Canim nisanim geldi gece beklioz bakalim sancim henuz yok. Sancimin veya suyumun gelmesini bekliyorum bakalim tatlim allah buyuk :)
Pembe canim ama benim hala sancim yok anlayamadim :)ay canım benim hadi hayırlısı olsun bekle bakalım :)
nasıl bişi nişan dedigin kahverendi mi pembe mi? merak ettm
Pembe canim ama benim hala sancim yok anlayamadim :)
Evdeyim canim. Annem sanciyi ve suyu beklemek lazim dedi. Nisan gelince hemen gitmek gerekmiomus.Doktora gittin mi evdemi bekliorsun canim
Evdeyim canim. Annem sanciyi ve suyu beklemek lazim dedi. Nisan gelince hemen gitmek gerekmiomus.
36+2 deyim. Insallah sorunsuz olur. Ciger gelistirici falan yaptirdim gecen hafta. Bebegimi kuvoze almazlar insallah ondan biraz tedirginim iste
Aminnnn bitanemmm amin. :) tesekkur ederim iyi dileklerin icin :)Almazlar canim benim ignede vurulmussun.36+ da olmussun icini ferah tut bisicik olmaz
Aminnnn bitanemmm amin. :) tesekkur ederim iyi dileklerin icin :)
Annemle kiz kardesim geldiler tatlim. Valla pek dogurcak gibi degilim cok garip. Gelismeleri sana ozel msj atarim tatlim :))Rica ederim birtanem hadi bakalim hayirli haberlerle yazarsin bize nette nisandan 1 2 gun sonra dogum olur dior ama sen genede yanliz kalma evde kuzum
Annemle kiz kardesim geldiler tatlim. Valla pek dogurcak gibi degilim cok garip. Gelismeleri sana ozel msj atarim tatlim :))
bende seni merak ediyordum tatlım anladım canım inşallah biraz daha bekler bebiş içerde ne kadar durursa okadar iyi kıyamam ya allah yardımcın olsunBugün muayene oldum yatıştan sonra,doktor sancıların var ara ara yüksek,sezeryan düşünüyorsan alınabilecek durumda,normal doğum istiyorsan doğum sancılarını beklycez, bir hafts içinde gelebilir,bebrğin suyu artık sınırda dedi.kilosu 3200gr mış.Bebişimin harrketleri iyi ama hissettiğim kadarıyla az sancım var ama kasılıyo karnım, artık beklemedeyim
Çok sağoL,bu haftalarda suda azalmalar olurmuş genelde,artık 2 günde bir randevum var bakalım.Ayrıca 38.haftada doğuran çok,1 hafta öncesi olsa daha çok korkardım herslde
Yarın muayenem var bakalım haber ederim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?