Konuyu yanlış yere açtıysam affınıza sığınıyorum1992'li Askerlerimiz ne zaman, nereye gidicekleri belli oldu mu ? bide bu illere dağıtılmaları alfabe sırasına göre mi :26:
Canım merhaba, gezinirken denk geldim selam vereyim dedim..Konuşmuştuk seninle hatırlıyorsan şafak topiğinde..
Onlar belli olmamıştır canım ya, daha 91/4'ler varya sırada...Onlara biraz daha var anlayacağın tatlım..
Yok benim bildiğim alfabe sırasına göre değil.
92 askerlerin yerleri ancak 2012 Şubatta belli olur canım.. Daha hiçbirşey belli olmaz..
Ve alfabetik sıralama yok, kura.. Nereye çıkarsan..
Evet merhaba
Anladım teşekkür ederim ya celp dönemlerine baktım Hatay'ın Mayıs 2012 diyo ama erkek arkadaşım Şubatta gidicem diyo anlamadım gitti
Bütün erkekler Şubatta gidicem derCelp dönemi Mayıs diyorsa Mayıs gönderir.. Kütüğü ile doğru yere baktıysan tabi..
Dünden razı askere gitmeye , gelince herşey daha iyi olcakmış inşöyle diyo aşkımm
ADANA BELEN 2012 MAYIS
Böyle yazıyo valla celp dönemlerinde
Kütüğü yani Nüfusunda yazan yer Adana Belense Mayısta gider canım..
92lere daha var arkadaslar en son 91/3 gitdi 3 ay sonra 91/4 daha sonrada 92/1 şimdiden düşnmeyin birlikte olmanızın tadını çıkarın keşke yanımda olsa ah çok özledim çok şafak 90 ''90/^3''
ayrı şehirlerdeyiz ama tadını bile çıkaramıyoruz 3 hafta önce falan yanımdaydı doya doya sarılamadan gitti ..
Askerliği düşünmek bile istemiyorum naparım ne ederim bilmiyorum .s sadece yanıma bi yere düşsün diye dua ediyorum allahımaa bana yakın olsunnn:85:
kendini hiç bişeye şartlandırma kayracım. Ben de dıyodum ki nişanlım askere gıtmden once doguda askerlik yaparsa ben naparım yaşayamam nefes alamam hayatım biter durur ohooooooo baktık ki en zor acemi birliği yeri cıktı noldu dedim şans olmadı hayırlısı buymus baktık usta bırlıgıde dogu evet üzüldk ama elden ne gelirki o yüzden sen yanma cıksın usta brlgı deme hayırlsı olan şehre cıksın de.
Haklısınız aslında
Rahat edeceği yer çıksın dediğiniz gbi hayırlısı nereyse orası olsunn
Kesinlikle cnm sağlıcakla kavuşalım askerlerimize inş ....
Evet merhaba
Anladım teşekkür ederim ya celp dönemlerine baktım Hatay'ın Mayıs 2012 diyo ama erkek arkadaşım Şubatta gidicem diyo anlamadım gitti
Canım şöylede bir şey var benim askerim tecilliydi bozdurdu öyle gitti, üstelik bu sene onun memleket ve ilçesi şubatta gönderiyordu mayıs ta gitti..
Bazen durumlar değişebiliyor...
Hmm .. anladımm ama çok canımı sıkıyo bu çocuk ya
Dün gece inş hakkariye falan çıkarm dedi tüm sinirlerimi bozduu
Hmm .. anladımm ama çok canımı sıkıyo bu çocuk ya
Dün gece inş hakkariye falan çıkarm dedi tüm sinirlerimi bozduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?