1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

İyi akşamlar
Ben diyet gruplarından 8. Takım kaptanıyım bir hatırlatmada bulunmak istiyorum şekerler
Editörümüz sevgili püsküütümüzle alakalı yeni kullanıcı adı seaBahAR
Forumun enleri seçiliyor bildiğiniz üzere seabahar da editör dalında yarışmacı...dünde lady arkadaşımız hatırlatmıştı...
Takım listelerinde yarışan 100 üye ve diğer yarışma harici gruplardada onlarca kişi var ama malesef baharıma verilen oy sayısı 43 demekki bir çoğumuz hala oy kullanmamışız
Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum
Kocaman öpüldünüz canlarım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rili-kk-editoerue.774847/page-6#post-38110806

Bugun yuruyus sonrasi dus basimi agritti tum gun yattim
Sabah
1 kk peynir
1 yumurta
1 muz
2 ekmek
5 zeytin
2 f.yesilcay

Ara
1 elma
10 badem

Ogle
Sucuklu 3 d.k.ekmekli tost
Ayran
2 havuc

Ara
Yarim ayva
1 sb ayran

Aksam
Yogurtlu semizotu
1 d,ekmek
1 catal makarna
1 lokma puaca

Ara
1 muz
1 cb sut
1/2 cb leblebi

Bizim Grubumuzun adı geçiyormu bu yarışmada?

Selam kızlar,
Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Gerçekten kardeş bambaşka şey.

Bugünkü menüm

Sabah:
4 yk nesfit+1 yk yulaf ezmesi+light süt

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
75 gr kadar yoğurt
3 çatal etli güveç
1 fincan yeşil çay (öğle yemeğinden 5 dk sonra)

Ara:
Yarım fincan sütlü şekersiz nescafe+1 adet gün kurusu

Ara:
1 kupa yeşil çay+2 adet kepekli grissini

Akşam:
1 dolu kase mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu semizotu salatası

Ara:
1 kupa yeşilçay+1 adet tuzsuz etimek+1 kk light beyaz peynir

Bizim Grubumuzun adı geçiyormu bu yarışmada?
Editörlerin yarışması tatlım bu bizlerin adı geçmiyor sadece forumdaki çeşitli bölümlerdeki editörler arası yarışma.
Takımları soruyorsan eğer diyet gruplarında 11 takım var kendi aralarında yarışan her hafta ayrıntılı bilgi için link yazayım sana.özetle şöyle cuma zayıflama yarışmaları var oraya takımlara katılmak istediğini yazıyorsun ve bir takım kaptanı seni davet ediyor böylece o takımla yarışmya katılıyorsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-671

Slm canlarim 2 gündür başım cok agriyor
Yatamiyorum misafirim var temizlik hazırlık aksam oldu bu günkü menüm

Sabah 6 da 1 dilim börek

11 de 8 tane badem
1 yemek kasigi Beyaz leblebi
2 kucuk kurabiye
yeşil cay

Ara yarim mandalina

Ara.yarim elma

Aksam 1 parca tavuk
yarim patates
1 elma 2 mandalina
1 kase Yoğurt tarcin

ara yesil cay
sekersiz Nescafe

Canlarım Allah yardımcınız olsun azminize bayıldım ben 89 kilodan 70e düştüm emin olun isteyince oluyor ama benim çok özel bir yardımcım vardı onunla tanışmasaydım zor verirdim kiloları 3 aylık diyetisyen kontrolünde sadece 2 kilom gitti şimdi bende çevremdekilerle tanıştırdım dostumu onlarda çok memnun

bende menumu yazayım
sabah
2 dılım cavdar ekmek
1k.k peynir
1 bardak şekerli süt
ara
orta Türk kahvesi
öğle
1 dilim minicik börek
1 kase yogurtlu kabak
ara
1 minik çikolata
1 çay kaşıgı şeker/çay
3 kaşık yogurlu kabak
akşam
1 krep
1 k.k peynir
1 kesme şeker/çay
bugün şekeri fazla kaçırmışım çok başım agrıyınca şekere yükleniyorum.
Hayırlı geceler olsun kızlar..

teşekkürler güzel dileklerin için. Benimde burda bi sürü dostum var destekleriyle kilolarım gidiyo..

slm kızlar bu gün nete girmeye vakit olmadı menüyü yazayım sabah kalkınca
yarım muz bir Bebe bisküvi
kahvaltı öğlen yaptım
bir tavada yağsız yumurta
70gr ekmek
33 gr peynir
üç zeytin
çay
ara
bir bardak Nescafe li süt
bir küçük kurabiye
bir ısırık muz
akşam yemeği
bir tabak susuz karnabahar
100gr yoğurt
28gr ekmek.

Yarim saat kadar once cok aciktim aksam yemegini erken yedigim icin ve bi tane yesil elma yedim orta boy.ama suan daha beter aclik hissediyorum icim kazindi. ne zaman elma yesem boyle oluyor.sizde de oluyor mu kizlar yoksa bende mi bi tuhaflik var

Yarim saat kadar once cok aciktim aksam yemegini erken yedigim icin ve bi tane yesil elma yedim orta boy.ama suan daha beter aclik hissediyorum icim kazindi. ne zaman elma yesem boyle oluyor.sizde de oluyor mu kizlar yoksa bende mi bi tuhaflik var

Canım yanında süt yada yoğurt yemelisin ki kan şekerin yavaş yavaş yükselişin.
Ama tek meyve yediğin zaman aniden şekeri yükseltir ve aniden de düşürür. O yüzden açlık hissetmeniz normal.

Miladcim kekik cayinin ise yaradigina cokk sevindim yanliz tüketirken dikkat etmek gerekir ben fazla icince basim doner ama mükemmel bir cay bogazinda mikrop birakmiyor ben ogluma kullaniyorum bu cayi astimi var balla karistiriyorum öksürüğünu kesiyor daha bunun gibi pek cok cay tariflerim var oglumu iyilestirebilmek icin on senedir denemedigim sey kalmadi öksürük uzmani oldum cok şükür artik uyku safasinda hastaligi artik astim ilacida kullanmiyoruz suan ondört yasinda .yedibucuk yassida demissin yarim cay bardagi verebilirsin balla ama cay cok kaynarken koyma bali insallah cabucak iyilesir bebegin.

Aksam aclik kirizlerini yenmek icin bir cay bardagi yagsiz tuzsuz patlamis misir cok iyi gelir ama patlamis hali bir cay bardagi olmali aksamlari meyveden daha iyidir çünkü meyve bendede acayip aclik hissettiriyor nasil bir bunyem varsa artik

gecenlerde tvde murat topogluda tavsiye etmisti ama yagsiz tuzsuzda pek lezzetli olmuyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…