Erkek İnfertilitesi 1milyon sperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
Evet...
Eşimde 1.800.000sperm var...
Hızda %38
Neler tavsiye edersiniz kızlar?
Proceed plus mı kullanalım? O nasıl bir ilaç içeriği edir??
Neler yapalım yardım edin ne olur

keçiboynuzu kürü, hersabah zeytinyağında beklemiş 1 incir, polen +bal çiğ badem havuç suyu sıraya koyarak sabah ve akşam bunları deneyebilirsin

RİCA ederim faydasını görürmüyüz bilmem ama bizde kullanıyoruz şifa olsun
İnşaallah canım :) yani uzman tv dende baktım kereviz cennet elması falan arttırırmış spermi... Benim eşim onları gördüğü zaman girmez mutfağa ooof ooof

kerevizin çiğden salatası lezzetli olur aslın süzme yoğurtla .. içinede azıcık portakal kabuğu rendesi üzerine ceviz miss :)denedinmi bilmem ama kereviz olduğunu söylemesen böyle yemezmmi

Bilmiyorum kiiii... Denemeye başlayacağın :) muz falan yer onu yedirmem işte pekmezi de şimdilik bi yemek kaşığı yediririm :) yavaş yavaş :)

Evet...
Hızda %38

Biz 15 aydır bebek istiyoruz doğal yolla olsun diye öyle zamana bıraktık, en son doktora gittik malesef hüsran la döndük meğersem eşim de bincivari sperm sayısı varmış sadece. Yapılacak tek şey tüp dediler onu da geçiştirmemek gerek 'olan sperm yok olmadan' Neyse ilk tüp negativ ,sonra proxeed kullanın 3 ay boyunca ve yine tüp için gelin dediler .. çok basitmiş gibi .. maddi manevi yiprandik eşimle. Bi kaç ay boş geçti böyle. Doktorları dinlemedik .Sonra propolis ,argi, royal jelly , aloe 2go ,balık yağı ve sabah akşam keçiboynuzu pekmezi verdim eşime tam 30 gün sonra ileri hareket iyi ve sperm sayisi 1mil.
Sıfır görmekten çok korkmuştuk ki böyle az da olsa bi sonuç gördük şükür (6. spermiogram testinde ilk defa böyle bi sonuç geldi.)
Malesef takviyeler bitti ve yurtdışından çok zorluklarla gelmişti..
Dun hazırladığım karışım ..inşallah artış olursa tekrar yazarım

1 kilo organik bal
35 gr. Zencefil tozu
35 gr. Keçiboynuzu tozu
35 gr. Keten tohumu
35 gr. Çörek otu tozu
(Bunlar öğütlerek toz haline gelmiştir)
35 gr. Tarçın
Bide yarım çay bardağı Harnup pekmezi kullandım karıştırırken biraz açması için. macun gibi kıvamı oldu sabah akşam birer kaşık yedirecem inşallah.

Bunun yanında her akşam bir bardak keçiboynuzu kürü
Sabah akşam propolis ve ginseng hapları
Her sabah da aloa 2go
Bi akşam muz bi akşam havuç mutlaka yediriyorum

Veren Allah. Rabbim bunları vesile kıl ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip et.

Bir ay sonra inşallah olumlu sonuç alırım ve size umut olurum..

Biz hiç hap kullanmıyoruz...şimdilik meyve ve sebzelerde takviye yapıyorum eşime Kasım sonu giş doktora git diyeceğim bakalım bizde de ne çıkacak...eşimizde hiç umrunda değil bana sen çok yakıyorsun kafaya bırak daha 2sene olmasın diyor...eşim 22yaşında ::)
haklı aslında da ben de rahatsızlığı bitsin istiyoeum

Hayirlisi inşallah gerek de kalmaz ilaca filan.

Hekimzade diye bir firma varmış(araştırdım bayağı meşhur) bu firmanın bir ürünü varmış SEMENOR diye.sperm için üretilmiş bitkisel bir karışım.dikkatimi çekti benim de..Kullanan varsa lütfen yazsın

Arkadaşlar bu meşhur muhteşem 3 lüyü deneyeniniz varmı..
Okuduğum kadarıyla forumda çok arkadaşımız gebe kalmış...

PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI

Evet hanımlar bundan baya bi zaman geçmiş ve dediğim gibi de esin burda yazdıklarımı yine iki ay kadar kullandı ve sonuç 4mil. oldu bu sefer

Şimdi ise muhteşem 3lü ve kendim Araştirip uyguladığım bir beslenme programına uyuyor 2 ay kadar.. inşallah bu ay sonu tekrar test yapacağız sizlere mutlaka sonucu bildirecegim inşallah..

ADVANCED ANTIOXIDANT FORMULA bunu duyan kullanan var mı acaba.

canım Allah sabrının ve emeklerinin karşılıgını verir inşaallah.çok sevindim sayıda artış olmasına.devamı olur inş.

Evet...
Hızda %38
havuç suyu yap her akşam eşine canım yatarken. sabah akşam keçiboynuzu özü ver. 2 aya yükseldi bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…