama ben sorun etmiyordum, şimdi de 29 yaşımdayım, bilmeyenler en fazla 23 zann ediyorlar. Fiziğim de sizinki gibi ama öyle küçük değil ki. Aksine bence güzel zarif, minyon.

Back
X