tşk ederim canım hep birlikte gidicek inş kilolar...9 lu rakamlara düştüğün için tebrik ediyorum canım
senin menuleri okuyorum dikkatimi çeken şey mesela pilav lari 80 gr yada 100 gr falan yiyorsun. Daha az Yemen gerekmez mi bana fazla gibi geldi canım
Bu hafta dikkat etsen bence daha güzel rakamlar görürsün
Milad benim de spor işine bir çözüm bulmam lazım acilen.Malum bu ara oğlan durmuyor geç yatıyor leslie falan yapma şansım olmuyor.
Yürüyüş de yapmıyorum ne zamandır.Havlar soğuk,erken kararıyor.Ne yapıcam bilemedim.Sporsuz kendimi iyi hissetmiyorum.Eksiklik var gibi geliyor.Ayrıca spor yapınca da kaçamak yapmamaya özen gösteriyordum.
Offff offf
sizin oralar baya bi soğuktur şimdi ağrı'daydın dimi canım. bende de durum aynı 2 gündür 1 buçuk litre suyu içemedim
Kızlar inşallah biz bu kiloların hepsini vericez de nasıl korucaz bu kiloları yaa öyle kızartmalar tatlılar börekler yemeden normal bi öğün yediğimizde bile hemen tartıya artı olarak yansıyo. hayatımız 3 gün normal 4 gün diyetlemi geçicek acaba
tşk ederim canım hep birlikte gidicek inş kilolar...
ben menülerimi kalori hesabıyla takip ediyorum canım netten plavın kalorisine bakmıştım 40gr 50 kalori yazıyordu ben plav ve yemeklerin yağınıda baya az koyuyorum pilav yediğim zamanlarda ekmek yemeyerek dengeliyorum canım gerçi bu hafta biraz daha sıkmaya çalışıcam kendimi dikkatin için tşk ederim canım..bu arada senin nicini çok seviyorum kızımı severken bazen tatlıtambakım diye seviyorum
tşk ederim canım hep birlikte gidicek inş kilolar...
ben menülerimi kalori hesabıyla takip ediyorum canım netten plavın kalorisine bakmıştım 40gr 50 kalori yazıyordu ben plav ve yemeklerin yağınıda baya az koyuyorum pilav yediğim zamanlarda ekmek yemeyerek dengeliyorum canım gerçi bu hafta biraz daha sıkmaya çalışıcam kendimi dikkatin için tşk ederim canım..bu arada senin nicini çok seviyorum kızımı severken bazen tatlıtambakım diye seviyorum
benim diyetim 1800 kalorilik bir diyet ..1 hafta önce başladım ve sonuç - 1800 gr listeyi görünce diyetisyene bile dedim kilo almaz mıyım diye güldü ve almaşsın dörtdörtlük uyarsan ayda beş kğ verirsin demişti ilk haftada gösterdi kendini..mantık az yiyip metebolizmayı yavaşlatmamak ,kilo verme sürecinde liste dışında başka besinlerle dengelememek ,tabi su ve harekette çok önemli bence en önemli şey relax olmak en azından benim vücudum için böyle ..bi haftadır tokum yemin ediyorum 3 aydır ilk kez bu hafta toktum yaaa..çok afedersiniz ama genirene kadar yiyorum ..eksik fazla yeme dediği için . yiye yiye kilo verdim aç kalarak kilo verilmiyomuş doğruymuş ..bence muhakkak önce bi endokrinciye sonra bi diyetisyene uğramak şart he bide benim yaptığım en büyük hatalardan biri onun suyu bunun çöpün kimden ne duyduysam kullanmak .diyetisyen ne diyosa o olaması lazım aklıma gelenler böylebence altın kural azcık yemek ucundan tadacağız he rşeyin. tatlı ben de direk kilo yapıyor hemen fark ediyorum. o yüzden tatlıları sabah yemeyi düşünüyorum ileride.
benim bünye ezber bozan bir bünye.. normalde -7000cal 1 kg demek. benim günlük almam gereken cal 2200 ben her gün ortalama 1200-1300 cal civarı alıyorum her gün 1500 cal civarı harcıyorum. yani en kötü ihtimalle haftada 1kg vermem gerekirken en iyi verdiğim hafta 600grdı bazen hiç veremediğim haftalar oldu.. demek ki her şey matematik değilmiş... anlamadım ben bu işi
Gecmisler olsun dikkat et kendine iyiles biran once de don aramiza
Bende dikkat etmeliyim. Kendimi iyice birakirsam gelicek bir bir kilolar. Toparlanicam bu hafta inşallah
Benim de anlamadığım bütün bir hafta çabalayıp 1 kiloyu zor veriyoruz.Şölye oturup adamakıllı bir yemek yediğimizde yada tatlı,abur cubur vs. hemen sabahına +1 olarak çıkıyor.Bende bunun matemetiği çözemedim gitti
gözün aydın nehircim kardeşin farkı farkettimiSelam kızlar,
Kız kardeşim geldiiii :) 1,5 ay Türkiye' de, tatili var. Onu havaalanından almaya gittim annemlere bıraktım evime geldim. Çok mutluyum çok özlemiştim kuzumu
Menümü yazayım
Sabah:
4 yk nesfit+1 yk yulaf ezmesi+light süt
Ara:
1 adet ceviz
Ara:
1 bardak yeşil çay+1 adet gün kurusu
Öğle:
5 adet ızgara köfte
2 parça haşlanmış brokoli
Az salata
Ara:
Yağsız sütlü latte+1 adet gün kurusu
Ara:
2 adet kepekli galeta
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 adet tuzsuz etimek
1 kk light beyaz peynir
Ara:
Sade Türk kahvesi+2 adet yaban mersini kurusu
gözün aydın nehircim kardeşin farkı farkettimi
Selam kızlar,
Kız kardeşim geld :) 1,5 ay Türkiye' de, tatili var. Onu havaalanından almaya gittim annemlere bıraktım evime geldim. Çok mutluyum çok özlemiştim kuzumu
Menümü yazayım
Sabah:
Ara:
1 adet ceviz
Ara:
Öğle:
5 adet ızgara köfte
Az salata
Ara:
Ara:
2 adet kepekli galeta
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 adet tuzsuz etimek
1 kk light beyaz peynir
Ara:
Miladcım çok geçmiş olsun canım, bu hafta süper geçecek, ben sana çok inanıyorum, istediğin zaman çok düzgün ilerliyorsun :) Ben de bugün topladım bakalım umarım böyle devam eder
Tatlım o tartıda artı görünen kilo değil aslında, glikojen (şeker) deposu ve bağırsak doluluğunun tartıya yansıması. O yüzden iki gün kaçamak yapsan mesela devamındaki 2-3 günde o fazlalık hemen gider. Yağ depolanması için fazla kalori alımının uzun süre olması gerekiyor
Merhaba kizlar oncelikle kilo veren herkesi tebrik ederim kilo veremeyenler uzulmeyin haftaya daha fazla verirsiniz .miladcim cok geçmiş olsun canim ne oldu böyle nazarmi oldu size hepiniz hasta oldunuz teker teker canim bogazin icin kekik kaynat icine limon sık ic cok iyi gelecek ayrica yag yakimina faydasi var mikroplardan kurtulurken kilolarda gider insallah hepinize acil sifalar diliyorum cok gecmis olsun
anladim canim.demekki ben antalyadayken 1 haftada aldigim zannettigim 2.5 kilo yag defildi belkide.cok cabuk gitti cunku buyuk bir kismi.bu demek oluyor ki kacamaklar yapsak da hemen toparlanip dikkat etmek lazim.salmamak lazim bir anlamda kendimizi.Miladcım çok geçmiş olsun canım, bu hafta süper geçecek, ben sana çok inanıyorum, istediğin zaman çok düzgün ilerliyorsun :) Ben de bugün topladım bakalım umarım böyle devam eder
Tatlım o tartıda artı görünen kilo değil aslında, glikojen (şeker) deposu ve bağırsak doluluğunun tartıya yansıması. O yüzden iki gün kaçamak yapsan mesela devamındaki 2-3 günde o fazlalık hemen gider. Yağ depolanması için fazla kalori alımının uzun süre olması gerekiyor
Gözün aydın canım kız kardeş candirSelam kızlar,
Kız kardeşim geldiiii :) 1,5 ay Türkiye' de, tatili var. Onu havaalanından almaya gittim annemlere bıraktım evime geldim. Çok mutluyum çok özlemiştim kuzumu
Menümü yazayım
Sabah:
Ara:
1 adet ceviz
Ara:
Öğle:
5 adet ızgara köfte
Az salata
Ara:
Ara:
2 adet kepekli galeta
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 adet tuzsuz etimek
1 kk light beyaz peynir
Ara:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?