- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
listenin merak ettim canım
canım daha önce hic diyet yaptın mi yapmadiysan super verirsin
bende kullaniyorun o ilacı
insulin direnci gizli sekermis aslında dikkat edilmezse açığa çıkıyor edersen tamamen iyileşiyor bende de var sanırım yıllardır al ver al ver yüzünden oldu
ay ne güzel insan ne güzel motive olur değilmi canım
evet bencede hatırlatalım ben sabahları iciyotum ama arada da icsem iyi olur
Sabah maydanoz kuru
Kahvaltı
1yumurta
4 zeytin
1k.k peynir
Biber
33gr ekmek
2fincan cay
Ara
2kucuk mandalina
1 k. C.b sut
Öğle
16 gr ekmek
1p et haşlama patatesli Havuçlu
Salata (yağsız tuzsuz)
Yogurt 3kasik
Ara
1dilim kete ( ilk kez yaptım temeden olmazdı)
Aksam
1tabak Pırasalı kabakli sebze yemeği
Ara
1kucuk mandalina
Kete ne bilmiyorum ama çok kötü bir şey değilse güzel canım :) 89 sana göz kırpıyor bence :)
Canım yarın diyetisyenimin ile liste yapacağız
Bana öneren birseyler var mı sormak konusunda
Canım asla olmazlarını paylaş mutlaka diyetisyeninle. Diyet yapıyorsun diye her şeyi yemek zorunda değilsin ve sonrasında kilonu koruman için bu düzeni devam ettirmen gerekiyor. Benim asla yemeyeceğim şeyler var mesela ya da çok yoğun çalışıyorum uymam gereken bir düzenim var, bunları paylaşıyorum ve ona göre planlıyoruz menülerimi.
Canım asla olmazlarını paylaş mutlaka diyetisyeninle. Diyet yapıyorsun diye her şeyi yemek zorunda değilsin ve sonrasında kilonu koruman için bu düzeni devam ettirmen gerekiyor. Benim asla yemeyeceğim şeyler var mesela ya da çok yoğun çalışıyorum uymam gereken bir düzenim var, bunları paylaşıyorum ve ona göre planlıyoruz menülerimi.
Anladım canım çok teşekkür ederim
Canim kete baya yağlı bir hamur isi :) yani anlayacağın kalorili bir besin hemde baya kalorili:) ama ilk defa yapinca merak ettim. Biraz da tadini çıkardım ne yalan söyliyim:)
Senin menu accik düzensiz mi olmus nehircim arada olur tabi bide söylene bak deme sakin:) senin kontrollu olduğunu bildiğim icin söylüyorum
Afiyet olsun canım, 1 tanede kaldığın için bence kendini tebrik etmelisin, akşam da çok güzel dengelemişsin :)
Çok düzensiz oldu, ara öğün hiç yapamadım ama günüm aynen şöyle geçti: Aaa saat 10 mu oldu ne çabuk 10 oldu deneyim var? Saat kaç saat? 13.00 mü, 14.00 te derse gireceğim yemek yemem lazım, yemeğe çıktım laboratuvardan bir öğrenci aradı hocam deneyinizde bir sorun var hooop geri gittim yiyemedim salatayı arkadaşa bıraktım, derse girdim 2 saat, yine ara öğün yapamadan Alina' yı uyutmaya yetişmem lazım diye koşa koşa eve geldim akşam yemeğini ne ara yediğimi bile hatırlamıyorum, bi de regl oldum karnım ağrıyor fenalardayım anlayacağın
Umarım 100 gr et, 6 yk sebze tarzında haftalık menü yazan diyetisyene denk gelmezsin. Hiç hoşlanmıyorum, onu bütün herkes yapar.
Diyetisyen en fazla 2-3 günlük ve yemek isimleriyle menü yazmalı bence ben öyle tercih ettim. Gerektiğinde yeni tarifler vermeli, yol göstermeli. Sen de buna dikkat et bence canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?