• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

ayyyy işaalh canım ağzın bal yesin...kilo aldım onu biliyorum kıyafetle tartıldım bu sabah 1.5 kg civarı almışım ama net yarın belli olur bakalım
bende kız kardeşime gittim annem ablam erkek kardeşim de gelmişti çok mutluyum sürekli kahkahalar havada patladı geç saatlerde bile yedik eve geldim bir tartıldım fazla çıktı tabi ama diyorum bu kadar mutluluğa bu kilo olmaz 2 gün sonra tartıldım almamış üstüne yarım kilo vermiştim mutluluk adranalin gibi hormonlar salgılar yediğini yağa çevirmez sen zaten dikkat ederek yemişsin

Hoşgeldin canımmm ohhhh ekip toplanıyor artık. Tam gaz devam :)
hoş buldum canım ama arkadaşlar eksik gibi geldi
nehir tatilde onu biliyorum
wetunun annesi tomurcuğun oğlu hastalanmış allah acil şifalar versin
sarayı castle rana sevvali destinayı aysunu göremedim nerdesiniz kızlaaaaaarrrrrr

hoş buldum canım ama arkadaşlar eksik gibi geldi
nehir tatilde onu biliyorum
wetunun annesi tomurcuğun oğlu hastalanmış allah acil şifalar versin
sarayı castle rana sevvali destinayı aysunu göremedim nerdesiniz kızlaaaaaarrrrrr

Hoşgeldin canım castle arada uğruyor. Sara bir müddet ara verdi. Aysun da öyle demişti galiba... Rana Şevval ise o hala tatil de okullarda açıldı amaaaaa. ....

Bugün 12 gündür çok dikkat ediyorum ama tatlı yemeden 1 günüm geçmiyor yaaaa hatta bazan sabah akşam yiyorum. Neyse 76-78 aralığına gelene kadar çok sıkma yi ddüşünmüyorum. Çünkü sonra kısmak istersem kısacak birsey bulamam dimi ama bir müddet tatlidan vazgecemeyecegim.
Ama ben emziriyooooommmmm

Bugün 12 gündür çok dikkat ediyorum ama tatlı yemeden 1 günüm geçmiyor yaaaa hatta bazan sabah akşam yiyorum. Neyse 76-78 aralığına gelene kadar çok sıkma yi ddüşünmüyorum. Çünkü sonra kısmak istersem kısacak birsey bulamam dimi ama bir müddet tatlidan vazgecemeyecegim.

Afiyet olsun gülümmm bak zaten yesende ne güzel veriyorsun zayıflamak içşn asıl eksiğimiz suymuş bizim suyu artırınca iyi oldu yoksa ben kesin iki kilo falan alırdım

hahahahahah doğru ama sen emziriyorsunnn :)))

Canlarım brn spora gidiyorum bugün son sporum artık bitti :)
şimdi bir sarı elma iki kaşık yoğurtla ara yaptım öğle yemeği yok
suda 1.5 litre tamamlandı:)

Saheste Saheste nilfer_pdr nilfer_pdr Hoşgeldiniz canlarım ya iyiki geldini yeriniz cok belliydi diger kızlarda gelse super olacak.
Ben pek ugrayamiyorum esim rahatsız evde.
Öğle Yemeği
1 porsiyon patatesli etli yemek
Salata

Ara
2 çeviz 1 mandalina

2. Ara
Tencereyi yikayacagim diye :((
Kalan iki kaşık yemeği yedim
Gereksizdi kabul ediyorum

Aksam
Bir kase çorba
Salata
Aksama kadar aldirabilirsem bir jase yoğurt :)

Ara
Tarçınlı süt

sabah daha doğrusu öğle

1 dilim peynir
2 dilim domates
5-6 sıkım bulgur köftesi ve marul(kısırın az yağlı sıkılmış hali:)
1 yumurta dan daha küçük bir parça patatesli yumurta
çay

ara yada öyle birşey işte :))

çekirdek leblebi toplam bir avuç kadar komşular vardı da.. çay üstüne orta şeker kahve

akşam

5 yemek kaşığı makarna üstüne yoğurt ve domatesli kıyma sos

Saheste Saheste nilfer_pdr nilfer_pdr Hoşgeldiniz canlarım ya iyiki geldini yeriniz cok belliydi diger kızlarda gelse super olacak.
Öğle Yemeği
Salata

Ara
2 çeviz 1 mandalina

2. Ara
Tencereyi yikayacagim diye :KK43:(

Aksam
Bir kase çorba
Salata

Ara
Tarçınlı süt
Hos buldum canım eşine cok geçmiş olsun allah acil sifalar versin

Öğle Yemeği
Salata

Ara
2 çeviz 1 mandalina

2. Ara
Tencereyi yikayacagim diye :((

Aksam
Bir kase çorba
Salata

Ara
Tarçınlı süt
Canım geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallah menünü beğrndim akşamı hafif atlatarak dengelemişsin canım
eşine acil şifalar diliyorum buralar sensiz daha bir ıssız:)

Selam kizlar..
Kahvalti: 4 kozlenmis biber 5 zeytin
3 yemek k.yogurt 1 kk peynir 1dilim ekmek
Ara: yarim muz 1 yesil elma
Oglen: 1 tabak makarna domatesli sos
1 kk peynir 3 ceri domatess
Ara.1 armut
Ara: 2 kucuk kurabiye ve cay
Aksam : 4 yemek k kabak yemegi 1 kase yogurt
Suyu 2.5 lt ictim yatana kadar 1lt daha icerimmm

Herkese iyi akşamlar
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
5 zeytin
2 ceri domates
Çay
Ara yapmadım
Öğle
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase ton balıklı salata
Ara
2 ceviz
1 tarcinli armut
Akşam
1/2 dilim Çavdar ekmegi
6k mantar sote
2k yoğurt
3 tane turşu
4k eriste
Liste böyle kizlaaar toplam 920 cal pek mutlu oldum çok mutlu oldum :kk77::kk77::kk77:

Back
X