19 yaşındayım, evlenmek istiyorum birileri benimle konuşabilir mi?

Bende 19 yaşında evlendim 7 ay önce yani (şimdi 19,5 yaşındayım) :1:

Ama senin gibi bi an önce anne olmak falan istemiyorum eşimle o konuyu hiç düşünmüyoruzda diyebilirim. Birbirimizin tadını çıkartıyoruz :) Erken evlenmemizin sebebi uzak şehirlerdeydik ayda bir görüşmek yetmiyordu :/
Bu yaşta evlendiğim için mutluyum harika bir eşe sahibim :16: Eşim, sevgilim, hayat arkadaşım, dert ortağım herşeyim o benim :16:

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Ben de bu yaşımda evlensem öncelikle ben de eşimin tadını çıkarmaya bakarım

Bebeğin acelesi olmaz daha bu yaşta evlensem

Benim mezun olmam gerek bebekten önce.. :)

Evlende al boyunun ölçüsünü demek geliyor içimden :ssz: aslında aynı yaştayız seni anlıyorum yok çeyiz topikleri yok gelinlik topikleri ws görünce o süreç heyecanlı geliyor sana ki banada geliyor bunlar ama bide bunun sonrası var. bi meslek sahibi olmadan kendi ayaklarının üstünde duramadan evlenmek saçma geliyor. bide cicim ayları diye bişi var tabi. bunlar geçince o görmezden geldiğin sorumluluklar sırtına biner tek tek :50: ama şöyle bişi yapabilirsiniz şimdi söz olur aradan biraz zaman geçince nişan okul bitince her şey yerli yerine oturunca evlenirsiniz. 19-20 yaşlarına erken diyorlar ya benim annemin babannesi 9 yaşında evlendirilmiş düşün yani. liseden arkadaşım 18ine basar basmaz evlendi. ilkokul arkadasımın iyi bi ilişkisi var aralarında söz yaptılar 1 1.5 seneye evleniriz diye bakıyor.En iyisi benim dediğim aslında nişan yapın o sürece girmiş olucaksınız zaten. Çeyiz meyiz olaylarınada gir hevesini alırsın :9:

Evlende al boyunun ölçüsünü demek geliyor içimden :ssz: aslında aynı yaştayız seni anlıyorum yok çeyiz topikleri yok gelinlik topikleri ws görünce o süreç heyecanlı geliyor sana ki banada geliyor bunlar ama bide bunun sonrası var. bi meslek sahibi olmadan kendi ayaklarının üstünde duramadan evlenmek saçma geliyor. bide cicim ayları diye bişi var tabi. bunlar geçince o görmezden geldiğin sorumluluklar sırtına biner tek tek :50: ama şöyle bişi yapabilirsiniz şimdi söz olur aradan biraz zaman geçince nişan okul bitince her şey yerli yerine oturunca evlenirsiniz. 19-20 yaşlarına erken diyorlar ya benim annemin babannesi 9 yaşında evlendirilmiş düşün yani. liseden arkadaşım 18ine basar basmaz evlendi. ilkokul arkadasımın iyi bi ilişkisi var aralarında söz yaptılar 1 1.5 seneye evleniriz diye bakıyor.En iyisi benim dediğim aslında nişan yapın o sürece girmiş olucaksınız zaten. Çeyiz meyiz olaylarınada gir hevesini alırsın :9:

Arada sırada sevgilimle çeyiz dükkanlarını dolaşıyoruz zaten :P

Nişan için de acele etmeyi düşünmüyorum artık sevgilim mezun olsun askerden dönsün nişan öyle olsun diye düşünüyorum şimdilik

(askere gidip gitmeyeceği belli değil muaf olma durumu var sağlık problemi yüzünden.Artık nasip kısmet)

Bu arada ben not olarak erken evlenmekten vazgeçtiğimi söyledim niye kimse kaale almıyor :)

Son düzenleme:
hiç okumadan cevap veriyorum.

BU YAŞTA EVLENİLİR Mİ DELİRDİN Mİ

Okusaydın sonradan not olarak ''vazgeçtim'' yazdığımı görürdün :)

Tecrübeleri dinledim işte burada amacım buydu

Evleneceğim kimse beni tutamaz demedim, evlenmek istiyorum siz ne düşünüyorsunuz dedim :)

Back
X