1nisan şakası...gerçek olacağını nerden bilebilirdim?

kimono34

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
85
14
288
İzmir
nasıl nereden başlayacağımı inanın bilmiyorum.Tutuldum kaldım.Şehir dışında bir sevgilim var 1yıl 8aydır birlikteyiz.Güzel dengeli giden bir ilişkim var. Konuya gireyim..Bugün 1 nisan biliyorsunuz.Erkek arkadaşıma şaka yapayım dedim.Mesaj attım "sen bana nasıl bunu yaparsın.Nasıl beni aldatırsın?" diye benim amacım işte onu teleşlandırıp şaka yaptım deyip eğlenmekti.Arkadaşlar bana attığı mesaj şu "Nerden öğrendin?Sana söylemeye çalıştım ama söleyemedim..Çok özür dilerim hayatımda biri var evet "dedi.Ne olduğumu şaşırdım önce oda şaka yapıyo sandım.Ben ona şaka yaptığımı söylemedim.O söylediğinde söyleycktim.En son ki mesajı şu "Herşey için teşekkür ederim.Kendine çok iyi bak hoşçakal . . ." Şaşkınım çok şaşkınım.Nasıl olur? Yarın aöf sınavı var saat 9da çoktan uyumuştur.Şaka olsaydı söylerdi.Ne yapacağım ben şimdi siz söyleyin.Yarın işe gitmem lazım sabah erken kalkmam lazım.Uyku denen meret gitti,gelmez... En son sus artık konusma daha fazla dedim sonra o hoşçakal mesajını attı.
Ne yapayım.. Ben susup,kalmayı tercih ettim bugün ama içim öyle öfke dolu ki..
Bana birşeyler söyleyin lütfen..Kimseye anlatamıyorum hiç kimseye..

"Şaka öyle yapılmaz böyle yapılır" demiş olmasın ?
Bu mesajlardan sonra telefonunu kapattın mı ? Açık bırak bence.
Senin sınavını unutmuş olabilir.Belki ve de inşallah şakadır.

Saçmalama canım ya o senden baskın çıkmış şaka öyle değil böyle yapılır diye gelir yarın görürsün
Ama ben hiç doğru bulmuyorum bu tarz "şakaları"

canım guzel canını nıye sıkıyorsunkı kıymetını bılmeyıp senı aldatan bırını ne dıye dusunupde aklında kuruntularda yapmana degmez bana gore

ya sakin ol önce...hakkaten öyle bir durum varsa bağrına taş bas unut...adamda fırsatınımı bekliyordu anlamadımki...

aa dogru ya bugun 1 nısan demı,gercı 2 nısan oldu artık,canım cıdden cok ılgınc demek kı ogrenebılcegın bı kaynak var ordan ogrendın sandı,aama bana saka gıbı geldı belkı cıdden saka yapıyodur bıraz uzatcaktır ama degılse de ogrenmıs olduguna sukret

şok edici birşey,ben bile bu kadar şaşırdıysam sen ne olmuşsundur kimbilir?
belki o da sana şaka yapmıştır,olamaz mı?

ayy kendimi düşünemedim şimdi:s çok kötü bi durum . ama bence senden bi şaka beklentisinde oldugundan attıgın mesajada bilerek böyle bi cevap verdi ve sınavını da unuttu . telefonunu bencede açık tut . hatta çok rahat etmek istiyorsan ara. ses tonundan anlarsın ki ona görede şaka yapmıstım demeden onun düşmesini saglayabilirsin

yok telefonum açık sadece susuyorum.İçimi birşey kemiriyor.Ben ona şaka yaptığımı söylemedim ki.Deli olcm kızlar şakaysada gününde söylerdi.Arkadaşın dediği gibi fırsatmı kolluyordu acaba ben ona böylesine güvenirken..

hiç gerek yok beklemeye üzülmeye ara konuş uyansın...gercekse şükret allah göstermiş hayırlısı olsun...ama değilse konuşurusun işte rahar rahat uyursun anlarsın zaten...

canım çok zor bir durum valla. umarım şakadır. ama şaka değilsede senin değerini bilememiş demektr.

inşallah şakadır... ama şakaysada bukadar uzatılmaz ki ya...
şaka değilse bile öğrendiğine üzülme sevinmeye çalış boşver...

ama bugün 1 nisandı dimi canım . yani bunun digerlerinden daha agır bi şaka olmasını istediginden uzatıyor olabilir mi ? bence sıkma canını bak düşündügün gibi çıkmayacak benden söylemesi

hayır bende bunu anlamııyorum..
ortada ciddi bir mesele var ve siz işinizi mesajla hallediyorsunuz..
zaten sizin yaptığınızda tatsız bir şaka,baktınız oda böyle bi msj attı,
arayın sana şaka yapmıştım hemen karşılık verdin sağol gibi bişeyler söyleyin,
hemde doğrumu yanlışmı öğrenin..
daha ne olduğunu şaka mı değilmi bilmeden ayrıldğınızı düşünüyosunuz..
çoktan aramış,bir güzel fırçamı atmıştım...

kızlar şaka bu kadar sürmez..herşeyin bir süresi var..en iyi yolu arkadaşın şimdi o şahsı araması..anca bu kaosu o çözer.

kızlar öylesine şoktayım ki ne ağladım ne kızdım ne bağırdım.Sadece sustum kaldım ben sustukça oda hoşçakal dedı.. Susmaya devam etmeyi düşünüyorum eğer ki oda birşey yapmazsa şaka sandığım acı bir gerçek olur.. Dün konuşurken hiç bugünle ilgili birşey demedik.Kafam allak bullak.Ne yapmalı ne etmeli bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…