- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Canım bende bundan 3-4 yıl önce temizlik yaparken çamaşır makinasını çekeyim altını temizleyeyim dedim ve meğerse hamileymişim,düşük yapmıştım,çok üzülmüş kahretmiştim hatta.Aslında hafiften kanamam vardı ama üstüne görüyormuşum.Hamile olabileceğime hiç ihtimal vermedim.Ağırlığı çekince birden kanama arttı ve akşamına düşük.Gunaydin arkadaslar yaklasik bi haftadir yazamadim kusura bakmayin ne olur soylemistim gecen hafta cuma gunu annemler kuran okuttular ve iki gun oncesinden hazirliklara basladik ondan sonraki gunde aksama kadar bizim evi temizledim malum uc gun gec vakite kadar annemlerde oldugum icin evde pek bisey yapamadim ve koltuklari cekerken altlarini temizlemek icin belimi agrittim ve pazar gununden beri yatiyorum kalkmaya calistigim an kitleniyorum bugun sanki biraz daha iyiyim cok sukur onun icin yazamadim diyet konusunda ise hic dikkat etmedim ve baya bi kilo almisim kac gundur de yatiyorum iyice sistim neyse yine ve yeniden basliyorum insallah

Yani bu tür şeyleri yaparken çok dikkat etmeliyiz.Kaş yapayım derken göz çıkarıyoruz sonra.
Çok geçmiş olsun...