1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Selam herkese,
Bu hafta bitti ama ben de bittim. Çocuk olduktan sonra iş yoğunluğu iyice zorluyor. Şu an üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum, stresi de cabası..

Gözünüz aydın canım :) Ben de çoook istiyorum ikinci çocuk, bu yoğunlukta herkes deli misin diyor ama istiyorum yine de :KK45: Tabii daha 3-4 sene var.

Milad ben iki tane kaçamak yaptım biliyor musun :mad::mad: Ne olduklarını yazmayayım ama bu hafta beni geçeceğine emin ol.
Hadi geçmiş olsun.Atlattın yoğun haftayı :)

Selam herkese,
Bu hafta bitti ama ben de bittim. Çocuk olduktan sonra iş yoğunluğu iyice zorluyor. Şu an üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum, stresi de cabası..

Gözünüz aydın canım :) Ben de çoook istiyorum ikinci çocuk, bu yoğunlukta herkes deli misin diyor ama istiyorum yine de :KK45: Tabii daha 3-4 sene var.

Milad ben iki tane kaçamak yaptım biliyor musun :mad::mad: Ne olduklarını yazmayayım ama bu hafta beni geçeceğine emin ol.

Ama ben merak ederim. Kaçamak nedir.
Yarın diyetisyene gidiyor musun

bende kaçamak yaptım bende :KK76:
1 tabak ıspanak yedim ekmeksiz ve yoğurtsuz. ara öğünde yapmamıştım hiç 1 kase aşure yedim. Aşureyle imtihan oluyoruz bu aralaR:KK64:

Sağol canım :) Projemi teslim ettim sonucunu bekliyorum ama yine de rahatladım.

Gitmiyorum bu hafta canım gelmiyor diyetisyenim haftaya gelecek.
Şeyyy bir kumpir bir de waffle yedim bu hafta içinde :KK42::KK42:
daha 1 saat önce konuştuk arkadaşla ödül günü yapıp kumpir yiyeyim diee nasıl canım istiyo nasıl. Afiyet şeker olsun sana canımm

daha 1 saat önce konuştuk arkadaşla ödül günü yapıp kumpir yiyeyim diee nasıl canım istiyo nasıl. Afiyet şeker olsun sana canımm

Waffle' ı eşim almış gelmiş, gün içinde hiçbir şey yiyememiştim gelince gözüm döndü yedim.
Kumpiri de öğle yemeğine çıkamadığım için iş arkadaşlarımdan biri almış getirmiş, başka alternatifim yoktu onu da yedim mecbur. Yani benim kaçamaklar sırf açlıktan :-)

Waffle' ı eşim almış gelmiş, gün içinde hiçbir şey yiyememiştim gelince gözüm döndü yedim.
Kumpiri de öğle yemeğine çıkamadığım için iş arkadaşlarımdan biri almış getirmiş, başka alternatifim yoktu onu da yedim mecbur. Yani benim kaçamaklar sırf açlıktan :-)

O zaman kaçamak sayılmaz.

Yani aşure yemeyen kalmadı.:KK53:
Bende wetu gibi daha yemedim olsada yemem zaten cunku hiiiiic sevmem
Sağol canım :) Projemi teslim ettim sonucunu bekliyorum ama yine de rahatladım.

Gitmiyorum bu hafta canım gelmiyor diyetisyenim haftaya gelecek.
Şeyyy bir kumpir bir de waffle yedim bu hafta içinde :KK42::KK42:
sonucu super olur umarim :KK9:of kumpir deme nasil ozledim kumpiri :KK51:

Günaydın hanımlar,hayırlı cumalar,
Dün akşam giremedim oğlum hasta yine.Daha yeni iyileşmişti halbuki.Öksürük,hırıltı,burun akıntısı.Sabahı sabahladık yine.
Dünkü menümü paylaşayım

Sabah:1 domates,1 salatalık,1 parça peynir,5 zeytin,1 dilim kepek ekmeği,1 çay kaşığı erik reçeli

Ara:10 badem

Öğlen: Kepekli tost,pul biberli ayran (Milad yöntemi :) )

Akşam: 2 kaşık taze fasulye,10 adet karalahana sarması,2 adet çinekop

Yatmadan: 1 kase pul biberli yoğurt.(3. gününde de tuvalete çıkarmayı başardı şoklardayım )

Bu hafta farkettim de hiç kaçamak yapmadım ben :KK28:

Allah sifa versin Yavrucuguna ne sik hasta oluyor ya:KK43: suballi turp olayini denesen mi arastirip
Bu arada tebrikler Bende iyi igidiyordum ama dun geceden Beri nasil battim anlatamam allak bullak oldum
Slm miladcım benim karşı komşu da gruba katilmak istiyor. Senin kabul edeceğine inanarak üye oldu. Ve diyete başladı. Birazdan yazar zaten.kullanici Adida sabanin aski

Canim okumussundur kimsryi almiyorduk aryik ama komsun senden torpilli

Slm kizlar ben tatlitambakin kaŕsi komşu suyum veee araniza girmek istiyorum.
Kabul ederseniz sevinirim. Boyum 155 kilom ise 103. Zayiflamak istiyorum

Slm canim hosgeldin. Sen tambagin balik getiren sabah sabah kahvelere cagiran komsusun degil mi?:)

bende ogrenebilseim keske ,insan ozluyor dimi bende annemlerin yanina gitmeyi dusunuyorum bu hafta icinde 2 haftaligina bakalim nasil dayancam benim annemler yeme diyo ama insan uzakta olunca ozluyor insallah gozum donmez yine

hayirli olsun miladcim. Tamam cagiririm ama once bir baba adayi bulmam lazim:KK48:

Hayirlisi ile oda bulunur canim :)

Selam herkese,

Ay nehirrrr hic sorma ben bugun nasil battim bir aylik yedim resmen valla ben baştan kaybettim kardeşim seni tebrik ederim:(

Allah sifa versin Yavrucuguna ne sik hasta oluyor ya:KK43: suballi turp olayini denesen mi arastirip
Bu arada tebrikler Bende iyi igidiyordum ama dun geceden Beri nasil battim anlatamam allak bullak oldum

Canim okumussundur kimsryi almiyorduk aryik ama komsun senden torpilli

Slm canim hosgeldin. Sen tambagin balik getiren sabah sabah kahvelere cagiran komsusun degil mi?:)

Hayirlisi ile oda bulunur canim :)
Teşekkür ederim canim beni kabul ettiginiz için

Miladcım şimdi menümü yazacam
yorumları bekliyorum bugün daha ciddi olmaya karar verdim.
sabah
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
1 yumurta

Ara

2 kuru kayısı
3 kaşık yogurt

öğlen

1 tabak kıyma biber ve soğanla sote
1 kase pulbiberli yoğurt.(eşimin hoşuna gitti o da aynısını yapıyor)
1.5 dilim tam buğday ekmeği
5 tane hurma 75 cal

ara

1 elma

Aksam 17.30 da

havuç marul ve yogurt ve sarımsak karışımı.
Yarım kase aşure

ve bitti gün artık yatmadan önce tarçınlı süt içerim.
40 dk yürüyüş
10 dk kondisyon bisikleti

bende yemedim hic de sevmem dedigim gibi tatliyla hic aram yok cok sukur

tatlıyla nasıl aran olmuyor yahu,hıc yemek yemeden tatlıyla ömur gecırebılırım ben :)ben de bugun yedım asureyı sondu ınsallah.bu hafta yıne cozuttum ama en azından 1 kılo olsun vermek ıstıyorum bu hafta

sabah
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
1 yumurta

Ara

2 kuru kayısı
3 kaşık yogurt

öğlen

5 tane hurma 75 cal

ara

1 elma

Aksam 17.30 da

Yarım kase aşure

40 dk yürüyüş

Tambakçım 3 gün böyle düşük kalorili beslenirsen güzel fark olur kilonda. ama 4. günü yemek krizine girersin bence
:kk77::KK17:

Bende wetu gibi daha yemedim olsada yemem zaten cunku hiiiiic sevmem

sonucu super olur umarim :KK9:of kumpir deme nasil ozledim kumpiri :KK51:

Çok sağol :) Az çok biliyorsundur Türkiye şartlarında işimiz çok zor, destek bulabileceğimiz kurum çok az, grant alabilmek için proje peşinde koşuyoruz sürekli. Yoksa deneyler durur kapatır dükkanı gideriz :-) Moleküler ve Tıbbi immunoloji, biyokimya demiştin değil mi? Doktorayı da olduğun ülkede mi düşünüyorsun? Hiç düşünme yaşım geçti diye, ben biraz erkenciyim. Bir kongrede falan evli olduğumu öğrenince ayrı bir şaşırıyorlar, kızım olduğunu öğrenince ayrı şaşırıyorlar :)
sabah
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
1 yumurta

Ara

2 kuru kayısı
3 kaşık yogurt

öğlen

5 tane hurma 75 cal

ara

1 elma

Aksam 17.30 da

Yarım kase aşure

40 dk yürüyüş

Canım çok az yemişsin gibi geldi bana ama

Back
X