1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

daha yeniyim burada belki haddim değil ama canım affına sığınıp dayanamayıp yazıyorum
bir şeyin kötü gitme ihtimali varsa kötü gider murphy yasalarında böyle yazar amaaaa
bazen dibe vurmadan ayağa kalkmak olmuyor hepimiz de zaman zaman oluyor çocuktan yana sıkıntı çıkıyor evde bişeyler bozuluyor üstüne eşle tartışma oluyor oluyor daaa oluyor ya sonrası :))sonbaharda nasıl tabiat sönüp dökülüyor kış olmadan baharın neşesini yenilenmeyi nasıl bilecektik her kötü giden şeyin ardında mutlaka ama mutlakaaaa güzel şeyler olur bozulanlar ya tamir edilir ya yenilenir kavgadan sonra barışması pek bir tatlıdır hastalıktan sonra sağlık insanı şükrettirip daha hoş baktırır hayata misaller çok önemli olan tekrar o ayağa kalkmak her zaman ki gibi yine kalkacağız kalkacaksın çünkü biz KADINIZ GÜÇLÜYÜZ anneyiz sevgiliyiz eşiz kardeşiz evladız arkadaşız bazen farketmesekte bizi bizden çok seven düşünen insanlar var biz neden kendimizi bırakıp bunalımlarda gezelim kendini SEV sen şu dünyadaki en DEĞERLİ en MUHTEŞEM varlıksın farket yeter ki

hayat felsefene bayıldım canım

Canım aynı şeyi bende sormuştum doktora ve kesinlikle öyle bir şey olmadığını 6 aylık bebeklere bile test yaptıklarını söylei.bende yaptırdığımda 1 yaşından ufaktı zaten.bence yaptırın mutlaka.en azından önlemini alırsınız
Tamam canim bizde mutlaka yaptiracaz alerji testi. ilaclari var kullandigi bitince gidecez bakalim sonuc ne olacak ilac alerjiside olabilir diye dusunuyoruz dun tum cocuklara kreste kizamik pekistirme asisi yapilmis benim oglum olmadi asi alerjisi yuzunden gerci bir yasinda yapilmisti o asidan sonrada atessiz havale gecirmis solunumu durmustu yani anliyacaginiz rabbim evlatlarimin hastaligi ile siniyor beni tabi sukrediyorum sonucta tedavisi var rabbim dermansiz dert vermesin kimselere ...:(

hayat felsefene bayıldım canım
sağol gülüm insan ömrü dediğin ne kadar kısacık birşey bunu üzüntü kederle geçirmek var güzellikleri görüp şükredip mutlu yaşamak var bir şey anlatıcam yarım yamalak hatırlıyorum ama olsun :))
geçmiş zamanlarda hangi peygamber olduğunu unuttum kadının biri oğlu öldüğü için ağlayıp feryad ediyormuş gencecik yaşında hayata doymadan gitti yavrum diyormuş daha 400 yaşındaydı diye iç çekiyormuş hayatının baharını bile görmedi diyormuş
peygamber gelip kadına öyle bir zaman gelecek ki insan oğlunun ömrü 60-70 yıl olacak demiş
kadın şaşırıp öyle olsa allaha yemin olsun şu dünyaya bir çadır bile kurmazdım demiş
daha dün gibi 19lu yaşlarımı hatırlıyorum şimdi 35 oldum bir bakıcam allah ömür verirse tabi 50-60 olmuşum bu gün nasıl 19yada 20 li yaşlarda yaptığım yada üzüldüğüm şeylere boşunaymış kendimi paraladığım diyorsam şu an ki halim içinde 20 sene sonra aynısı diycem onun için her türlü sıkıntı eninde sonunda geçip gidiyor neden çok üzüleyim :))

sağol gülüm insan ömrü dediğin ne kadar kısacık birşey bunu üzüntü kederle geçirmek var güzellikleri görüp şükredip mutlu yaşamak var bir şey anlatıcam yarım yamalak hatırlıyorum ama olsun :))
geçmiş zamanlarda hangi peygamber olduğunu unuttum kadının biri oğlu öldüğü için ağlayıp feryad ediyormuş gencecik yaşında hayata doymadan gitti yavrum diyormuş daha 400 yaşındaydı diye iç çekiyormuş hayatının baharını bile görmedi diyormuş
peygamber gelip kadına öyle bir zaman gelecek ki insan oğlunun ömrü 60-70 yıl olacak demiş
kadın şaşırıp öyle olsa allaha yemin olsun şu dünyaya bir çadır bile kurmazdım demiş
daha dün gibi 19lu yaşlarımı hatırlıyorum şimdi 35 oldum bir bakıcam allah ömür verirse tabi 50-60 olmuşum bu gün nasıl 19yada 20 li yaşlarda yaptığım yada üzüldüğüm şeylere boşunaymış kendimi paraladığım diyorsam şu an ki halim içinde 20 sene sonra aynısı diycem onun için her türlü sıkıntı eninde sonunda geçip gidiyor neden çok üzüleyim :))

haklısın canım keşke her zaman böyle düşünebilsek

haklısın canım keşke her zaman böyle düşünebilsek
arada böyle düşünemeyecek kadar sinirlenebiliyoruz sakinleyince aklımıza geliyor insanız sonuçta ama genelde buna inanmak çoğu zorluğu aşmakta kolaylık sağlıyor en azından bana sağlıyor:))

arada böyle düşünemeyecek kadar sinirlenebiliyoruz sakinleyince aklımıza geliyor insanız sonuçta ama genelde buna inanmak çoğu zorluğu aşmakta kolaylık sağlıyor en azından bana sağlıyor:))

yine haklısın :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

ayrıca çenene vursun önemli değil ben kendi adıma böyle pozitif yazıları okumaktan zevk alıyorum:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

sabah bende öyleydim öğlen karanfilli sirlkeli ballı su içtim duruldu iştahım şükür

daha yeniyim burada belki haddim değil ama canım affına sığınıp dayanamayıp yazıyorum
bir şeyin kötü gitme ihtimali varsa kötü gider murphy yasalarında böyle yazar amaaaa
bazen dibe vurmadan ayağa kalkmak olmuyor hepimiz de zaman zaman oluyor çocuktan yana sıkıntı çıkıyor evde bişeyler bozuluyor üstüne eşle tartışma oluyor oluyor daaa oluyor ya sonrası :))sonbaharda nasıl tabiat sönüp dökülüyor kış olmadan baharın neşesini yenilenmeyi nasıl bilecektik her kötü giden şeyin ardında mutlaka ama mutlakaaaa güzel şeyler olur bozulanlar ya tamir edilir ya yenilenir kavgadan sonra barışması pek bir tatlıdır hastalıktan sonra sağlık insanı şükrettirip daha hoş baktırır hayata misaller çok önemli olan tekrar o ayağa kalkmak her zaman ki gibi yine kalkacağız kalkacaksın çünkü biz KADINIZ GÜÇLÜYÜZ anneyiz sevgiliyiz eşiz kardeşiz evladız arkadaşız bazen farketmesekte bizi bizden çok seven düşünen insanlar var biz neden kendimizi bırakıp bunalımlarda gezelim kendini SEV sen şu dünyadaki en DEĞERLİ en MUHTEŞEM varlıksın farket yeter ki

Ekimmm iyiki geldin kızzz:))
Icimizi ferahlattin Allahta seni ferahlatsin...

Estafurullah canım çok güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim. peki o murphy yasalarına göre hep mi düşer bi insan hiç mi kalkmaz 34 sene boyunca hiç mi bi işi rast gitmez. çocukluk yok gençlik yok şimdi yokk hiç mi bi döneminde gülmez insan?
Allah büyüktür be canımm bu günümüze bin şükürr...

Doğru düşünmüşsün canım gerçekten çok çok kötüyüm, bu bi imtihan biliyorum ama herşey o kadar kötüye gidiyo ki yaşama sevincim yok artık..

Böyle düşünme be Güzelim 34 yas cok gec değil ki daha hayatının en güzel caglarini yaşıyorsun. Dua etki anneciğin yaninda ona bakarak bir çok evlada nasip olmayacak bir Şerefe nail olmuşsun. Inan herkesin derdi var bunu gösterir yada icinde yaşamayı tercih eder. Yada kafaya takmaz gamsizdir. Ama hic kimse mutlu olmuyor ömrü boyunca. Esma okusan gunluk olarak belki icin ferahlar ve esmanin guzellikleri hayatina yansir. Allahtir zorlukları kolaylastiran, kapilari acan ve kalbimizi nurlandiran. Hayatina duanin guzelliklerini kat bakalım neler olacak..su pozitif enerji dedikleri sey zaten mesaji almayi bilirsek dualarda var..

Tamam canim bizde mutlaka yaptiracaz alerji testi. ilaclari var kullandigi bitince gidecez bakalim sonuc ne olacak ilac alerjiside olabilir diye dusunuyoruz dun tum cocuklara kreste kizamik pekistirme asisi yapilmis benim oglum olmadi asi alerjisi yuzunden gerci bir yasinda yapilmisti o asidan sonrada atessiz havale gecirmis solunumu durmustu yani anliyacaginiz rabbim evlatlarimin hastaligi ile siniyor beni tabi sukrediyorum sonucta tedavisi var rabbim dermansiz dert vermesin kimselere ...:KK43:

Amin canim AAllah oglusuna sifalar versin. Hic bir anneyi evladiyla sinamasin inşallah
bu gün çenemde parmaklarım da düştü galiba kusura bakmayın kızlar beni böyle sevin olur muu

Biz seni ve yazdıklarını seviyoruzz ekimmmmm:)

Çok güzel anlatmissin tebrik ederim canım :KK36:

Back
X