• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

bence kg pek takma ben 100kg civarındayım ama 44 beden giyiyorum hatta 42 beden etek elbise bile kalıbına göre oluyor önemli olan beden ama insan tartıda da görmek istiyor..o da olur zamanla takma incelmene bak...
ilk ikili rakamları gördüğümde çok sevinmiştim eşime sevinçle söyleyince 79amı düştün dedi yooo 99 dedim sen 80kg değil misin dedi düşün artık:KK70::KK70::KK70::KK70:
Canım boyun kaçtı senin ben kendime sıkı diyordum sen daha sıkısın maşallah daha 42ye giremiyorum ben

Canım boyun kaçtı senin ben kendime sıkı diyordum sen daha sıkısın maşallah daha 42ye giremiyorum ben
kız ben de boyda yok 1,63
AY BENİM EŞİM DE ÖYLE İNANAMIYO 93 KG OLDUĞUMA. NASIL YA O KADAR GÖRÜNMÜYORSUN Kİ DEDİ. BENDE ŞİMDİ BU KİLOMLA 42-44 BEDENİM. HEDEFİM 40 BEDENE DÜŞMEK.
işallah canım ben de evlendiğimde 40 beden ne giysem olurdu ama her çocuk bir beden büyüttü :)

sonunda acıktım ve yedim :))
2 haşlama yumurta
2 dilim peynir
1 domates
biraz marul maydanoz
3 siyah zeytin ekmek yok
şekersiz çay
öncesinde küçük kase yoğurdumu da hesapladım toplam 270 kalorilik beslenmişim şimdiden :)
kalori sepetim.com a üye oldum yediklerimi ve miktarını oraya yazıp gün boyu ne kadar kalori almışım hesaplıyorum dün toplam 1000 kaloriyi bile bulmadı bu çok sakıncalıymış uyarı verdi site bu da güzel

naber kızlar kilo bıldırımlerı ne durumda ben yıne 1 kılo vermısım
buda size motive olsun
tumblr_n67i6js3do1rok9s0o1_500.webp

naber kızlar kilo bıldırımlerı ne durumda ben yıne 1 kılo vermısım
buda size motive olsunEki Görüntüle 1408378

Maşallah canım sana yaaa ben takıldım kaldım 85 lerde ama tatlı da yiyorum yani
yarın dan itibaren daha dikkatli olacam.
resim de Muhteşem... ben olsam o kilo ile oraya çıkmaya utanırdım. Salıncak tamam da orada yapamam

resim de Muhteşem... ben olsam o kilo ile oraya çıkmaya utanırdım. Salıncak tamam da orada yapamam
8e incez yok takılmak :)
yok kız neden utancak çocugunu eglendırıyo oyle dusunme

haha kız az önce beğendiğin mesajda 500.olmuşsun bak ödül puanımızda aynı oldu :)

Merhaba hanımlar nasılsınız :)
Uzun zamandan beri yoktum fakat sizi takıp ettım.
kılo verme olayını bırakmak zorunda kaldım,stresımden cıkolatalara gömülüp hastanelık bile oldum,ayağımı kırdım 2 aydır yatıyorum.sizi etkılememek ıcın de yedıgım seylerı yazmak istemedım.kıloma gelınce vermeyı gectım hatta kılo aldım malum hala hareket edemıyorum.su an 89 kıloyum.ne yapcam bılmıorum.sızı takıpteyım canlar.hepınızı optum ve cok ozledım <3

kılo verme olayını bırakmak zorunda kaldım,stresımden cıkolatalara gömülüp hastanelık bile oldum,ayağımı kırdım 2 aydır yatıyorum.sizi etkılememek ıcın de yedıgım seylerı yazmak istemedım.kıloma gelınce vermeyı gectım hatta kılo aldım malum hala hareket edemıyorum.su an 89 kıloyum.ne yapcam bılmıorum.sızı takıpteyım canlar.hepınızı optum ve cok ozledım <3
Canım çok geçmiş olsun.. bir an önce toparlanman dileğiyle :KK19:

çok geçmiş olsun baya sıkıntılı bir dönem atlatmışsın halada devam ediyor gibi önce iyileş kilo hallolur nasıl olsa

çok geçmiş olsun canımm bizde çok özledik seni. iyileşir iyileşmez aramıza dön yine. arada uğramayıda unutma lütfenn

Canım çok geçmiş olsun zor bir süreç atlatmişsin kilolar bşr şekilde verilir önce sağlık bence menü paylaşmasan bile burda sohbetlere katıl bak faydasını göreceksin :)

Back
X