vetum ne kadar sürdü ya çok korkuyorum doktor Allah korusun dili falan şişerse nefes alamas hemen getirirsiniz dedi nasıl uyuyum ben şimdi ya ..nazar mı değdi ki ne oldu anlamadık doktor bi haftaya kadar iyileşmesse getirin araştıralım dedi
canım benim bundan 4 sene kadar önceydi ayak parmaklarımda kaşıntılar ve ısırık gibi bişeyler olmaya başladı cildiye doktoru bir tanıdığım vardı baştan böcek ısırığı sandık zamanla bacaklarım ve vicudumdada olmaya başlayınca ürtiker olduğu anlaşıldı benimkiler sinek ısırığı gibiydi birden pıt diye çıkıyor aynı sinek ısırığı gibi genişliyor ve bir kaç saate yok oluyordu ama kaşınması dayanılmazdı artık geceleride uykumdan uyandırıyordu dilim şişmedi benim ama dudaklarım birden silikon dolgusu yapılmış gibi şişerdi 4 -5 defa değişik doktorlara gittim bir ilaç yazıyorlardı kaşıntı geçiyordu ama sonra kullanmassam tekrar başlıyordu hatta doktorun bir tanesi hemende geçebilir ömür boyuda sürebilir dedi ürtiker karaciğerle ilgili bir sorun hazır gıdalar çikolatalar vs..yani karaciğeri yorcak gıdalardan uzak durmamı söyledi ben ahmet marankilerin kıliniğine gittim beden analizi felan yapıldı onlarda dedi karaciğerini çok yormuşun diye onların bitkisel ilaçlarından kullandım bana biraz pahalıya patladı ama 2 seneden fazla oldu çok şükür sıkıntım yok senin kızın daha küçük sen doktorun verdiği ilaçları kullan ürtikerinde türleri var kızın daki daha çabuk geçer diye düşünüyorum inş RABBİM bu mübarek cuma günü hürmetine acil şifalar versin yavruna..
unutmadan şunuda yazayım benim ablamdada lise zamanlarında stresten o tarz kaşıntılar olmuştu ilaçla geçmişti...