1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

vetum ne kadar sürdü ya çok korkuyorum doktor Allah korusun dili falan şişerse nefes alamas hemen getirirsiniz dedi nasıl uyuyum ben şimdi ya ..nazar mı değdi ki ne oldu anlamadık doktor bi haftaya kadar iyileşmesse getirin araştıralım dedi

canım benim bundan 4 sene kadar önceydi ayak parmaklarımda kaşıntılar ve ısırık gibi bişeyler olmaya başladı cildiye doktoru bir tanıdığım vardı baştan böcek ısırığı sandık zamanla bacaklarım ve vicudumdada olmaya başlayınca ürtiker olduğu anlaşıldı benimkiler sinek ısırığı gibiydi birden pıt diye çıkıyor aynı sinek ısırığı gibi genişliyor ve bir kaç saate yok oluyordu ama kaşınması dayanılmazdı artık geceleride uykumdan uyandırıyordu dilim şişmedi benim ama dudaklarım birden silikon dolgusu yapılmış gibi şişerdi 4 -5 defa değişik doktorlara gittim bir ilaç yazıyorlardı kaşıntı geçiyordu ama sonra kullanmassam tekrar başlıyordu hatta doktorun bir tanesi hemende geçebilir ömür boyuda sürebilir dedi ürtiker karaciğerle ilgili bir sorun hazır gıdalar çikolatalar vs..yani karaciğeri yorcak gıdalardan uzak durmamı söyledi ben ahmet marankilerin kıliniğine gittim beden analizi felan yapıldı onlarda dedi karaciğerini çok yormuşun diye onların bitkisel ilaçlarından kullandım bana biraz pahalıya patladı ama 2 seneden fazla oldu çok şükür sıkıntım yok senin kızın daha küçük sen doktorun verdiği ilaçları kullan ürtikerinde türleri var kızın daki daha çabuk geçer diye düşünüyorum inş RABBİM bu mübarek cuma günü hürmetine acil şifalar versin yavruna..
unutmadan şunuda yazayım benim ablamdada lise zamanlarında stresten o tarz kaşıntılar olmuştu ilaçla geçmişti...

Gunaydin milad bende iyice kilo verince 3. Dusunuyorum o zaman banada gel :confused:
Gecmis olsun eltine saglikla kucagina alsin bebegini ins.
aboooo 3.yümü düşünüyorsun valla çok tebrik ediyorum ben bir tane doğurdum feleğim şaştı:KK45:birde senelerce dadılık yaptım kreş öğretmenliği yaptım ama 2.ye bile cesaretim yok...

Eltim suan dogumhanede bende beklerken aklima gelen seyi teklif edeyim:) Kızlar gelin her aksam engec saat altida aksam yemegi yiyelim engec 7 de de bildirim yapalım menu toplu olunca daha iyi anlaşılıyor ve gözden kacmiyor aslinda kacamak da olmuyor sartliyorsunuz listeyi verince yeniden yemiyorsunuz da
valla canım 6da yemek isterim ama benim eşim öğretmen bu sene öğlenci eve 7ye doğru geliyor genelde akşam yemeğini 7de yiyoruz tatil günleri daha erken yiyiyoruz sadece...

Destina gözün aydın halan gelmiş :-) Benim ne hala var ne teyze ortada gecikti yine şiş şiş dolaşıyorum :KK70:

bende gün içerisinde pul biberli yoğurda başladım ama bende hala tuvalet sorunu var bakalım bende ne zaman işe yarıyacak ... bende dün akşam yatmadan önce yeşilçay içtim bu sabah sade türk kahvesiyle açılış yaptım yanında 2 gr (10 kalori) çikolata yedim yoksa sade kahve içemem..
kahvaltım
2 yumurtadan kaşarlı omlet
30gr ekmek
20 gr beyaz peynir
1 fincan çay....iki yumurta yiyince ekmeği ve beyaz peyniri keserek dengeledim....

Günaydın ben kahalimi erken yaptım. 2 gündür erkenciyim:D
7 tene yesil zeytin
1 kk peynir
Amin canim tesekkurler.. gelirim gelirim doguranlari izlemek zevkli:D
Hayirlisi ile insallah Allah gonlune göre versin canim kizin nasil oldu?
Cok sukur daha iyi aksam sismedi hic bir yeri rahat uyudu
Eltim suan dogumhanede bende beklerken aklima gelen seyi teklif edeyim:) Kızlar gelin her aksam engec saat altida aksam yemegi yiyelim engec 7 de de bildirim yapalım menu toplu olunca daha iyi anlaşılıyor ve gözden kacmiyor aslinda kacamak da olmuyor sartliyorsunuz listeyi verince yeniden yemiyorsunuz da
İyi fikir bana uyar

Günaydın hanımlar,hayırlı cumalar,
Dün akşam giremedim oğlum hasta yine.Daha yeni iyileşmişti halbuki.Öksürük,hırıltı,burun akıntısı.Sabahı sabahladık yine.
Dünkü menümü paylaşayım

Sabah:1 domates,1 salatalık,1 parça peynir,5 zeytin,1 dilim kepek ekmeği,1 çay kaşığı erik reçeli

Ara:10 badem

Öğlen: Kepekli tost,pul biberli ayran (Milad yöntemi :) )

Akşam: 2 kaşık taze fasulye,10 adet karalahana sarması,2 adet çinekop

Yatmadan: 1 kase pul biberli yoğurt.(3. gününde de tuvalete çıkarmayı başardı şoklardayım )

Bu hafta farkettim de hiç kaçamak yapmadım ben :KK28:
canim benim oglanin oksurugune karabiberli pekmez cok iyi geldi gece yatmadan once 1 kasik icirdim

canım benim bundan 4 sene kadar önceydi ayak parmaklarımda kaşıntılar ve ısırık gibi bişeyler olmaya başladı cildiye doktoru bir tanıdığım vardı baştan böcek ısırığı sandık zamanla bacaklarım ve vicudumdada olmaya başlayınca ürtiker olduğu anlaşıldı benimkiler sinek ısırığı gibiydi birden pıt diye çıkıyor aynı sinek ısırığı gibi genişliyor ve bir kaç saate yok oluyordu ama kaşınması dayanılmazdı artık geceleride uykumdan uyandırıyordu dilim şişmedi benim ama dudaklarım birden silikon dolgusu yapılmış gibi şişerdi 4 -5 defa değişik doktorlara gittim bir ilaç yazıyorlardı kaşıntı geçiyordu ama sonra kullanmassam tekrar başlıyordu hatta doktorun bir tanesi hemende geçebilir ömür boyuda sürebilir dedi ürtiker karaciğerle ilgili bir sorun hazır gıdalar çikolatalar vs..yani karaciğeri yorcak gıdalardan uzak durmamı söyledi ben ahmet marankilerin kıliniğine gittim beden analizi felan yapıldı onlarda dedi karaciğerini çok yormuşun diye onların bitkisel ilaçlarından kullandım bana biraz pahalıya patladı ama 2 seneden fazla oldu çok şükür sıkıntım yok senin kızın daha küçük sen doktorun verdiği ilaçları kullan ürtikerinde türleri var kızın daki daha çabuk geçer diye düşünüyorum inş RABBİM bu mübarek cuma günü hürmetine acil şifalar versin yavruna..
unutmadan şunuda yazayım benim ablamdada lise zamanlarında stresten o tarz kaşıntılar olmuştu ilaçla geçmişti...
saol canim karacigerle ilgili oldugunu bilmiyordum sanirim nazarda degdi benim zilliye
aboooo 3.yümü düşünüyorsun valla çok tebrik ediyorum ben bir tane doğurdum feleğim şaştı:KK45:birde senelerce dadılık yaptım kreş öğretmenliği yaptım ama 2.ye bile cesaretim yok...
aslinda benden cok esim ve cocuklar istiyor bu arada benim esimde ogretmen bu kadar benzerlige pes diyorum :) he nasil gidiyo diyet takip edemedim

üzülme inş geçicek kaşıntıları zamanla ...evet senle baa ortak noktamız var:KK45:
diyete gelince çok dikkatli bir şekilde devam ediyorum ama hala tuvalet sorunum var ve bu nedenle tartıda çok eksik çıkmadım sanırım .. bu gün arkadaşım aşure yapıyormuş çağırdı ama diyette olduğum için gitmedim geçen senede hamileyken aşure diye sayıkladım bu senede diyet yüzünden sayıklamaya devam:KK45:yaşadığım yerde yazlık bir bölge olduğu için sitenin belli bir kısmı boş geri kalanda pek aşure yapan yok sanırım o yüzden evede aşure gelmiyor..
deniz olan bir yerde oturup koca sene sahilde yürümeyen tek tembel insan benim sanırım:KK49:

Slm miladcım benim karşı komşu da gruba katilmak istiyor. Senin kabul edeceğine inanarak üye oldu. Ve diyete başladı. Birazdan yazar zaten.kullanici Adida sabanin aski

Slm miladcım benim karşı komşu da gruba katilmak istiyor. Senin kabul edeceğine inanarak üye oldu. Ve diyete başladı. Birazdan yazar zaten.kullanici Adida sabanin aski

Bende geldim

kızlar bir gün giremedim 30 sayfa birikmiş :)
dünden başlayalım
sabah: tost cay
ara: kahve
öğle: 1 yumurta salata 1/2 dilim ekmek
ara: yarım eti karam bitter göfret
10 kadar antep fıstığı
akşam: 1 dilim ekmek maqntarlı tavuk sote 1 kase yoğurt
bu gün sabah: 1 dereotlu poğaça maalesef kahvaltı yapmadan çıktıp evden çay
ara: kahve
öğle:1 dilim ekmek salata yerim ama ne salatası bilemiyorum eve gidince bakıcam :)
ekmek yazıp geçiyorum ama ekmeklerim hep tam buğday :KK49::KK49:
artık daha iyiyim yarın spora da başlıyorum. ama tüm kardeşlerimle bu hafta sonu br araya geliyoruz 5 kardeşiz:)

bende kalmiyolar canim kendi evleri var zaten ama anne tabi yanlarina gitigimde onu ye bunu ye bende dayanamiyorum ama artik sabirli olmayi ogrenicem bunun baska yolu yok
bende ogrenebilseim keske ,insan ozluyor dimi bende annemlerin yanina gitmeyi dusunuyorum bu hafta icinde 2 haftaligina bakalim nasil dayancam benim annemler yeme diyo ama insan uzakta olunca ozluyor insallah gozum donmez yine

Slm kızlar yine hastanedeyim bu kez de buyuk eltim dogum yapıyor. . Hastaneye iyice alıştım. . Dogumda yanınızda biri bulunsun istersiniz çağırın gelirim:):)
hayirli olsun miladcim. Tamam cagiririm ama once bir baba adayi bulmam lazim:KK48:

Slm kizlar ben tatlitambakin kaŕsi komşu suyum veee araniza girmek istiyorum.
Kabul ederseniz sevinirim. Boyum 155 kilom ise 103. Zayiflamak istiyorum
hosgeldin arkadasim:KK36:ay ne guzel iki komsu birbirinizi dizginlersiniz kiskandim yaada imrendim diyim , sanirim. Sana torpil gecebilirz tabi son soz miladin sen yinede kendinden bahseder misin taniyalim seni nasil gelmis bakalim bu kilocuklar

hosgeldin arkadasim:KK36:ay ne guzel iki komsu birbirinizi dizginlersiniz kiskandim yaada imrendim diyim , sanirim. Sana torpil gecebilirz tabi son soz miladin sen yinede kendinden bahseder misin taniyalim seni nasil gelmis bakalim bu kilocuklar
My time is now bildirim ve paylaşımda bulunmadı zaten.Listeden çıkarmak lazım.1 kişilik kontenjanımız açıldı :) Milad uygun görürse alırız tambağın komşuyu ;)

selam bende dun aksamdan beri giremedim uc cocukla malum is bitmiyo tambakcim valla ben uc taneye zor bakiyorum sen nasil dort tane dusunuyosun bilmiyorum cok sabirli olman lazim
aksam bir tabak pirasa yedim bol limonlu yaninda bir kase yogurt
sabah sade kahve
ogle iki dilim pizza oglum cok istiyor diye yaptim ama bende nasiplendim tabi aksama hafif geciririm artik

selam bende dun aksamdan beri giremedim uc cocukla malum is bitmiyo tambakcim valla ben uc taneye zor bakiyorum sen nasil dort tane dusunuyosun bilmiyorum cok sabirli olman lazim
aksam bir tabak pirasa yedim bol limonlu yaninda bir kase yogurt
sabah sade kahve
ogle iki dilim pizza oglum cok istiyor diye yaptim ama bende nasiplendim tabi aksama hafif geciririm artik

Sabah kahvaltı yapmadan nasıl durabiliyorsun. Ben de dayanamam. Az da olsa bu sabah yedim. Yoksa bu saate kadar kocamı beklerim kahvaltı icin yeni yaptı da ben de onunla öğlen yemeği yedim.
ben de menü mü akşam toplu halde paylasacam

Selam herkese,
Bu hafta bitti ama ben de bittim. Çocuk olduktan sonra iş yoğunluğu iyice zorluyor. Şu an üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum, stresi de cabası..

Slm kızlar yine hastanedeyim bu kez de buyuk eltim dogum yapıyor. . Hastaneye iyice alıştım. . Dogumda yanınızda biri bulunsun istersiniz çağırın gelirim:):)

Gözünüz aydın canım :) Ben de çoook istiyorum ikinci çocuk, bu yoğunlukta herkes deli misin diyor ama istiyorum yine de :KK45: Tabii daha 3-4 sene var.

Milad ben iki tane kaçamak yaptım biliyor musun :mad::mad: Ne olduklarını yazmayayım ama bu hafta beni geçeceğine emin ol.

Back
X