1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Gelelim menüye
Sabah kalkınca maydanoz kürü

Kahvaltı
1 KK peynir
5 zeytin
2 d.ekmek
1 domates
1biber
1 fincan Yeşilçay

Ara 1 portakal

Öğle
1 tabak fırında yağsız balkabağı mücver
1 bardak ayran

Ara
Yarim greyfurt

Aksam
4 kaşık tantuni
Mücver
1 sb. Ayran

İnsallah Ara yapmiycam gorumceme çaya gidicezde

Bugunku menum

Sabah
3 badem
1 cay kasigi bal
1 haslanmis yumurta
1 parca peynir
5 zeytin
2 etimek

ara
yesil cay

oglen
kepekli tost

aksam
misket kofteli patates yemegi(5 kofteli)
Kivircik salata
yogurt

aksam arasi olarak form misirli pirinc patlagi yerim 1 tane

Nehircim uyarin icin tesekkur ederim canim.ya gun asiri yerim is yerinde ki bu da haftada 3 gun eder yada 1 hafta corba 1 hafta malum tost olarak devam ederim.
yeni tasinacagim is yerinde mutfak var orda hic olmadi salata yapabilir yada tavuk vs. Haslayabilirim.bakalim 15inde gecicez sartlar nasil olacak

Canım benim tahliller bugün yapıldı eşimin işinden dolayı gidemedik liste için yarın ogleden sonra gideceğiz.

Menümü yazayım kızlar
saat 11.30 da
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Sarımsaklı yoğurtlu cevizli havuç salatası 2 Havuçlu yaptım esimle beraber yedik
1 orta boy domates
1 haşlanmış yumurta
yarım sivri biber
4 yesil zeytin
1 tatli kasigi pekmez

ara saat 15.30
3 yk yoğurt
1 mandalina
1 dilim elma
tarçın

akşam ise saat 6.30 da
2 dilim ekmek
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu karnabahar

yesilcay yanında 4 kuru kayısı içine badem koyar yerim
ben bugünden dikkat etmeye başladım.

daha önce diyet yaptım ama istikrarlı olamadım ama bu sefer iş ciddiye bindi anne olmam için kilo vermem şart tabiki sağlığım içinde

bugünüm
sabah
1 kuru incir
1 k.k peynir
2 dilim çavdar ekmek
1 sade kahve
1 haşlanmış yumurta

ara
2 kare bitter

öğle
1 tabah karnabahar
1kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmek

ara
1 kesme şeker, çay
ara
1 kase yoğurt

akşam
1 kepçe karnıbahar
1 kaşık pilav
1 bardak ayran

ayyy biraz daha karnabahar yersem iğne ipliğe dönücem Allah günah yazmasın yemekten soğudum yav..

Sabah maydanoz kuru
Kahvaltı
1yumurta
4 zeytin
1k.k peynir
Biber
33gr ekmek
2fincan cay

Ara
2kucuk mandalina
1 k. C.b sut

Öğle
16 gr ekmek
1p et haşlama patatesli Havuçlu
Salata (yağsız tuzsuz)
Yogurt 3kasik

Ara
1dilim kete ( ilk kez yaptım temeden olmazdı)

Aksam
1tabak Pırasalı kabakli sebze yemeği

Ara
1kucuk mandalina

Yorgunluktan ve üstüne gelen karın ağrısından ağlayacak seviyedeyim bugün çok yoğunum hala daha rapor yetiştirmeye çalışıyorum
Neler yedim o arada bir düşüneyim

Sabah:
2 adet ceviz büyüklüğünde saçaklı poğaça (eşim yapmış, canım bir şey yemek istemeyince zorla yedirdi)

Öğle:
3-4 çatal peynirli salata (yiyemedim, acil çağırdılar)
Yarım paket altınbaşak bisküvi

Akşam:
Tavuklu salata
Yarım paket altınbaşak bisküvi
1 bardak ayran

Ara:
Çilekli Activia

Ara:
1 kupa limonlu yeşil çay+2 parça ceviziçi

Son düzenleme:

Kete ne bilmiyorum ama çok kötü bir şey değilse güzel canım :) 89 sana göz kırpıyor bence :)

Canım yarın diyetisyenimin ile liste yapacağız
Bana öneren birseyler var mı sormak konusunda

Canım asla olmazlarını paylaş mutlaka diyetisyeninle. Diyet yapıyorsun diye her şeyi yemek zorunda değilsin ve sonrasında kilonu koruman için bu düzeni devam ettirmen gerekiyor. Benim asla yemeyeceğim şeyler var mesela ya da çok yoğun çalışıyorum uymam gereken bir düzenim var, bunları paylaşıyorum ve ona göre planlıyoruz menülerimi.

slm kızlar bu gün netim kesikti giremedim komşuyla ortak kullanıyoruz faturayı yatırmamış çok şükür akşam açıldı netim...geçmişi anca okudum menümü yazayım
sabah maydonoz kürümü yapıyorum
kahvaltı
1 haşlama yumurta
35gr peynir
60gr ekmek
3 zeytin
2 küçük domates
ara bir avuç yaban mersini kurusu
öğle
2 salatalık
100 gr yoğurt
29 gr ekmek
arada yarım muz
arada yeşil çay ve yaban mersini kurusu (a101 den aldım tadı hoşuma gitti kalorisi çok yüksek değil tatlı isteğimi gideriyor)
akşam bir kase şehriye çorbası
biraz bulgur pilavı
arada bir fincan süt....

Anladım canım çok teşekkür ederim

Canim kete baya yağlı bir hamur isi :) yani anlayacağın kalorili bir besin hemde baya kalorili:) ama ilk defa yapinca merak ettim. Biraz da tadini çıkardım ne yalan söyliyim:)

Senin menu accik düzensiz mi olmus nehircim arada olur tabi bide söylene bak deme sakin:) senin kontrollu olduğunu bildiğim icin söylüyorum

Anladım canım çok teşekkür ederim

Umarım 100 gr et, 6 yk sebze tarzında haftalık menü yazan diyetisyene denk gelmezsin. Hiç hoşlanmıyorum, onu bütün herkes yapar.
Diyetisyen en fazla 2-3 günlük ve yemek isimleriyle menü yazmalı bence ben öyle tercih ettim. Gerektiğinde yeni tarifler vermeli, yol göstermeli. Sen de buna dikkat et bence canım.

Afiyet olsun canım, 1 tanede kaldığın için bence kendini tebrik etmelisin, akşam da çok güzel dengelemişsin :)
Çok düzensiz oldu, ara öğün hiç yapamadım ama günüm aynen şöyle geçti: Aaa saat 10 mu oldu ne çabuk 10 oldu deneyim var? Saat kaç saat? 13.00 mü, 14.00 te derse gireceğim yemek yemem lazım, yemeğe çıktım laboratuvardan bir öğrenci aradı hocam deneyinizde bir sorun var hooop geri gittim yiyemedim salatayı arkadaşa bıraktım, derse girdim 2 saat, yine ara öğün yapamadan Alina' yı uyutmaya yetişmem lazım diye koşa koşa eve geldim akşam yemeğini ne ara yediğimi bile hatırlamıyorum, bi de regl oldum karnım ağrıyor fenalardayım anlayacağın

Canim ya cok yogunsun gerçekten. Simdi daha iyi anlamış oldum.:) kadin olmak anne olmak zaten zor birde ustune yogun is hayati kolaylıklar diliyorum sana.. sabah erken kalkıp gece gec yattığını da farkediyorum.ama üstesinden geliyorsun bravo

Canım zaten ilk gorusme de söyledim. Bana klasik şunu şu kadar yiyeceksin demeyin dedim. Ben hergun ne yiyeceğim onu saati ile ve yemek ismi ile istiyorum dedim. Yarın tabi daha ayrıntılı konuşacağım. Bakalım senin kadar idare olabilirim....

Diyetisyen yeni gelmiş bulunduğum şehire ve yeni mezun sanki anladigim kadari ile ama ne yapalım rahat olacam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…