1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

tşk ederim canım hep birlikte gidicek inş kilolar...
ben menülerimi kalori hesabıyla takip ediyorum canım netten plavın kalorisine bakmıştım 40gr 50 kalori yazıyordu ben plav ve yemeklerin yağınıda baya az koyuyorum pilav yediğim zamanlarda ekmek yemeyerek dengeliyorum canım gerçi bu hafta biraz daha sıkmaya çalışıcam kendimi dikkatin için tşk ederim canım..bu arada senin nicini çok seviyorum kızımı severken bazen tatlıtambakım diye seviyorum

Canim belki belli bir zaman ayiramiyorsundur da şöyle brlli hareketleri yapmaya devam etsen şimdilik olmaz mi. Mesela 50 mekik+ 100 ip atlama Gibi Belli bir sayiyla başlayıp Zamanla artirabilirSin. Sabah aksam belli sayida yaparsan bu bile çok etkili olacaktır

sizin oralar baya bi soğuktur şimdi ağrı'daydın dimi canım. bende de durum aynı 2 gündür 1 buçuk litre suyu içemedim

Evet canım ya soğuk memleket bir dışarı cikip eve girmek sifayi kapmak icin yeterli oluyor. Bende spordan sonra sırılsıklam oluyorum dusa girinciye kadar usutuyordum galiba.. dun de yuruyemedim bu gun de yapamicam galiba

o zamanda koruma gunlugu acicaz birbirimizi takip edicez insallah dur kiz o gunlere hayırlısı ile bir grlelim de o zaman düşünürüz:) ="nilfer_pdr, post: 38089430, member: 469799"]bence altın kural azcık yemek ucundan tadacağız he rşeyin. tatlı ben de direk kilo yapıyor hemen fark ediyorum. o yüzden tatlıları sabah yemeyi düşünüyorum ileride.
benim bünye ezber bozan bir bünye.. normalde -7000cal 1 kg demek. benim günlük almam gereken cal 2200 ben her gün ortalama 1200-1300 cal civarı alıyorum her gün 1500 cal civarı harcıyorum. yani en kötü ihtimalle haftada 1kg vermem gerekirken en iyi verdiğim hafta 600grdı bazen hiç veremediğim haftalar oldu.. demek ki her şey matematik değilmiş... anlamadım ben bu işi[/QUOTE]

Kalori hesabi tek başına yeterli olmuyor nilfercim.. Şimdi bir paket çikolatalı gofret yesrk de bir tabak en alasinda yemegide yesek ayni kalori ama cikolata kilo yaparken vücut o yemegi yakabiliyor.. yani o kaloriyi hangi gidadan aldigimzda önemli.

Kızlar beni bugün de mazur görün ne olur boğazımin ağrısı gecsin diye yine neler yedim neler. Ama yarin yeni bir gun ve ben cok kararli başlıyorum soz veriyorum size ve kendime

Teşekkür ederim canım....
Dün de misafir vardı bugün de ay ne güzel misafir
değişik tarifler deneyip te tadına bakamamak çok kötü

Kızını da öp benim yerime

miladcım artık toparlanan lazım kendini

Sabah 10 da
1 çay bardağı leblebi
1 çay bardağı sut
1 elma

kahvaltı 12.30 da
1 ısırik ıspanaklı pide
6 zeytin
1kk peynir
yağda yumurta
1yk kadar çilek recelinin Çilekli
1 kase yoğurt

ara
2 mandalina
1 elma
1 çay bardağı süt

Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 yk manti

1 ara daha yaparım artık açıkıyorum çünkü
bide bu aralar canım hep süt içmek istiyor ben de iciyorum

Merhaba şekerler
Bu günkü menüm
Saat 10 kahvalti yaptik eşimle
1 yumurta 3 dilim sucuk koydum tavada
3 tane zeytin
1 tatli kaşığı bal
1 tatlı kaşığı evde kaynattigim sütün kaymagi
1 dilim ekmek

Yeşil çay
Ara yarim mandalina

Arkadaşa gittim pasta ve çay ikram etti pastayi yemedim3 bardak sekersiz cay ictim

Aksam 1 tabak kapuska yedim
2 ekmek
Yedim
Yarın daha duzenli olacak inşallah hepinizi öpüyorum hastalara allahtan acil şifalar diliyorum geçmişolsun dileklerimle hoşça kalın

benim diyetim 1800 kalorilik bir diyet ..1 hafta önce başladım ve sonuç - 1800 gr listeyi görünce diyetisyene bile dedim kilo almaz mıyım diye güldü ve almaşsın dörtdörtlük uyarsan ayda beş kğ verirsin demişti ilk haftada gösterdi kendini..mantık az yiyip metebolizmayı yavaşlatmamak ,kilo verme sürecinde liste dışında başka besinlerle dengelememek ,tabi su ve harekette çok önemli bence en önemli şey relax olmak en azından benim vücudum için böyle ..bi haftadır tokum yemin ediyorum 3 aydır ilk kez bu hafta toktum yaaa..çok afedersiniz ama genirene kadar yiyorum ..eksik fazla yeme dediği için . yiye yiye kilo verdim aç kalarak kilo verilmiyomuş doğruymuş ..bence muhakkak önce bi endokrinciye sonra bi diyetisyene uğramak şart he bide benim yaptığım en büyük hatalardan biri onun suyu bunun çöpün kimden ne duyduysam kullanmak .diyetisyen ne diyosa o olaması lazım aklıma gelenler böyle

bugün yediklerim hafta başı olduğu için biraz esnek davrandım

sabah

1 galetalı puaca
domates biber
5 zeytin
1 kk peynir
1 portakal
2 fincan yeşil çay

ara.
yarım ayva 10 badem

ögle
tavuklu mantar sote
1 bardak ayran
turp salatası
3 dilim k. ekmeği

ara. saat 3 te
gezmedeydim arkadaş ikram yerine yemek yapmış
2 yk etli pilav
2 çatal karnıyarık
2 yk kuru fasulye
yarım yufka ekmek
2 çatal salata
2 kabak tatlısı

amma çok yemişim haliyle akşam yemeği yemedim şimdi

1 çb leblebi ,1 çb süt ,1 kuru incir yiyorum

Selam kızlar,
Kız kardeşim geldiiii :) 1,5 ay Türkiye' de, tatili var. Onu havaalanından almaya gittim annemlere bıraktım evime geldim. Çok mutluyum çok özlemiştim kuzumu

Menümü yazayım

Sabah:
4 yk nesfit+1 yk yulaf ezmesi+light süt

Ara:
1 adet ceviz

Ara:
1 bardak yeşil çay+1 adet gün kurusu

Öğle:
5 adet ızgara köfte
2 parça haşlanmış brokoli
Az salata

Ara:
Yağsız sütlü latte+1 adet gün kurusu

Ara:
2 adet kepekli galeta

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 adet tuzsuz etimek
1 kk light beyaz peynir

Ara:
Sade Türk kahvesi+2 adet yaban mersini kurusu

Gecmisler olsun dikkat et kendine iyiles biran once de don aramiza

Bende dikkat etmeliyim. Kendimi iyice birakirsam gelicek bir bir kilolar. Toparlanicam bu hafta inşallah

Miladcım çok geçmiş olsun canım, bu hafta süper geçecek, ben sana çok inanıyorum, istediğin zaman çok düzgün ilerliyorsun :) Ben de bugün topladım bakalım umarım böyle devam eder

Tatlım o tartıda artı görünen kilo değil aslında, glikojen (şeker) deposu ve bağırsak doluluğunun tartıya yansıması. O yüzden iki gün kaçamak yapsan mesela devamındaki 2-3 günde o fazlalık hemen gider. Yağ depolanması için fazla kalori alımının uzun süre olması gerekiyor

Merhaba kizlar oncelikle kilo veren herkesi tebrik ederim kilo veremeyenler uzulmeyin haftaya daha fazla verirsiniz .miladcim cok geçmiş olsun canim ne oldu böyle nazarmi oldu size hepiniz hasta oldunuz teker teker canim bogazin icin kekik kaynat icine limon sık ic cok iyi gelecek ayrica yag yakimina faydasi var mikroplardan kurtulurken kilolarda gider insallah hepinize acil sifalar diliyorum cok gecmis olsun

gözün aydın nehircim kardeşin farkı farkettimi

gözün aydın nehircim kardeşin farkı farkettimi

Fark etmez mi canım, bütün yol boyunca Ablaa çok güzel olmuşsun dedi durdu En son ağustosta görüşmüştük çünkü. Bir de diyor ki ben de birkaç kilo mu versem
Kız kardeşim 180 boyunda ve 65 kg bu arada sen düşün

İyi aksamlar kizlar yavas yavas kendime geliyorum insallah ama menulerim hala karisik yarin yada en fazla obur gun duzelticem insallah ayrica hepinize tesekkur ediyorun gecmis olsun dilekleriniz icin biran once kendimi toparlayip diyetime donmem lazim yoksa verdigim bir iki kiloyu da geri alicam

Canimm gözün aydın mutlu olmussun bende sevindim senin adina. Benden kucuk kardesim yok ama iki ablam var. Iyikide vqrlar kardeslik duygusu bambaskadir.Allah ayirmasin

Tesekkur ederim tatlim bende inaniyorum kendime (ukalalik icin soylemiyorum bunu:))
Kendime gelicem ve bu kilolari eriticem en kisa zamanda insallah

Angelina tavsiyen için teşekkürler uygulayacağım bunu inşallah. Allah tum hastalara sifa versin zor hastalik.. merak etme daha da dokulmicem bu hafta :)) destek ve ilgin için cok teşekkür ederim. Allah her gunluge senin gibi candan destekci nasip etsin bitanesin

Selam fistiklar.suanda ayagimda oglumu salliyorum.uyudu sukur.menumu yazayim soyle bir gecmise goz atayim ben de yatarim sonra. Malum bizim yaramazin gece uyanmalari meshur.bikac saat uyusam kar diyorum artik.
sabah
1 domates
1salatalik
1parca peynir
7zeytin
2 etimek

ara
7 badem

oglen
kepekli tost ve 1 dilim kasar daha

aksam
yarim kase tarhana corbasi
1 yemek tabagi etli nohut yemegi
2 kasik bulgur pilavi

anladim canim.demekki ben antalyadayken 1 haftada aldigim zannettigim 2.5 kilo yag defildi belkide.cok cabuk gitti cunku buyuk bir kismi.bu demek oluyor ki kacamaklar yapsak da hemen toparlanip dikkat etmek lazim.salmamak lazim bir anlamda kendimizi.
bu arada gozun aydin kardesin gelmis.masallah onunda boy uzun.fizigi superdir tahminimce.allah sizlere sevdiklerine bagislasin...

Gözün aydın canım kız kardeş candir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…