Ayni sey bendede var canim bizde hic dusunmuyorduk ama bu sene önce esim istemeye basladi ben gene düşünmüyordum gecen sene umreye gittik orda dualarina aldi bir kızımız olmasinida ıstiyor ama genede guvenemiyoruz kendimize su birkac aydir bende istemeye başladım ama dedigin gibi rahata alistik maddiyat derken askida daha hayirlisi diyorum üç cocugun sorumlluluguda bir baska...
canım başlangıç kilom var 117,hedef kilom var 79 ve güncel kilom 90,7 olarak kaldı.çizelgeyi hazırladığım yerden güncel kilomu girip imza bölümüne yapıştırıyordum ama profilimde o bölümü göremiyorum...Tomurcuk huc bilmiyorum kendi profilimde de değişiklik yapamıyorum ben:) senin 90 kolonu mu yazıyor tam anlamadım ben.
Tavsiyeler için teşekkürler kızlar denerim.
sen benden iyisin tatlımtambalağım ben hamlamışım iyice evde kös kös oturmaktan yerde imkansız şınav çekemem ondan duvarda yapıyorum :))
zumbaya bayılıyorum 20dk lık bir video var ordaki kadın çok iyi dans ediyor arada onu açıp dans ediyorum olmadı mezdeke sağolsun :)
canım başlangıç kilom var 117,hedef kilom var 79 ve güncel kilom 90,7 olarak kaldı.çizelgeyi hazırladığım yerden güncel kilomu girip imza bölümüne yapıştırıyordum ama profilimde o bölümü göremiyorum...
bende evlenmeden önce tabi yine kilolu olduğum için düğüne kadar kilo vemem gerekiyordu evde müzik açık 1 saat tepiniyordum baya ii geliyorduçok teşekkür ederim iyiki de bulmuşum sizi herkes çok iyi sıcakkanlı samimi tam aradığım ortam allah razı olsun sizden
şimdi ben bu sözlere yine çok mutlu oldum enerji geldi üstüme müzik açıp oynayasım var :))
1 yaşında kız tam sevilip ısırılma çağı allah bağışlasın dillenmiştir de gıdısını gıdısını öp benim için :))
Canim hergun okuyorum biliyosun kucuk oglum hasta alerji oldu bir turlu bulamadik neye alerjisi oldugunu hergun bir yerleri kizariyor gunlerdir ugrastiriyor bizi zaten atobik egzamasi vardi birde bu cikti zor gunler geciriyorum ama sizleri hergun harf harf okuyorum buralardayim yani sizden kopamam artik benim bir parcamsiniz hepiniz sizlerle motive oluyorum sizinle uzulup sizinle mutlu oluyorum iyiki varsiniz[QUOTEad2014, post: 38855094, member: 629645"]angelina35 neredesin yazmiyorsun nicedir merak ettim sorun yok inşallah. Bugun tarti günü yazarsın diye bekliyordum hrp yorum yapardin oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?