Erken yaşta evlenen hatunlar neredesiniz? Bu arada 4 ay sonra doğum günüm var 20yi bitirmiş olacağım yani 20 yaşında olacağım.. 20 yaşındayım evlenmek istiyorum diye topik açacağım bakalım fikirler değişir mi
Buradayım...
22 yaşımda eşimle nişanlandım. ve 23 yaşımda evlendim :123: çok isteyerek ve severek tabiki de ve çokta mutluyum. eşim benden 7 yaş büyük
tavrım davranışlarım düşüncelerimle düşün birbirimizi ancak dengeliyoruz. ( asla kendi yaşıtlarımla yapamazdım. )
şuanda 1 senelik çiçeği burnunda evliyim.

evlilik kararı almadan önce sonra hiç pişman olmadım. ve hiç evlenme gibi niyetim de yok herşey bir anda oldu diyebilirim.
tam 7 yıldır staj dahil çalışıyorum. ailemden hiç yardım almaksızın kendi hayatımı sürdürüp hayatımı yaşayabiliyorum, belki kimsenin yapamadığı kadar çılgınlık yaptım ve kız kıza tatilller gittim.
bekar hayatımı öyle böyle değil deli gibi yaşadım eğlendim, gezdim tozdum

şimdi ise eşimle aynı şekilde geziyoruz,tozuyoruz.

Evlenmek için bazı olması gereken şeyler oluyor. diğer arkadaşlarında söylediği gibi inan ki çocuk oyuncağı değil , güzel yanları kadar zor yanları da var..
Bırak yaşıtların gibi gez eğlen kaderin de erkek arkadaşın var ise zaten bigün evleneceksiniz. :2:
şimdi bana herkes çocuk yap diyor.. Biz de çok istiyoruz... yaşamasam da bir kadının başına gelecek en güzel mutluluk..

ama ;
zaten Allahın izniyle bir gün anne baba olucaz önce evliyken ki hayatımızın tadını yaşamayı düşünüyoruz...
Kim kaç yaşında evlendi ise ona göre ideal odur.

30 yaşında evlenene sor 30 dur 40 yaşında evlenene sor 40 dır.. :) tabi bunu dedim diye de gidip evlilik hali kurma azcık daha bekle bitir okulunu bi işe gir sonrası gelir zaten..
ne uzun yazdım heee