Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle birşey olmaz en fazla 2 kilo verirsin insanlar okusun diye öyle yazmışlar benceNerde 1 haftda 10 kilo
canım nasıl gidiyo emziriyorum ben yarın başlıycam çok zorlanıyomusın sen
Benim baya bi cesarete ihtiyacım var yapmayı çok istiyırum yarın bi deniycem bakalım sende bırakma destek olalım birbirimize bi hafta nedir kiCanım bende emziriyorum hic zorlanmadim hatta şöyleki ben normalde yemiyorum ve sonra sağlıksız şeyleri aşırı fazla yiyorum simdi en azindan sağlıklı şeyler yiyorum gayet iyi öğünler bakalım aksam olunca anlaşılacak esim gelince iştahın açılmazsa iyi :) ama yapicam kararliyim yapmalıyım su anda ikindi ara ogunumu yapicam
Peynir ve galeta yerine 2 avuç kabak ve leblebi yiyeceğim
Benim baya bi cesarete ihtiyacım var yapmayı çok istiyırum yarın bi deniycem bakalım sende bırakma destek olalım birbirimize bi hafta nedir ki
şallah canım başlıycam yarın sen nasıl oldun bugunEvet canım yapalım alt tarafı 1 hafta sahip olalim kendimize lütfen sende yarin basla buraya atabilirsen resimli veya yazabilirsen daha iyi olur emin ol veriliyor dikkat edilince
in
şallah canım başlıycam yarın sen nasıl oldun bugun