1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Afiyet sifa olsun sekerim:)
Hayırlı akşamlar Şekerler
1 tabak patlican yemegi
3 kasik pilav
1 yumurta büyüklüğünde et
1 kase yogurt

Canım meyve istiyor
ara portalı elma yicem

Ve yarin aksama kadar biter

iftarin guzwl olmus canim. Daha kac oruc borcun var?

Ilk gunun gayet guzel gecmis

sabahki bir simit yarim olsa daha iyi olurmus. Aksam da hamurisi olmus:) bugun telafi edersin insallah. Kilo verdigini farkettiklerine sevindim ama bu sozler insani kolay simartir ve yemege sevkeder aman dikkat

Kotu degil canim guzel menun

Etli pilav cok olmus ve biraz düzensiz bir gun olmus sende farkindasin zaten elde olmayan sebepler olmuş varmis. Bence buyuk hatalar yok yinede

Nutella bu menude goz yumulmayacak kadar kotu durmuyor canim unut gitsin:)

gecmis olsun canim benim de oglumun vucydunda dun gece kizarikliklar cikti babasi acile goturdu igne yaptilar kuzuma cipsten kaynaklaniyor demis dr. Biz almasakta okulda aliyor goremIyoruz ki nasil koruyacagiz bilmem
Afiyet olsun guzelim aksam menun güzel olmuş

bu sabah kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 kesme şeker/çay..
dün 3 aydır görmediğim bi arkadaşım uğradı kilo verdiğimi farketti ilk defa biri kilo verdiğimi farketti azcık sevinebildim..

Adina sevindim Ahucum. Sana seni şikayet edeyim biraz guzelim:) sadece menu yazıyorsun cok keyifsiz olduğunu düşünüyorum mesajlarindan ben eski aktif neşeli ahuyu ozledim gorursen bize gonder onu olur mu

sabah menüm

yarım fincan şekersiz yeşil çay
bir dilim kepekli ekmek
bir buçuk haşlanmış yumurta
bir dilim peynir
üç tane zeytin

iki bardak su

Angelina günaydın,
Canım oğlun kaç yaşında bilemiyorum ama benim oğlumdada atopik dermatitle başlayan bir kızarıklık kaşıntı döküntü vardı.Yanakları kıpkırmızı vücudu bozuk para büyüklüğünde kızarıklıklarla doluydu.Yeşil mukuslu kaka ve zaman zaman kusma belirtileri vardı ve sonucunda süt ve yumurtaya karşı alerjisi çıktı.Ben emzirdiğim dönem bunları tüketmedim ve hemen şikayetler azalarak geçti.Şimdi 1,5 yaşında.Neocate diye süt ve yumurta proteini içermeyen tadı ve kokusu çok kötü bir devam sütü tüketiyor ama alıştı.Hiçbir şekilde süt ürünü peynir tereyağ yumurta vb içeren gıdalar yemekler vermiyoruz.Hazır paketlenmiş ürünler zaten yasak.Hepsinde eser miktarda da olsa süt ve yumurta var çünkü.
2,5-3 yaşına kadar bağışıklık sistemi geliştikçe kendiliğinden geçecek dedi doktoru.

Canım çocuk allerjisi ve immünolojisi doktoruna götürmen gerekiyor.Allerji testi yaptırmanızda fayda var.Koldan yapıyorlar zaten allerjenleri damlatıyorlar 15 dk. sonra kabaran kısımdaki gıdaya allerjisi oluyor.Ayrıca ev akarı dediğimiz maytlara da allerjisi olabilir.Battaniye peluş oyuncak ve halılardan uzak tutmalısın bi süre.

Kusura bakma biraz uzun oldu yazım ama çok hassasım bu konuda.Bir an önce rahatlasın yavrucak.Soracağın bişey olursa seve seve bildiğimce yardımcı olurum güzelim...

Bende dünkü menümu yazmamistim
Oglen tost nar suyu
ARdindan bir kase etli nohut yemeginin sadece nohutlarindan
Ara sütlü nescafe sekersiz 4-5d ki lim burçak bisküvi
Aksam 4 sarimsakli yogurtlu bulgurlu patates koftesi iki kasik salata

Angelinaa, tomurcuk cok gecmis olsun kizlar insan evladi olunca daha zor geliyor hastalık. derdi veren Allah dermaninida verir. insallah acil sifalar versin Rabbim ...

Form çorbamı unuttum yine evde yaaa.oofffff nedir bu unutkanlık bendeki

günaygın kızlar bende bu gün oruçluyum sahur menüm kahvaltı
65gr ekmek
30gr labne peyniri
tavada iki yumurta 1 gr tereyağla yaptım...

bu kilo çizelgesini nerden yapıyorduk unutmuşum valla

Günaydın 2015 fistiklari
Bu gün oruc deyilim bir aydir disten doktora gidip geliyorum bir sürü sorun cikiyor tam bitti diyorum hop gine git uf bittim artik inşallah bu gun son olur köprü yaptirmistim bu defa yuksek olmus teklar cikaracaklar disi kesip yapistiracaklar

O nedenle oruc tutuyorum ara ara 28 gunum kaldi miladcim bir bitse kisa gunlerde tutmak kolay oluyor

[QUOTEad2014, post: 38855094, member: 629645"]@angelina35 neredesin yazmiyorsun nicedir merak ettim sorun yok inşallah. Bugun tarti günü yazarsın diye bekliyordum hrp yorum yapardin oysa
Canim hergun okuyorum biliyosun kucuk oglum hasta alerji oldu bir turlu bulamadik neye alerjisi oldugunu hergun bir yerleri kizariyor gunlerdir ugrastiriyor bizi zaten atobik egzamasi vardi birde bu cikti zor gunler geciriyorum ama sizleri hergun harf harf okuyorum buralardayim yani sizden kopamam artik benim bir parcamsiniz hepiniz sizlerle motive oluyorum sizinle uzulup sizinle mutlu oluyorum iyiki varsiniz Sali bildirimlerini okudum yeni kararlar almaniza sevindim kacamaklar bazen bizi zorlayabiliyor ama onemli olan yeni gune yeniden baslamak ..sil bastan baslamak gerek bazen ...[/QUOTE]
canım çok geçmiş olsun alerjik bünyelerle uğraşmak zor benim kızımında en son hatırladığım strafora alerjisi çıkmıştı sadece yediği içtiği değil dokunduğu şeylerde olabiliyor o yüzden bulmak zorlaşıyor canım allah kolaylık versin

geçmiş olsun canım allah oruçlarını kabul etsin hepimize de borçlarımızı ödemeyi nasip etsin

Günaydın kızlar hastalara şifa diliyorum Allahtan... benim bebiş in de bugün burnu akıyor....
kahvaltı yapacaktim ama eşim beklemem istedi o yüzden şimdilik
2 havuç
1 kase yoğurt
ve su ictim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…