Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Emzirdikten sonra gazi cikmasina rağmen çok kez sulu kusuyor.çok üzülüyorum kilo alamayacak diye.ve kakasini yapmakta çok zorlanıyor.lütfen yardım arkadaşlar
Emzirdikten sonra gazi cikmasina rağmen çok kez sulu kusuyor.çok üzülüyorum kilo alamayacak diye.ve kakasini yapmakta çok zorlanıyor.lütfen yardım arkadaşlar
Canim egerki kesik sut gibi kusuyorsa endise etme ama emdigi sutu oylece geri cikariyorsa hemen doktora gotur reflusu vardir benim ikibucukyasinda bi kizim var oda boyle surekli kusuyordu doktora gittik dogustan reflu dedi halada savasiyoruz bu hastalikla az fazla yemek yese veya agir bi yemek yese hemen kusuyo kakasi bu aralar maalesef bole olur zorlanir dort bes ayda ancak duzene girer