1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

AYIN BİRİNCİSİ..................... WETU...................................................... - 5,6 KG :KK9::KK9::KK9:

AYIN İKİNCİSİ........... REDVELVETCUPCAKE.................... -5,4 KG :KK55::KK55::KK55:

AYIN ÜÇÜNCÜSÜ................... CASTLE .................................................. -5,3 KG :KK73::KK73::KK73:

Ben yeni bir teklif sunuyorum kizlar 500gr ve altinda verenleri bir listede toplayip bu listeye uyarilanlar listesi adini verelim
O hafta artiya geçmiş olanlar da kinananlar listesinde toplansin diyorum ne diyorsunuz fikrinizi belirtin lutfen bayanlar
bence cok ise yarayacaktır
super olur hemen bu hafta baslayalim derim

HAFTANIN BİRİNCİSİ .................. castle................. - 2,4 kg:KK49::KK73::KK9:
HAFTANIN İKİNCİSİ................ ahuelazehram....... - 1,9 kg :KK9::KK55::KK73:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ............... tomurcuk............... -1,3 kg:KK73::KK55::D

AYIN BİRİNCİSİ..................... WETU...................................................... - 5,6 KG :KK9::KK9::KK9:

AYIN İKİNCİSİ........... REDVELVETCUPCAKE.................... -5,4 KG :KK55::KK55::KK55:

AYIN ÜÇÜNCÜSÜ................... CASTLE .................................................. -5,3 KG :KK73::KK73::KK73:
tebrik ederim arkadaslar tomrcugum eline saglik canim

bu hafta ilk üçe giremedim ama ayın birincisi olmuşum buna sevindim:KK28:
ben büyük kaçamaklar yapmadım sevdiğim şeylerden küçük tadımlıklar oldu sadece asıl kaçamağımı cumartesi değişiklik olmassa günüm var ona saklıyorum.... inş hep birlikte daha nice eksi kilolar görcez...

ohh yoruldum ama değdi :KK22:
kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.Acısıyla tatlısıyla kaçamağıyla 1. ayımızı bitirdik.Nice aylara artık hep birlikte zayıf günlere ... :KK19:

Cidden yorulmussundur cok profesyonel yapiyorsun sen bu isi :) ellerine saglik canim
super olur hemen bu hafta baslayalim derim

tebrik ederim arkadaslar tomrcugum eline saglik canim

Herkes bu hafta onlemini alsin da haftaya bu sekilde yapalim canim
Artik kendimize gelmemiz lazim Bunun icinde bu girdiğimiz diyet işini ciddeye almamiz lazim

Estağfurullah canım :oops:
asıl ben teşekkür ederim böyle bir günlük açtığın ve kilo vermemizin farkındalığını sağladığın için :KK15:
Ayy tomurcuk valla yanaklarim kızardı.. ben cok soyledim bunu ama samimiyetime inanin ki cok mutluyum cunku nacizane açtığım gunlukte davetime cok nezih insanlar icabet etti. Hepinizi ayri ayri cok sevdim. Ki senin emegin cok. Hakkini helal et lütfen:KK5:

Selam topik acildigindan beri takip ediyorum bu hafta cogunuz dokuluyorsunuz aslinda cok once yazmak istemistim ama milad2014 kimseyi kabul etmiyor kalabalik diye sizin yogurt pek işe yaramsmis demekki sizlerle nacizane zayiflama yolunda bildiklerimi vede kullandigim yontemleri anlatmak isterim yoluma 83.400 basladim su an 72 .00 71.500 arasi gidiyor kilom tatli tambagi 79 lu grubtan biraz taniyorum 10 aydir kk takip ediyorum ve yeni üye sayilirim aslinda cokk eskiyim

Ayy tomurcuk valla yanaklarim kızardı.. ben cok soyledim bunu ama samimiyetime inanin ki cok mutluyum cunku nacizane açtığım gunlukte davetime cok nezih insanlar icabet etti. Hepinizi ayri ayri cok sevdim. Ki senin emegin cok. Hakkini helal et lütfen:KK5:
Helal olsun bitanem ne demek.Bende her birinizi ayrı ayrı seviyorum.Çok kaliteli bir grubumuz var şükürler olsun.Sizleri tanımak çok güzeldi.
Listeyi büyük bir zevkle hazırlıyorum inan.Umarım bundan sonra hazırlarken herkese eksi bildirimler yazarım :KK74:

Selam topik acildigindan beri takip ediyorum bu hafta cogunuz dokuluyorsunuz aslinda cok once yazmak istemistim ama milad2014 kimseyi kabul etmiyor kalabalik diye sizin yogurt pek işe yaramsmis demekki sizlerle nacizane zayiflama yolunda bildiklerimi vede kullandigim yontemleri anlatmak isterim yoluma 83.400 basladim su an 72 .00 71.500 arasi gidiyor kilom tatli tambagi 79 lu grubtan biraz taniyorum 10 aydir kk takip ediyorum ve yeni üye sayilirim aslinda cokk eskiyim
Daha yoğurda başlayalı 3-5 gün oldu.İşe yaraması beklenemezdi zaten. :KK12: Düzenli uygulandığında işe yarar.
Ayrıca bende regl gecikmesi vardı bugün geldi :KK47:

Walla angelina bizdeki moral bozuklugunun ardindan bu mesaj cuk oturdu:KK70:
Yogurda devam edicem cunku her seferinde kabızlık sorunu yasayip diyeti bırakırken bu defa gunde 2-3 defa tuvalete cikabiliyorum ve cok rahatim . Ben cuma gunu yaptigim kacamagi ve bunun bana pahaliya malolacagini soylemistim zaten:oops:
Ayrıca arkadaslarin hepsi buhafta bu sonuçları bekliyordu
Yani ne kadar emek o kadar verdikse onun karsiligini aldik :KK62:
Yani baska sebep aramaya gerek yok:KK34:

Dogrudur yogurdun faydasi kilo veriminde tabiki onemli sizler cok fazla su icmiyordunuz onu fark ettim size disardan bir goz olarak yorum yaptim yanlis anlasilmak istemem annemde cok kilolu 110 kilo idi ve benim yontemimle 103 kiloya düştü ayrica annemde insulin direnci var vede troid hastasi cok zor kilo veriyor ama veriyor

Dogrudur yogurdun faydasi kilo veriminde tabiki onemli sizler cok fazla su icmiyordunuz onu fark ettim size disardan bir goz olarak yorum yaptim yanlis anlasilmak istemem annemde cok kilolu 110 kilo idi ve benim yontemimle 103 kiloya düştü ayrica annemde insulin direnci var vede troid hastasi cok zor kilo veriyor ama veriyor
Benim annemde 120 kiloydu.Benim yöntemlerimle 110 kiloya düştü. :) Daha da devam ediyor.İnşallah verecek.Hergün arayıp ne yediğini kontrol ediyorum

Bakin benim niyetim birseyler paylasmakti kilo verirken paylasmak iyidir hepiniz bir amac icin burdasiniz kilo vermek hedefiniz degilmi elestirler sizi kizdirmamali daha cok kamcilamali dilerim istediginiz kilolara ulaşırnız bol eksili günler

Bakin benim niyetim birseyler paylasmakti kilo verirken paylasmak iyidir hepiniz bir amac icin burdasiniz kilo vermek hedefiniz degilmi elestirler sizi kizdirmamali daha cok kamcilamali dilerim istediginiz kilolara ulaşırnız bol eksili günler
Canım kimsenin kızdığı yokki sana. :) Teşekkür ederiz eleştirin için ama daha önceden tanıtmadığın için kendini yanlış anlaşılmış olabilirrsin.Biraz üslup yanlış oldu sanırım.Bu hafta dökülmüşsünüz,yoğurt işe yaramadı galiba falan gibi cümlelerin sert kaçmış. ;) Herkesin kendince sebepleri kaçamakları vardı.Onun dışında hepimiz eleştiriye açık insanlarız.Sen de hatırı sayılır kilo vermişsin.Tabi ki de faydalanmak isteriz bilgilerinden :KK19:

kizlar hepinizi cok tebrik ediyorum burasi bu ortam gercekten cok guzel tam bi aile gibi olduk ayrica tomurcuk ellerine saglik o kadar guzel hazirlamissin ki tabloyu, gorunce kendimden utandim diyebilirim ama sizin gibi motivasyon dolu insanlarla devam etmek bana guc vericek

Back
X