19 yaşındayım, evlenmek istiyorum birileri benimle konuşabilir mi?

Sevgili hanımlar bana sert yorumlar yazmayın akıl danısmaya geldim fikirlerimizi de dikkate alarak evlenmekten vazgeçtim mezun oluncaya kadar sert konusmayın lütfen bir kusurumuz mu oldu da böyle kızıyirsunuz :50::50:

konu sahibim bercestem
bende hergün burada çeyizlere bakıp imreniyorum ama çeyiz düzmüyorum neden 11 yıllık evliyimde ondan

kirli çıkılar diye bir topik var onada bakıyorum millet herayki birikimlerini yazıyor peki ben biriktirebiliyormuyum hayır neden ben fakirim de ondan

şimdi sana tavsiyem her baktığın topiğe özenme

safra kesesi ameliyatı olanlar topiğini okusan onlara imrenip safranı mı aldıracaksın

hayatını yaşşşaaaaa

Son düzenleme:
konu sahibim bercestem
bende hergün burada çeyizlere bakıp imreniyorum ama çeyiz düzmüyorum neden 11 yıllık evliyimde ondan

kirli çıkılar diye bir topik var onada bakıyorum millet herayki birikimlerini yazıyor peki ben biriktirebiliyormuyum hayır neden ben fakirim de ondan

şimdi sana tavsiyem her baktığın topiğe özenme

safra kesesi ameliyatı olanlar topiğini okusan onlara imrenip safranı mı aldıracaksın

hayatını yaşşşaaaaa

:1::1::1::1::1:

benim gibi biri daha varmis cok mutlu oldum :1: ben de burda gordugum evlilik dugun topikleri olsun bebek topicleri olsuuuun okudukca insanin evlenip bebek sahibi olasi geliyo. ama en azindan okul bitene kadar beklicez canim napaliim :3:

canım kardeşim senden 7 yaş büüyüğüm ben daha bu sene nişanlandım 3 yıldırda bir kamu kurumunda çalışıyorum... yaşım geldi elime mesleğimi aldım deyip hiç acele etmedim... ki sen daha 19 yaşındasın.. insan büyüdükçe düşünceleri büyük ölçüde değişiyor bırak uzun yılları 20 yaşında bile aynı düşünüyor olmıycaksın ! Eline mesleğini al sen bak hayatn nasıl değişecek.. değişim demek evlenmek demek değildir ! sen yaşlardayken bir çocuğu sevdim çok sevdim ama öyle böyle değil hasta olup yatağa bile düştüm şaka yapmıyorum inan! Annem bile anladı sen aşıkmısın diye sordu bana o derece yani... ama o beni hiç sevmedi hiç mi hiç sevmedi... adı geçtiğinde kalbim duruyordu nerdeyse... ondan her olumsuz cevap aldığımda hastalanıyordum.. 3 sene sürdü bu böyle ama o hep aynıydı hiç sevmedi beni.. şimdi arkama bakıyorumda söylediğim tek şey BEN BUNU MU SEVMİŞİM !!

Ben okudum meslek sahibi oldum kendi ayaklarım üstünde durabiliyorum ve cok güzel bir hayatım var çok şükür.. Onun ise doğru düzgün işi yok şuan.. benim ona deli gibi aşık olduğum zaman çok yakışıklıydı şimdi ondanda eser yok.. 18 19 yaşında evlendiğin zaman ileride bir bakmışsın evlendiğin adamdan eser yok sen değişmişsin o değişmiş düşüncelerin değişmiş.. en az 25 yaşından sonra yapılan evlilikler daha sağlam oluyor bana göre! çünkü insanın kişiliği oturuyor şekli oturuyor o yaştan sonra değişme ihtimalı düşük oluyor... iyiiki beni sevmemiş İYİKİ.. iyiki ben okumuşum mesleğimi elime almışım.. onunla olsaydı ne okurdum nede bu hayata sahip olurdum..

bak uğruna yataklara düştüğüm adamın benim gözümdeki durumu bu işte ! şimdi nişanlıyım ve herşeyiyle bana hitap eden bir nişanlım var oda 28 yaşında ben ise 26... her şey olması gerektiği zamanda olması gerektiği gibi bak... oku eline mesleğini al ondan sonra evlilik düşün ve her şeyin hayırlısını iste... Umarım her şey senin için güzel olur....

bu ara okadar çok arkadaşım evlenıyor kı, yok çeyız, abıye gelınlık derken koşturuyorum onlarla

hele geçen gün bı gelınlık provasına gıttık :53: kıskandım valla ne yalan söylıyeyım

ınsan heveslenıyor ya bende gıymek ısterdım :1:

ama sadece anlık bı heves gerçekten,

mesela bende 2O yaşındayım ama kendımı evlılığın sorumluluğunu kaldırcak kapasıtede hıssetmıyorum

az daha zamanı var :31:

ay canım sende kendimi gördüm. ben de 20 yaşındayım. aşkımcımla da 4 yılımızı bitiriyoruz kısmetse 4 gün sonra. :) :) :) ikimiz de o kadar çok istiyoruz ki evlenmeyi. piyango çıksa ertesi gün nikah dairesindeyiz başvuru için. şu an bizi tek alıkoyan şey para. çünkü o çalışıyor ama asgari ücret alıyor. geçen seneden beri saat gece 12lerden sabah 9lara kadar bu forumda ve başka forumlarda hamilelerle ilgili konuları okuduğumu bilirim. gözümü kırpmadan hem de. ama şu an babama desem baba ben evlenmek istiyorum, büyük ihtimalle ben de neler istiyorum ama olmuyor falan der. :D onun açısından bakınca haklı küçük kızını ellere vermek istemez niye istesin. e ben de haklıyım 4 yıldır seviyorum ama ayrı uyuyorum.. yani oluruna bırakmaktan başka çare kalmıyor. bu arada bence okurken de evlenilir. iş ki para sıkıntın olmasın.
laf aramızda dün benim şapşirikusumun kuzeni oldu. resmine bakıp bakıp iç geçiriyoruz. görüceksin halimizi. bizim de olucak di mi bi gün. hadi olsun hemen falan diye bi bunalımlardayız. :D inşallah ileride bu günleri gülerek hatırlicaz birbirimize sarılıp. senin için de her şeyin hayırlısı canım. :)

Bebegiiim, bu ne acele? :1:
Cok tatlı buldum seni ya, heveslenmen normal hele de bir erkek arkadasın varken, bide ailen bu konuda önemli bir rol oynuyor aslında, onlar böyle düsündükce senin de aklına girmis oluyorlar, hemde ablanı kaybetmissin, hayatının renklenecegine inanıyorsun..
Benim 6 yıllık bir iliskim var sen düsün artık, hala evlenmeyi ciddi mana' da düsünmedim, düsünüyorum elbette ciddi bir iliski yasıyoruz sonucta, ama suan icin düsünmüyorum kısmetse ilerde... :34:
Senden 1 yas kücük bir kuzenim var, geziyor tozuyor sevgilisi bile yok, özgürlügü kısıtlanabilir diye iliski bile düsünmüyor, tek derdi eglenmek, arkadaslarıyla vakit gecirmek, tatile gitmek.. :)
4 ay önce cok güzel bir bekar hayatım vardı, annem ve babam karısmazdı, sorumlulugum yoktu, 4 ay önce annemi kaybettim ve birden bütün evin sorumlulugunu yüklendim, kendimi unuttum resmen, bir anda evli gibi oldum, hemde böyle bir psikolojiyle aldıgım sorumluluklar bana agır gelmesine ragmen, borc bildim ve simdi diyorum evlilikte böyle birseymis demek ki, agır gelse de alıyorsun bir sekilde yapıyorsun yani, bugünlerinin tadını cıkar öyle her gün dısarda yemekle olur mu hic ya? :D
Ben ne zaman özendim biliyor musun evlilige? En yakın arkadasım evlendiginde, yani 8 ay önce, onun tatlı telası icin kostururken, ceyiziydi, gelinlik provası derken özendim öylelikle:)
Bu arada yasım 24, hala önümüzdeki 2 sene düsünmüyorum..
Keske özenmekle olsa? Agır bir sorumluluk, bide sen cocugu bile düsünmüssün simdiden, cocukla mı gezicen kız sabaha kadar? :D
Benim erkek arkadasım kasım' da söz istiyor da, bende daha net bir fikir yok, bakalım ben daha düsünce asamasındayım, sana evlen yasın gelmis desek, yarın nikah tarihinizi alırsın vallahi.. :)
Saka bir yana sana tavsiyem sakın acele etme, önce okulunu bitir eline meslegini al, ondan sonra evliligi düsünürsünüz..

Son düzenleme:
Bebegiiim, bu ne acele? :1:
Cok tatlı buldum seni ya, heveslenmen normal hele de bir erkek arkadasın varken, bide ailen bu konuda önemli bir rol oynuyor aslında, onlar böyle düsündükce senin de aklına girmis oluyorlar, hemde ablanı kaybetmissin, hayatının renklenecegine inanıyorsun..
Benim 6 yıllık bir iliskim var sen düsün artık, hala evlenmeyi ciddi mana' da düsünmedim, düsünüyorum elbette ciddi bir iliski yasıyoruz sonucta, ama suan icin düsünmüyorum kısmetse ilerde... :34:
Senden 1 yas kücük bir kuzenim var, geziyor tozuyor sevgilisi bile yok, özgürlügü kısıtlanabilir diye iliski bile düsünmüyor, tek derdi eglenmek, arkadaslarıyla vakit gecirmek, tatile gitmek.. :)
4 ay önce cok güzel bir bekar hayatım vardı, annem ve babam karısmazdı, sorumlulugum yoktu, 4 ay önce annemi kaybettim ve birden bütün evin sorumlulugunu yüklendim, kendimi unuttum resmen, bir anda evli gibi oldum, hemde böyle bir psikolojiyle aldıgım sorumluluklar bana agır gelmesine ragmen, borc bildim ve simdi diyorum evlilikte böyle birseymis demek ki, agır gelse de alıyorsun bir sekilde yapıyorsun yani, bugünlerinin tadını cıkar öyle her gün dısarda yemekle olur mu hic ya? :D
Ben ne zaman özendim biliyor musun evlilige? En yakın arkadasım evlendiginde, yani 8 ay önce, onun tatlı telası icin kostururken, ceyiziydi, gelinlik provası derken özendim öylelikle:)
Bu arada yasım 24, hala önümüzdeki 2 sene düsünmüyorum..
Keske özenmekle olsa? Agır bir sorumluluk, bide sen cocugu bile düsünmüssün simdiden, cocukla mı gezicen kız sabaha kadar? :D
Benim erkek arkadasım kasım' da söz istiyor da, bende daha net bir fikir yok, bakalım ben daha düsünce asamasındayım, sana evlen yasın gelmis desek, yarın nikah tarihinizi alırsın vallahi.. :)
Saka bir yana sana tavsiyem sakın acele etme, önce okulunu bitir eline meslegini al, ondan sonra evliligi düsünürsünüz..

Canım yorumun için teşekkür ederim çok tatlısın.. :) Bu ara başın sağolsun Allah rahmet eylesin anneciğine.. :( Ay canım şimdi beni evlendirseler de mezun olana kadar çocuk sahibi olmam ki korunurum.. :)

ay canım sende kendimi gördüm. ben de 20 yaşındayım. aşkımcımla da 4 yılımızı bitiriyoruz kısmetse 4 gün sonra. :) :) :) ikimiz de o kadar çok istiyoruz ki evlenmeyi. piyango çıksa ertesi gün nikah dairesindeyiz başvuru için. şu an bizi tek alıkoyan şey para. çünkü o çalışıyor ama asgari ücret alıyor. geçen seneden beri saat gece 12lerden sabah 9lara kadar bu forumda ve başka forumlarda hamilelerle ilgili konuları okuduğumu bilirim. gözümü kırpmadan hem de. ama şu an babama desem baba ben evlenmek istiyorum, büyük ihtimalle ben de neler istiyorum ama olmuyor falan der. :D onun açısından bakınca haklı küçük kızını ellere vermek istemez niye istesin. e ben de haklıyım 4 yıldır seviyorum ama ayrı uyuyorum.. yani oluruna bırakmaktan başka çare kalmıyor. bu arada bence okurken de evlenilir. iş ki para sıkıntın olmasın.
laf aramızda dün benim şapşirikusumun kuzeni oldu. resmine bakıp bakıp iç geçiriyoruz. görüceksin halimizi. bizim de olucak di mi bi gün. hadi olsun hemen falan diye bi bunalımlardayız. :D inşallah ileride bu günleri gülerek hatırlicaz birbirimize sarılıp. senin için de her şeyin hayırlısı canım. :)

Hmm kendim gibi birini buldum desene.. :)

yaşının genclıgıne göre hormonlarının etkisıyle mı, kalbinin sesıyle mi acele ediyorsun bilmiyorum da, umarım pişman olmazsın ileride, mutluluklar şimdiden.

valla öyle oldu canım. :) ne durumdasınız şu anda bir gelişme var mı merak ettim. :)

Sevgilim de ben de ailelerimizle bi konuşma cesareti gösterdik sevgilimin ailesi tamam dedi hatta sevindi filan ama benim annem okulla evlilik zor olur dedi babam önce olur dedi sonra mezun ol önce dedi ufff onlar benim derdimi anlamıyorlar.. :(

Sevgilim de ben de ailelerimizle bi konuşma cesareti gösterdik sevgilimin ailesi tamam dedi hatta sevindi filan ama benim annem okulla evlilik zor olur dedi babam önce olur dedi sonra mezun ol önce dedi ufff onlar benim derdimi anlamıyorlar.. :(

En güzelini demiş annen ve baban :34: Çok mantıklı ve akıllıca hareket ediyorlar bence, sende bunun kıymetini bil.. :34:

Back
X