19 yaşında evli çocuklu ve mutsuzum :(

Boyle hassas konularda uydurma bir konu oldugunu dusunsem dahi bunu belirtmemeyi tercih ediyorum. Cunku hicbir insanin boyle bir konu ile eglenecek kadar insanliktan cikmis oldugunu dusunmek istemiyorum. Hos, keske gercek olmasa da insanlar saf yerine konulmus olsa.

Oncelikle bu mahluka "esim" diye hitap ediyor olmaniz beni sasirtiyor. Tecavuzden bahsediyoruz degil mi? Hadi bunu gectim sizin bedeninize sizin izniniz olmadan, zorla saldiran ve kendini tatmin eden bir yaratik size para vermedigi icin mi uzuluyorsunuz? Para verseydi normal hir evliliginiz mi olacakti? Allahim sen aklima mukayyet ol ya. Lutfen saglikli dusunmeye calisin ya da ben sizi kandirdim bu gercek bir konu degil deyin.

Zamanında tecavüze uğradığınızı ailenize söylediniz mi? Ya da şikayet etseydiniz gerekli yerlere

Ben özellikle bana para vermiyor bunları yaptı ama bari para verse miydi dedim sadece paradan mi bahsettim ? Bazı insanlar gerçekten çok kötü yazdığıma pişmanim suan

Sevdiğim adam bana zorla sahip oldu diyorsun, bari sana tecavüz etmiş biri için sevdiğim adam deme. Çocuk yaşta her şeyi yaşamışsın, mutsuzluğun bundan dolayı. Bi adam seni gerçekten sevmiş olsa, zorla sana sahip olmazdı. Keşke zamanında şikayetçi olup, o çocuğu doğurmasaydın. Çocuğa her baktığında insanın aklına o an gelir. Ailen yok mu, sana sahip çıksınlar.

Şaka gibisin,ne ile beslenip yaşıyorsun peki,ben halen inanmıyorum konuna.daha sağlam bir hikaye uydurabilirsin
İnanmıyorsanız yazmaya devam etmeyin hanımefendi.
Kimse sizi inandırmak zorunda değil.
Kib.tuşu var orda. Basar geçersiniz.
Hayret bir şey.

Kalbi güzel insanlar size teşekkür ederim ve inanmayıp beni daha kötü etkileyecek yorum yapanlar sizede saygı duyuyorum
Arkadaşım daha çok küçüksün.
Eşinin ailesi falan yok mu?
Yani bu adam sana bu pisliği yaptı da, kimin korkusuna evlendi ailen arkanda yoksa?

Bir arkadaş daha tavsiye etmiş. 183 den gerekli bilgiyi alabilirsin.

Konuşmaya çalışsan, anlatmaya çalışsan?
Seni kaybetmekten korkar mı bilemedim.
Bunun böyle gitmeyeceğini bilmesi gerek, kendini yiyeceğine yazık sana.

Onu dinleme git çalış diyeceğim de, onu yapan insan daha beter bir şey yapar mı kestiremedim ben :(

Keşke konun fake olsa ama yeni üye bile değilsin malesef. Yine de umarım konu gerçek değildir diyorum.

Seni aç bırakmayı reva gören, zorla ırzına geçen pislik senin hayatını yönetemez. İlk olarak o pislikten kurtulmak için bir işe girip çalış ve kendi ayaklarının üstünde dur. O ne derde desin dinleme.

İnanmıyorsanız yazmaya devam etmeyin hanımefendi.
Kimse sizi inandırmak zorunda değil.
Kib.tuşu var orda. Basar geçersiniz.
Hayret bir şey.
Size mi soracam yazıp yazmayacağımı,burda konu paylaşan herkes her yoruma açık olmalı,konu sahibi daha açıklayıcı olsa ve konusu gerçekse biz de okur fikir veririz,size ne bundan...

İnternetten sürekli evde ek is lere bakıyorum ama yok bulamadım normal calismaya göndermiyor bende daha fazla kırılmak istemiyorum ve susuyorum

Size mi soracam yazıp yazmayacağımı,burda konu paylaşan herkes her yoruma açık olmalı,konu sahibi daha açıklayıcı olsa ve konusu gerçekse biz de okur fikir veririz,size ne bundan...

Ben ce doğru söylemiş inanmıyorsanız okumak zorunda değilsiniz yorumlarınız beni daha çok uzuyor

Ben ce doğru söylemiş inanmıyorsanız okumak zorunda değilsiniz yorumlarınız beni daha çok uzuyor
hem sen hem çocuğun küçüksünüz.
eşinden ayrılmayı düşünmüyorsan katlanmaktan başka çaren yok.
eğer ayrılmak istiyorsan evladının anaokulu yaşına gelmesini bekle, iş bul ve ayrıl o tecavüzcü cimriden.

Back
X