Çocuk Hastalıkları 1aylık bebeğimde sivilceler var alerjisi varmis ama neye alerjisu var bilemiyoruz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

monarosa352

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
432
133
23
25
Merhaba 1aylık bebeğim var bir anda yüzünde saçında ve boynunda sivilceler çıktı kipkirmizi oldu korktuk hastaneye göturduk kan aldılar temiz cikti serum verdiler doktora neyi var diye sorduk alerjisi var birşeye dedi neye alerjisi var bilmioruz izotonik sulu mendille bazen boynunu silmistim herkes ondan demisti doktor hayir o ypmaz dedi neye olabilir bebegimin çamaşirlarini bebek deterjanı ve bebek yumuşaticisiyka yikiyorum deterjanlardan olsa vücududa sivilceli olurdu safece yüz ve boyun bölgesinde var neye alejisi olabilir

O mendilin iceriginde bir suru zararli kimyasal madee var eger molfixten bahsediyorsaniz. Sadece adi gibi degil. Onunla sildiyseniz muhtemelen o yapmista olabilir. Alerjide olabilir

O mendilin iceriginde bir suru zararli kimyasal madee var eger molfixten bahsediyorsaniz. Sadece adi gibi degil. Onunla sildiyseniz muhtemelen o yapmista olabilir. Alerjide olabilir
Doktora sordum o ypmaz dedi zaten ypsa poposunuda onla siliorum poposuda olurdu

Bu mantığa göre bir şeye alerjisi olsa bütün vücudu alerji olurdu. 1 aylık ne için serum verdiler anlamadım ? Hemen o tuzlu su içeren mendili çöpe at. Ufacık bebeğin yüzü ıslak mendille silinmez. Ben bile silince gidip yıkıyorum yüzümü. Kıyafetleri içinde yalnızca sabun tozu kullan. Bebeğin yüzünün fotosunu atsana bi bakiyim

Back
X