Bizim Grubumuzun adı geçiyormu bu yarışmada?İyi akşamlar
Ben diyet gruplarından 8. Takım kaptanıyım bir hatırlatmada bulunmak istiyorum şekerler
Editörümüz sevgili püsküütümüzle alakalı yeni kullanıcı adı seaBahAR
Forumun enleri seçiliyor bildiğiniz üzere seabahar da editör dalında yarışmacı...dünde lady arkadaşımız hatırlatmıştı...
Takım listelerinde yarışan 100 üye ve diğer yarışma harici gruplardada onlarca kişi var ama malesef baharıma verilen oy sayısı 43 demekki bir çoğumuz hala oy kullanmamışız
Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum
Kocaman öpüldünüz canlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rili-kk-editoerue.774847/page-6#post-38110806
Editörlerin yarışması tatlım bu bizlerin adı geçmiyor sadece forumdaki çeşitli bölümlerdeki editörler arası yarışma.Bizim Grubumuzun adı geçiyormu bu yarışmada?
teşekkürler güzel dileklerin için. Benimde burda bi sürü dostum var destekleriyle kilolarım gidiyo..Canlarım Allah yardımcınız olsun azminize bayıldım ben 89 kilodan 70e düştüm emin olun isteyince oluyor ama benim çok özel bir yardımcım vardı onunla tanışmasaydım zor verirdim kiloları 3 aylık diyetisyen kontrolünde sadece 2 kilom gitti şimdi bende çevremdekilerle tanıştırdım dostumu onlarda çok memnun
Yarim saat kadar once cok aciktim aksam yemegini erken yedigim icin ve bi tane yesil elma yedim orta boy.ama suan daha beter aclik hissediyorum icim kazindi.ne zaman elma yesem boyle oluyor.sizde de oluyor mu kizlar yoksa bende mi bi tuhaflik var
gecenlerde tvde murat topogluda tavsiye etmisti ama yagsiz tuzsuzda pek lezzetli olmuyo yaaAksam aclik kirizlerini yenmek icin bir cay bardagi yagsiz tuzsuz patlamis misir cok iyi gelir ama patlamis hali bir cay bardagi olmali aksamlari meyveden daha iyidir çünkü meyve bendede acayip aclik hissettiriyor nasil bir bunyem varsa artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?