canım benm ben diyetisyene gittiğimde kahvaltıda ekmek yerine simit veya öğlen yemeği yerine simit yiyebileceğimi söylemişti (çok sık olmamak kaydıyla ayda 1 2 kez) onun için bozmuş sayılmazsın tatlım dertlenme bukadar.(okul olduğu için okulda yiyebilmem için değiştirmişti 1 2 şeyi.. mesala öğlene kasarlı ayvalık tostu yiyebiliyordum bu tarz yani) onun için 1 simit kaçamak değildir :)Ben bugun kaçamak hakkimi kullandim 6.haftamda ilk kez sabah. Bayramda bile kacamak yapmadim.rizeden kalkip adanaya gittim ve agzima birakin tatliyi bir tane cikolota bile koymayan ben simite dayanamadim.cok pismanim.sabah:Simit beyaz peynir ve cay/
ogle:5 kasik sade dondurma
aksam:1 adet turk kahvesi
tatlım kayıt yaparsan aslında çok iyi yararlı pek vaktini ayırmasanda olur tek başınasın konuşmuyosun zaten kimseyle... ben gün sonunda girip 10 dk falan sürüo zaten ne kadar ne yediğimi yazıyorum en azından günde kaç kalori tükettiğimi kaç gram verdiğimi biliyorum. tercih senin ama tavsiye ederimTomurcugum ben o siteye kayıt yaptıramadim neyse yaw tum dikkatimi buraya vermek istiyorum zaten
canım ekmek yememişsin zaten 10 12 sarma çok değildir. akşam yemeğine 1 porsyon yeterlidir (180gr)Evet kızlar ben akşam yemegimi yedim
10-12 tane sarma
1 kepçe yayla çorbası
salata
ayran
erken yediğim için sarma biraz fazla oldu ama çok küçükler di zaten...
ama sofradan doymadan kalkmak çok zoooor ama.... ama yarın bunun neticesini tartı da alacağım için sabırla bekliyorum sabahı
çok iyi yediklerinAksam yemegimide saat 18 olmadan bitirdim
6 kasik ciger sote
1bardak ayran
1dilim kepekli ekmek
1sogan sogus
Bugun 2 lt suyun icine yarim limon attip ictim hic acikmadim cok tok tuttu ama ben sadesuyu tercih ederim limonlu bana gore degil
Günaydın kızlaar yeni diyet günümüz hayırlı olsun :) bişey sorucam her sabah hatta gün içinde deli gibi tartıya koşan bir tek benmiyim? sizde itiraf etmek istemezmisiniz :)
daha 2 gün oldu başlayalı benim çok eksi yok ama benimde hoşuma gidiyorBen de öyleyim ve tartı da eskileri görünce hoşuma gidiyor
Ayni seyi bende yapiyorum.esime al tartiyi ise götür hafta sonu getir demisligim bile vardirGünaydın kızlaar yeni diyet günümüz hayırlı olsun :) bişey sorucam her sabah hatta gün içinde deli gibi tartıya koşan bir tek benmiyim? sizde itiraf etmek istemezmisiniz :)
canım benm ben diyetisyene gittiğimde kahvaltıda ekmek yerine simit veya öğlen yemeği yerine simit yiyebileceğimi söylemişti (çok sık olmamak kaydıyla ayda 1 2 kez) onun için bozmuş sayılmazsın tatlım dertlenme bukadar.(okul olduğu için okulda yiyebilmem için değiştirmişti 1 2 şeyi.. mesala öğlene kasarlı ayvalık tostu yiyebiliyordum bu tarz yani) onun için 1 simit kaçamak değildir :)
yalnız işin aslı böyle diyetmi olur diyede sordum kendi kendime ozamanlar orasıda başka tabi :) ama diyetisyen bilir demi....
tatlım kayıt yaparsan aslında çok iyi yararlı pek vaktini ayırmasanda olur tek başınasın konuşmuyosun zaten kimseyle... ben gün sonunda girip 10 dk falan sürüo zaten ne kadar ne yediğimi yazıyorum en azından günde kaç kalori tükettiğimi kaç gram verdiğimi biliyorum. tercih senin ama tavsiye ederim
canım ekmek yememişsin zaten 10 12 sarma çok değildir. akşam yemeğine 1 porsyon yeterlidir (180gr)
çok iyi yediklerin6 kaşık ciğerle doymuşsundur umarım :) şahsen ben doymazdım :)
Günaydın,
Dün akşam yemeğinden önce ara öğün olarak 1 ceviz,
Yemekte 2 kaşık bezelye,2 adet haşlanmış derisi alınmış tavuk kanadı,bol kıvırcık salata
Ara öğün olarak 5 adet fındık yedim.
Yarım saat yürüyüşümü de yaptım
Nasıl doyuyorsun sen böyle kuzum ya
Günaydın,
Dün akşam yemeğinden önce ara öğün olarak 1 ceviz,
Yemekte 2 kaşık bezelye,2 adet haşlanmış derisi alınmış tavuk kanadı,bol kıvırcık salata
Ara öğün olarak 5 adet fındık yedim.
Yarım saat yürüyüşümü de yaptım
Ya zaten yemekten once 2 bardak su ve once
de salata ile kkarnını doyurursan zaten diğerlerine pek yer kalmıyor
ustune 2bardak s icince doydummiladinda dedigi gibi gozumuz accanım benm ben diyetisyene gittiğimde kahvaltıda ekmek yerine simit veya öğlen yemeği yerine simit yiyebileceğimi söylemişti (çok sık olmamak kaydıyla ayda 1 2 kez) onun için bozmuş sayılmazsın tatlım dertlenme bukadar.(okul olduğu için okulda yiyebilmem için değiştirmişti 1 2 şeyi.. mesala öğlene kasarlı ayvalık tostu yiyebiliyordum bu tarz yani) onun için 1 simit kaçamak değildir :)
yalnız işin aslı böyle diyetmi olur diyede sordum kendi kendime ozamanlar orasıda başka tabi :) ama diyetisyen bilir demi....
tatlım kayıt yaparsan aslında çok iyi yararlı pek vaktini ayırmasanda olur tek başınasın konuşmuyosun zaten kimseyle... ben gün sonunda girip 10 dk falan sürüo zaten ne kadar ne yediğimi yazıyorum en azından günde kaç kalori tükettiğimi kaç gram verdiğimi biliyorum. tercih senin ama tavsiye ederim
canım ekmek yememişsin zaten 10 12 sarma çok değildir. akşam yemeğine 1 porsyon yeterlidir (180gr)
çok iyi yediklerin6 kaşık ciğerle doymuşsundur umarım :) şahsen ben doymazdım :)
bende ayni durumdayim pijamalarimi cikarinca hazir soyunmusken bide tartili vereyim diyorum napiyim seviyorum verirsem seviniyorum ayniysamda ama aldiysam daha dikkatli davraniyrum ben tam tersi tartilmayinca kilo alanlardanim iyi geliyo bana tartilmakGünaydın kızlaar yeni diyet günümüz hayırlı olsun :) bişey sorucam her sabah hatta gün içinde deli gibi tartıya koşan bir tek benmiyim? sizde itiraf etmek istemezmisiniz :)
MilaaadBen dun gece cips ve çikolata yedim.
Cok kararlı ve sağlam giderken bütün günüm, akşam nasil bir canavar a dönüyorum ben böyle ya
Valla bende bilemiyorum ama artık canım istemiyor pek.Ekmeksiz yiyip kalkıveriyorum hemen sofradan.Oyalanırsam atıştırasım geliyor.Nasıl doyuyorsun sen böyle kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?