Ayy açlık otu var bende zayiflatiyor diye almistim bira kullandim karin agrisida yapti bende sonra yorumlara baktim pek kullanan yok birakmistim ama cok oluyor iceyim bari zarari olmaz di miben de yedim sonunda bir tabak dolusu şehriye çorbasına bastım karabiberle pul biberi bir de hıçkırık tuttu mecbur yavaş yavaş yedim çok dökmüşüm acıyı :))
ilkay açlık otu yada diğer adıyla devegözü bitkisini biliyormusun minyatür bezelye gibi onun yaprak hali
ondan 6-7 yaprak kaynar suda demle iç bir kaç gün rahat edersin bende gece yapıcam haftada 1-2 kere yapıyorum
Tesekkur ederim canım beğendiğine sevindimafiyet olsun,güzel bir öğlen yemeği menüsü olmuş
Hep mi gecikir böyle. yoksaaaaSinir olmaya başladım regl olamadım bir türlü Karnım sinirimi bozuyor şiş dolasiyorum yaa
canım sana öncelikle hoş geldin aramıza diyeyim ne zaman alıntılayıp yazmaya kalksam benim 1 yaşında cadı bir kızım var mızıklıyorbizim burada kadınlar kulübünde günde 500 gr verdiren yoğurt kürü başlığı var oradan gördüm
1 kase yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
yemeklerden yarım saat önce yeniyor
bende zerdeçal yok bende onun yerine kimyon ekliyorum günde 2 kere yemek öncesi yiyorum
bende yemeklere azda olsa yağ katıyorum mutfak terazisiyle tartarak koyuyorum yağını...canim yag konusunda cok fikrim yok ama en azindan kati yag kullanmiyorum hic.zeytinyagi, duruma gore aycicek ve hakiki tereyag kullaniyorum.
bence vucudun yaga da ihtiyaci vardir elbette.ben hic koymamazlik yapmiyorum.kayinvalideye de az yagli yapmasini soyluyorum.zaten ozellikle diyet yemek pismiyor bizde.ne yapildiysa onu yiyorum ben...
evet canım ben buraya gelmeseydim diyetim yarım kalırdı arada bir ileri bir geride gitse kilolarımız yine burda motive olup sil baştan bırakmadan devam edebiliyoruz iiyiki burdayım ve çok şükür sizlerle olduğum için kendimi çok kararlı hissediyorum iyiki varsınız kızlarBelkide aramizda bu denli guclu bir bag oluşmasa ben dahil bir cogumuz birakabilirdik bile bu mucadeleyi.cok sukur duşsek de zaman zaman el verip kaldiranimiz oluyor
Hep mi gecikir böyle. yoksaaaa
O zaman soğan suyu dene canım.Söker o iltihabını,adetini....Yok ya oyle birşey degil. Olma ihtimali yok denecek kadar az bizimki anca rahatmis böyle cucuklar buyuyunce istemiyormuşbenim de hic niyetim yoktu ama son bir senedir bebek özlemi oldu nedense istiyorum erken oluyordu kac aydir sadece geciksede hemen şişiyorum bu ay daha rahatsız edici.
canım sana öncelikle hoş geldin aramıza diyeyim ne zaman alıntılayıp yazmaya kalksam benim 1 yaşında cadı bir kızım var mızıklıyorpozitif enerjinle topiğimize renk kattın inş hep beraber güzel kilolar vericeğimize inanıyorum...
yoğurt kürüne bende başlamak istiyorum bu gün alışverişe gittik zerdeçal bulamadım markette kimyon işe yarıyormu..
bende yemeklere azda olsa yağ katıyorum mutfak terazisiyle tartarak koyuyorum yağını...
evet canım ben buraya gelmeseydim diyetim yarım kalırdı arada bir ileri bir geride gitse kilolarımız yine burda motive olup sil baştan bırakmadan devam edebiliyoruz iiyiki burdayım ve çok şükür sizlerle olduğum için kendimi çok kararlı hissediyorum iyiki varsınız kızlar
Ayy açlık otu var bende zayiflatiyor diye almistim bira kullandim karin agrisida yapti bende sonra yorumlara baktim pek kullanan yok birakmistim ama cok oluyor iceyim bari zarari olmaz di mi
Birda ben 1dk kaynatiyordum rengi koyu oluyor tarifi öyle almistim[/Q
o şekilde işe yarıyorsa az kaynat ne olacak önemli olan bağırsağı çalıştırması karnına kramp girip ağzıtıyorsa daha az yaprak tanesi kullan bir kaç gün rahat edersin
sinameki gibi bağırsaklara bağımlılık yapmıyor o yönden benim de içim rahat hem sürekli içmiycen arada
ooff hep sıkıntı biz kadınlara çok şükür rabbim herşeyin devasınıda vermiş az adaçayı demle iç hemen olsun rahatla gülümSinir olmaya başladım regl olamadım bir türlü Karnım sinirimi bozuyor şiş dolasiyorum yaa
çok teşekkür ederim iyiki de bulmuşum sizi herkes çok iyi sıcakkanlı samimi tam aradığım ortam allah razı olsun sizdencanım sana öncelikle hoş geldin aramıza diyeyim ne zaman alıntılayıp yazmaya kalksam benim 1 yaşında cadı bir kızım var mızıklıyorpozitif enerjinle topiğimize renk kattın inş hep beraber güzel kilolar vericeğimize inanıyorum...
yoğurt kürüne bende başlamak istiyorum bu gün alışverişe gittik zerdeçal bulamadım markette kimyon işe yarıyormu..
bende yemeklere azda olsa yağ katıyorum mutfak terazisiyle tartarak koyuyorum yağını...
evet canım ben buraya gelmeseydim diyetim yarım kalırdı arada bir ileri bir geride gitse kilolarımız yine burda motive olup sil baştan bırakmadan devam edebiliyoruz iiyiki burdayım ve çok şükür sizlerle olduğum için kendimi çok kararlı hissediyorum iyiki varsınız kızlar
O zaman soğan suyu dene canım.Söker o iltihabını,adetini....
KIZLAR
Şu imza bölümündeki tabloyu nasıl değiştirebilirim? İmza ayarları kısmını bulamıyorum profilimde.kaldırmışlsr mı o kısmı.
90lı kilo görmek istemiyorum artık çizelgemde
ooff hep sıkıntı biz kadınlara çok şükür rabbim herşeyin devasınıda vermiş az adaçayı demle iç hemen olsun rahatla gülüm
Ay bide seneler önce o ısrar ederdi olsun diye ben istemezdim :)
jilliyanın 27 dk. lık egzersizini yapmaya çalışıyorum 8dk da pilim bitiyor benim yavaş yavaş açılıcam yerde şınav çekemiyorum bende duvar şınavı çekiyorum bekarken ne çok yapardım kilo için de değil güçlü olayım diye kaslarım olsun diye ahhh deli gençlik işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?