Klastigi icin vucud su topluyor.Kizlar ben geldim. Geceden beri kotuyum. Oğlum hem kusuyor hem ishal. Regl olmam gerekti olmadim. Ksrnim midem sis
((((
Yas 28
Boy 167
Kilo 92
Offff offf
Hic vermemisim
Bende emziyorum. Ilk zamanlar veriliyor ama sonra birden geri alabiliyorsun.bende dogum yaptigim ay 98 kiloydum daha sonra bir tartildim kendi kilomdan korktum.117 ye cikmistim simdi 105 oldum ama suan dusundukce kendime sinirlwniyorum.ben yamdim sen yanmaSağol canım. Şanslıyım çünkü annem çok yakın oturuyor. Eşim mesela ben diyete başladığımdan beri akşam yemeklerini annemde yiyor :)
Güzel olmuş :) Emziriyorsan eğer çok rahat verirsin kiloları. Keşke benim kızım da emse artık sadece gece uyandığında alıyor o da alışkanlıktan diye düşünüyorum.
baktım senin siteye canım. seninkinde hedef koyuyor ona göre besleniyorsun benm dediğimde hedef yok günlük yediklerini sporlarını vs yazıyorsun o gün kaç kilo kaç gram vermişsin onu hesaplıyorMemnunum tabi.Ama senin yazdığına da üye olucam şimdi.Bakalım orası nasıl.Başarı hikayelerini okuyorum şimdi o sitedeki
o numara nasıl çıktı oraa acaba numara benimde değil eşim bir numara istemişti benden oraa not etmiştim nasıl silinirki acabawetu16 farkina varmadan telefonunu paylastin galiba sil istersen
ilk yazdığımda vardı ama tekrar yazayımBişey değil canım.Umarım hepimiz her hafta eksi bildirimlerde bulunuruz :)
Ekledim canım listeye
işte buu
Canım yaş boy ve şu anki kilonu bildirirsen listeye alalım seni de
Miladcım,diyet arkadaşım'da güzel başarı hikayeleri var.Süper kilolar verilmiş.Okudum güzel tavsiyelerde de bulunmuşlarKızlar zayiflamayla ilgili siteler olduğu için paylaşın bence ben de bakayım
canım bu kalori sepeti güzelde yarım çeyrek falan yok :s onu nasıl yapcaz. mesela su an yarım elma yedim ama yarım yok :s diyet arkdasımda var bak yarım çeyrek olayıMiladcım,diyet arkadaşım'da güzel başarı hikayeleri var.Süper kilolar verilmiş.Okudum güzel tavsiyelerde de bulunmuşlar
Var güzelim ordada.Ara öğün kısmına elma yazdıktan sonra 1 adet yerine tıklıyorsun.Sonra yeşil butonlar var + ve - yazıyor.Eksiye basıp 1 olan yeri sıfırlıyorsun.Sıfır olan yerdede seçenekler var yarım çeyrek 8 de 1 i diye onlardan birini seçip ekleye bas tamamdır.Biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım.canım bu kalori sepeti güzelde yarım çeyrek falan yok :s onu nasıl yapcaz. mesela su an yarım elma yedim ama yarım yok :s diyet arkdasımda var bak yarım çeyrek olayı
az yemek ve ekmek şeker kullanmamak gerçekten ödem attırıyor tabi bol su da var. yarım saatte bir wc deyim çok mutluyumm
Ben bugun kaçamak hakkimi kullandim 6.haftamda ilk kez sabah. Bayramda bile kacamak yapmadim.rizeden kalkip adanaya gittim ve agzima birakin tatliyi bir tane cikolota bile koymayan ben simite dayanamadim.cok pismanim.sabah:Simit beyaz peynir ve cay/
ogle:5 kasik sade dondurma
aksam:1 adet turk kahvesi
Bütün gün bu midem mahvoldu.bir daha kacamak yapmak mi tovbeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?