• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1haftada 10 kilo verelim mi kızlar

Eşime manti ve mercimek çorbası yaptım ben manti yemeyeceğim tabiki 3 kepçe mercimek çorbası 1 bardak ayran aksam yemeğimi simdi yiyeceğim

Eklentiler

• P_20160325_191932_1_p.webp
    P_20160325_191932_1_p.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 55
Birde aksam yemeğine bir avuç kabak çekirdeği yedim esim yine künefe istedi isim çok zor esim sürekli sağlıksız şeyler aliyor eve yiyor benimde canım çekiyor ilerde hasta olacak iyice kilo aldı neyse hayırlısı bakalım

Birde aksam yemeğine bir avuç kabak çekirdeği yedim esim yine künefe istedi isim çok zor esim sürekli sağlıksız şeyler aliyor eve yiyor benimde canım çekiyor ilerde hasta olacak iyice kilo aldı neyse hayırlısı bakalım
benim eşimde öyleydi ama ben baya alıştırdım sağlıklı beslenmeye

bu günü sorunsuz bitirdim şükür sporumuda yaptım sadece maden suyu yoğurt limon içicem yatmadan sende unutma içmeyi canım

Yatmadan önce 10 adet fındık ve tarçınlı armut yedim karnım çok dolu olduğundan yiyemedim sodalı karışımı ama sabah yiyeceğim simdi limonlu suyumu içip sporumu yapacağım sonra o karisimi yerim inşallah :) bu arada sabah ki kilom 53.6 :)

Sporumu yaptım simdi bir bardak su ve sodalı yoğurdumu yi ye cegim :)

bende kahvaltimi yaptım tartıldım 900gr vermişim ve adet olmak üzereyim

Super varta ad et in bitince daha çok verirsin bugün esim evde pek giremiyorum ama 3. Gün programına bire bir uydum sadece ikindi vaktinde yoğurt yerine yarim avuç fıstık bir avuç kabak çekirdeği yiyeceğim :)

Super varta ad et in bitince daha çok verirsin bugün esim evde pek giremiyorum ama 3. Gün programına bire bir uydum sadece ikindi vaktinde yoğurt yerine yarim avuç fıstık bir avuç kabak çekirdeği yiyeceğim :)
bende devam ediyorum sporumu yapıcam birazdan bide bu diyet 1 hafta ya bitince devam edicem galiba

Aksam balık ızgara bol salata yedim gece de armut ve 10 adet fındık yer günü sonlandıririm yarın yulaf ezmesi var kahvaltida eşime 4 gündür al diyorum bulamiyor Bugün alır inşallah .... bu diyet bitince kendime 1 gün ödül vereceğim daha sonra bende iyi sonuç alırsam bir hafta daha devam ettirmeyi düşünüyorum çünkü sağlıklı besleniyorum ve acıkmıyorum

Fındık yemicem pardon bugünun menüsünde yok gece bi tek armut

Yarin kilo gidecekmi acaba çok merak ediyorum hayret çünkü hic ac kalmadigim bir diyet listesi buyuzden hoşuma gitti esim nöbette almış yulaf ezmesini ama sade değil diyor ne çıkacak bakalım :)

Bugün tartılmadım ama 200 gram olsun verdim sanki kendimi biraz hafif hissediyorum neyse yarin tartılacağım sporumu yaptım 25 dk.

4 yk müsli.. 1 barska süt.. yarim armut.. 2 adet ceviz yedim öğlen yemeğinde enginar yemeyecegim evde sebze de kalmadı ızgara tavuk yapacağım bu yüzden simdiden afiyet olsun bana :)

Eti lifalif almış eşim tadı çok güzel di :KK200:

Simdi ara ogunumu yapıyorum sabah kahvaltimin aynisi :)

Bugun 600gr daha eksilmişim çok mutluyumm iki günde 1,5 kilo çokiyi

Ben bugün biraz kaçırdım malesef ama aksam ara ogunumu yapmayacağım bu yüzden .... hayırlısı yarin 5. Günden devam bakalım .. sen çok iyi vermişsin bakalım benim yarin belli olacak :)

Back
X