1nisan şakası...gerçek olacağını nerden bilebilirdim?

ya canım ara o zaman şimdi için rahat etmiyorsa şakaysa nasıl güvenirim demişsin adı üstünde 1 nisan neden güvenmeyesin düşünme öyle

banada saka gibi geldi gerci arkadasini sen daha iyi tanirsin daha öncede sakalar yaparmiydi

Canım bu kuşkunun yüreğine verdiği ağırlıgı tahmin edebiliyorum şuan.. İnsan aldıgı nefesin ciğerlerine gittigini bile hissetmez. Bu kuşkuyla sabah olmaz.. Ara kesinlikle hemen şimdi ara.. Her iki ihtimal içinde ceabın hazır olsun ama.. Eğer ki gerçekse içini de bu aramada dökmelisin bi ikinci bi konuşma olmamalı.. Şakaysa da rahat rahat uyursun..

yok canım şaka yapmayız ki öyle birbirimize dedim ya benide şeytan dürttü sürüklendim buralara kadar :/

Canım okuyunca gülsemmi üzülsemmi bilemedim..Ben böle şakaları hiç sewmiyorum ya sonra gerçek oluyo Banada şaka gibi geldi ama hala aramadımı...!

meci yarın sınavı var telefonunu sessize almıştır duymaz arasamda.Ve ben şimdi ararsam açmazsa o zaman bir daha aramam işte gururum kalbim kırık dökük benim şuan

o da sana şaka yapıyor bence..sakin ol ava giderken avlanma :)) şaka yaptıgından eminmişsin gibi davran..

okuyunca bir daha okudum,nasıl yani diye.. ben bunu yaptıysam sen ne haldesindir tahmin edemiyorum.

şakaysa çok kötü bir eşek şakası,gerçekse iyi tarafından bakmak lazım iyi taraf denilebilirse tabiki..
bunu hiç öğrenemeyebilirdin... ne diyeceğimi şaşırdım doğrusu

ayy ben olsam onunla konuşup bu işin gerçekmi şakamı olduğunu öğrenmeden duramam..inşallah şakadır.ama sen her iki sonucada alıştır kendini..

yok canım dedim ya en son hoşçakal diye mesaj attı sonra hiçbirşey yapmadı

Canım belki rabbim bu vesileyle çıkartmış oldu bilemiyoruz ki şimdi..arasan arayamaazsn o arasa şaka dese bide sınavın olduğunuda biliyo hay allah..kötü düşünme yinede sen herşey olacağına varır..

okurkeen şaşırdım sinir oldum senin halini düşünemiyorum bile... şaka olsa attığı ilk msjdan sonra cvp gelmediğini görünce şaka olduğunu söylerdi bence hoşçakal demezdii :S şöyle düşün bu vesileyle belkide onun gerçek yüzünü görmüş oldun vee nasıl susabiliyosun bence susma şaka bile olsa hiçte komik bi şaka değil ve bana pek şaka gibi gelmedi :S

bu arada konustugun zaman hemen saka yaptıgını soyleme sakın...senı dınlıyorum anlat falan de..o zaman dıkkat et konusmasına

sınavıda olsa uyumamalı şakaysa şaka oldugunu söylemeli.. insan sevdiginin yüregini bu kadar süre acıtmaya nasıl kıyar ??

Vallaha Ben onu bunu Bilmem Şaka da olsa gerçekte Olsa Gururluyum ne arar ne sorarım bana Takır Takır bunları sayacak bende Onu arayacağım şakamı bilmem nemi die Oturup düşüneceğim Yok Artık Oyunmu bu Oyunsada Bu oyuna bu Bu Noktayı ben koyarım Ayrıca kaçan Kovalanır Tatlım bunu Hiç mi Hiiiiççççç aklından çıkartma .. Kaçan BALIK Büyük Olur

şaka gibi gerçekten ben bile şok oldum .s bence şaka değil ama olabilir de öf bilmiyorum kafam çok karışık .s

saka yaptiginizi sakin soylemeyin, sonra kivirir ben de saka yapmistim sana der ve kendini aklar belki de...
saka saka tam saka olmus ama sizin acinizdan kotu tabi

bence bi sakaydi.. agir bi saka
yazdiklarina bakilirsa, sen ondan hic süphelenmemissin. bence her kadin sevdigi insanin sadik olma durumunu hisseder. ve sende bunlar mevcut degil. süphe de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…