1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ya maddi acidanda haklısın. Bana bebek maması diyeceksin bez diyeceksin birdaha o strese girmek istemiyorum diyor. Bende kız bebek için istiyorum zaten. Ne diyelim hayırlısı olsun

sen benden iyisin tatlımtambalağım ben hamlamışım iyice evde kös kös oturmaktan yerde imkansız şınav çekemem ondan duvarda yapıyorum :))
zumbaya bayılıyorum 20dk lık bir video var ordaki kadın çok iyi dans ediyor arada onu açıp dans ediyorum olmadı mezdeke sağolsun :)

Tomurcuk huc bilmiyorum kendi profilimde de değişiklik yapamıyorum ben:) senin 90 kolonu mu yazıyor tam anlamadım ben.

Tavsiyeler için teşekkürler kızlar denerim.
canım başlangıç kilom var 117,hedef kilom var 79 ve güncel kilom 90,7 olarak kaldı.çizelgeyi hazırladığım yerden güncel kilomu girip imza bölümüne yapıştırıyordum ama profilimde o bölümü göremiyorum...

Ben de 16 dk bir video var geçen sene hergün onu yapıp 15 bisiklet 15 dk da kendim egzersizle 45 dk tamamliyordum . Ve 82 olmama rağmen herkes daha zayif sin diyordu.
Bir müddet yürüyüş sonra zumba ya donecem

Canim kilo cizelgesi bende yapmak istemistim ama imzayi yapiştıracakyer gitmiş bende yapamadim profilde gorunmuyorr

Off kotu bir menuyle karsinizdayim yine

Ara
1 dilim k.ekmek
1 dilim kaşar peynir

Aksam
2 kasik makarna
1 lokma ekmek
1 kase corba
1 tabak tavuklu sebze yemeği
Birde oğlum kiymali yumurtanin yumurtasini yemedi onuda ben yedim

Cok şiştim gozum doymadi birturlu kaçtım resmen sofradan

Hayırlı akşamlar Şekerler
1 tabak patlican yemegi
3 kasik pilav
1 yumurta büyüklüğünde et
1 kase yogurt

Canım meyve istiyor
ara portalı elma yicem

Ve yarin aksama kadar biter

bende evlenmeden önce tabi yine kilolu olduğum için düğüne kadar kilo vemem gerekiyordu evde müzik açık 1 saat tepiniyordum baya ii geliyorduama kendimi çok sıkmadığım için diyet konusunda 100 kilodan 87 kiloya düşmüştüm 87 kiloyla gelin oldum ..
kızıma gelince doğduğundan beri günde kaç defa öpülüyor sayısı belli değil bir tane öpücükte senin için olsun

İyi aksamlar hanımlar kızım bugün aşı oldu okulun bahçesinde 2,5 saat bekledim eve gel is yap derken çok Yoruldum ayakta uyuyorum resmen su 1,5 lt içtim 2,5-3 e tamamladım yuruyuste 1 saat yapıldı diyetime de uydum ilk gun iyiydi çok şükür
Sabah
Peynirli tereyağlı omlet
1 elma

Öğlen
Kereviz yemeği 2 köfte

Aksam
2 kaşık kısır lahana tursu kereviz yemeği

Ben de menumu yazayim
Sabah
1 Simit
2k lor
3 ceri domates
10 zeytin
Cay
Ara
Kahve
Öğle
Nehirin corbasi (kulakları çınlasın)
Ara yok
Ikindi vakti arkadaşlarla bebek görmeye gittik
Orda
1 dilim su böreği
Etimekli salata
1 ince dilim tiramisu
1 sarma
1 mercimek köfte
Bu yediklerim tabağın yarisiydi
Akşam yemeği düşünmüyorum birazdan biraz yoğurt yerim cay icerim
Bebek görmeye gittiğimiz arkadaşımız beni bir aydan fazladır görmüyordu acayip zayiflamissin dedi sevindirik oldum
Eve gelincede leslie 1 mil yapabildim oglum o kadarina izin verdi

İyi aksamlar kizlar bende bugunku menumu yazayim
Sabah:bir bardak ilik limonlu su bir kase nesfit
Ara: sade kahve on tane findik
Ogle : cocuklara krep yaptim iki tane de ben yedim biraz peynir ve cay
Ara: iki mandalina
Aksam: iki tane kabak dolmasi ve yogurt
Heralde cok kotu olmadi bugun cok sukur

merhaba kızlar bugünkü menümü yazayım

sabah kahvaltı yapmadım

öğle

iki dilim ekmek
bir porsiyon et döner
bir bardak ayran

arada bir elma

iki saat sonra

ince ve küçük bir dilim ekmekle yapılmış sandviç

akşam

bir tabak etli pilav
bir kase çorba
bir kase yoğurt
salata

bugünkü menü pek iştah açıcı değil biliyorum ama sabahtan doktora gittim kahvaltı yapmadım aç gitmem gerekiyou tahliller için o yüzden menüler aksadı gitti neyse yerın kaldığımız yerden devam

bu günkü menüm
sabah
bir bardak nescafeli süt
bir yumurta beyazı
ara iki çiğ köfte
öğle kahvaltı yaptık
65gr ekmek
20gr peynir
5 zeytin
bir tavada yağsız yumurta
1 çay kaşığı reçel
arada bir kase çorba ve bir küçük muz
akşam
100 gr fırında hamsi
55gr ekmek
bir kase yağsız salata....

Menum...
sabah
2 adet tuzsuz etimek
uzerlerine krem peynir
1 dilim taze kasar
1 kucuk domates
5 adet siyah zeytin

ara
7 adet badem

oglen
form corba

aksam
2 yk ispanak
1 kase yogurt
3 yk patates kavurmasi
1 dilim kepekli ekmek
bikac tane zeytin

ara
1 avuc findik

kacamak: 2 cay kasigi nutella.kendime hakim olamadim dolapta gorunce.nasil canim cekti anlatamam.ah şu şeytan yokmuuuu

[QUOTEad2014, post: 38855094, member: 629645"] angelina35 neredesin yazmiyorsun nicedir merak ettim sorun yok inşallah. Bugun tarti günü yazarsın diye bekliyordum hrp yorum yapardin oysa[/QUOTE]
Canim hergun okuyorum biliyosun kucuk oglum hasta alerji oldu bir turlu bulamadik neye alerjisi oldugunu hergun bir yerleri kizariyor gunlerdir ugrastiriyor bizi zaten atobik egzamasi vardi birde bu cikti zor gunler geciriyorum ama sizleri hergun harf harf okuyorum buralardayim yani sizden kopamam artik benim bir parcamsiniz hepiniz sizlerle motive oluyorum sizinle uzulup sizinle mutlu oluyorum iyiki varsiniz Sali bildirimlerini okudum yeni kararlar almaniza sevindim kacamaklar bazen bizi zorlayabiliyor ama onemli olan yeni gune yeniden baslamak ..sil bastan baslamak gerek bazen ...

[QUOTEad2014, post: 38855094, member: 629645"] angelina35 neredesin yazmiyorsun nicedir merak ettim sorun yok inşallah. Bugun tarti günü yazarsın diye bekliyordum hrp yorum yapardin oysa
Canim hergun okuyorum biliyosun kucuk oglum hasta alerji oldu bir turlu bulamadik neye alerjisi oldugunu hergun bir yerleri kizariyor gunlerdir ugrastiriyor bizi zaten atobik egzamasi vardi birde bu cikti zor gunler geciriyorum ama sizleri hergun harf harf okuyorum buralardayim yani sizden kopamam artik benim bir parcamsiniz hepiniz sizlerle motive oluyorum sizinle uzulup sizinle mutlu oluyorum iyiki varsiniz Sali bildirimlerini okudum yeni kararlar almaniza sevindim kacamaklar bazen bizi zorlayabiliyor ama onemli olan yeni gune yeniden baslamak ..sil bastan baslamak gerek bazen ...[/QUOTE]
çok geçmiş olsun üzüldüm oğlun içinde senin içinde rabbim şifasını çabuk verir inşallah kaç yaşında oğlun

ben akşam
1 kase yoğurt
1 kase zeytinyağlı pırasa
2 dilim turp
1 kaseye yakın bulgur pilavı yedim 1 saat sürmedi gittim uyudum :))
benimkilere etli kurufasülye pirinç pilavı yapmıştım canım onları yemek istemedi ayrı ayrı yedik işte aslında ayrı yemek yenilmesinden pek hoşlanmazdım şimdi ben yapıyorum :))

günaydınnnn kızlar mutlu bol kahkahalı günlerrr
sabah 6 da kalktım yine bu defa açtım kendime hayret ettim küçük kase baharatlı yoğurttan sonra
1 yumurta
beyaz peynir
4 çeri domates
1 tane de kendi yaptığım küçük pağaça yedim
şekersiz çayımı da içiyorum hala

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmek
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta
1 kesme şeker çay
ara
Türk kahvesi
öğle
6 tane ceviz büyüklüğünde haşlanmış içli köfte
ara
Türk kahvesi
Ara
çay
ara
1 küçük çerez kasesi sütlaç
ara
Türk kahvesi
ara
1 avuç yer fıstığı
akşam
2 tane küçük krep
1 k.k peynir
ara
çay
bugünde kötü geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…