- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canımdaha önce diyet yaptım ama istikrarlı olamadım ama bu sefer iş ciddiye bindi anne olmam için kilo vermem şart tabiki sağlığım içinde
Canim ya cok yogunsun gerçekten. Simdi daha iyi anlamış oldum.:) kadin olmak anne olmak zaten zor birde ustune yogun is hayati kolaylıklar diliyorum sana.. sabah erken kalkıp gece gec yattığını da farkediyorum.ama üstesinden geliyorsun bravo
Canım zaten ilk gorusme de söyledim. Bana klasik şunu şu kadar yiyeceksin demeyin dedim. Ben hergun ne yiyeceğim onu saati ile ve yemek ismi ile istiyorum dedim. Yarın tabi daha ayrıntılı konuşacağım. Bakalım senin kadar idare olabilirim....
nehir iyiki evde çalışıyorum ya seni okuyunca bile yoruldumAllah kolaylık versin canım
bu arada görümcemde 1
mandalina
1 elme
1 lokma kek yedim ama gelince lesli yaptım hee
Doğru fark etmişsin Miladcım, 5 saat uyuyorum genelde :)
Hem iş hayatı yoğun hem de eve gelince hiç bitmiyor yapmam gerekenler ama işine aşık bir insanım ben o yüzden bir şekilde idare etmeye çalışıyorum.
Olursun canım, ben hiçbir şeye acımazsam verdiğim paraya acıyorumEtkili oluyor birinin kontrolü altında olmak.
Çok teşekkür ederim canım
günaydın kızlar bugün enerjim düşük biraz regl oldum ondan sanırım
sabah kahvaltısı
iki dilim tam buğday ekmeği
bir yumurta tavada
iki dilim domates
bir fincan şekersiz çay
yumurtayı haşlama yiyordum ama bu sabah canım hiç bişey istemediği için tavada yaptım
1cay kasigi z.yagi ile yaparsan sorun olmaz canim teflonlarda yağsız bile pisebiliyor
Ahu'cum sen 33 yaşında olduğuna emin misin.Ara
1 Türk kahvesi
1 form bisküvi
Ahu'cum sen 33 yaşında olduğuna emin misin.23 falandır o dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?