1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Doğru fark etmişsin Miladcım, 5 saat uyuyorum genelde :)
Hem iş hayatı yoğun hem de eve gelince hiç bitmiyor yapmam gerekenler ama işine aşık bir insanım ben o yüzden bir şekilde idare etmeye çalışıyorum.

Olursun canım, ben hiçbir şeye acımazsam verdiğim paraya acıyorum Etkili oluyor birinin kontrolü altında olmak.

nehir iyiki evde çalışıyorum ya seni okuyunca bile yoruldum Allah kolaylık versin canım

bu arada görümcemde 1
mandalina
1 elme
1 lokma kek yedim ama gelince lesli yaptım hee

Çok teşekkür ederim canım

Ben de onu düşünüyorum zaten bide eşim demez mi muayene fişini sen al diye daha iradeli olursun. Ben de tamam dedim...
normalde hiç bana verdirtmez. Fazla fazla da olur cüzdanım da ama öyle yapması beni çok güldürdü

ama bu isi basaracam diye girdim yola

Oglum uyudu. Kizimin da neden diye bitmek bilmeyen sorulari biterse ben de o da uyuyacagiz

Bu arada nehir gerçekten işine aşık olduğun yaptığın fedakarlık tan belli zaten. Yani çocuklu olupta evini de idare edenler iyiler vallahi ben 2 çocukla evi zor topluyorum.
Ve iyiki de evdeyim diyorum. Çalışsam zaten ev işleri için biri lazım ya hoş calişmasan da lazim

günaydın kızlar bugün enerjim düşük biraz regl oldum ondan sanırım

sabah kahvaltısı
iki dilim tam buğday ekmeği
bir yumurta tavada
iki dilim domates
bir fincan şekersiz çay

yumurtayı haşlama yiyordum ama bu sabah canım hiç bişey istemediği için tavada yaptım

1cay kasigi z.yagi ile yaparsan sorun olmaz canim teflonlarda yağsız bile pisebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…