• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

bugün yoğun bir gündü okullar açıldı çok dengesiz beslendim

sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 k.k tulum peyniri
çay

ara
1 kase yoğurt

öğle
1 lahmacun
2 çiğköfte

akşam
1 lahmacun
1 bardak ayran
yarın tartı ne dicek uzun bi aradan sonra çok korkuyorumm
cNım benim hoşgeldin yarın yeni bir gün yeni bir başlangıç donuç ne olursa olsun pes etmek yok moral bozmak yok yolumuz uzun hep birlikte başaracağıx:)

Selam kizlar. Bugun gelemedim kusura bakmayin. Gerci yoklugum hic hissedilmemis . Neyse.

Bugum sabah disardaydim mecburen
kahvaltida eti form kepekli biskuvi yedim.

Oglen ezogelin corba ve z.yagli kereviz yedim.

Sonra aksama dogru aciktim ve yolda giderken eve 1 tane eti form pirinc patlagi yedim.

Eve gelincede kizarmis pilic ve yarim lavas yedim. 45 dk spor yaptim...

Simdide yedil cay iciyorum. Bu arada.gectigimiz.persembeden beri ayni kilodayim93 un altina dusemedim nedenae.

Selam kizlar. Bugun gelemedim kusura bakmayin. Gerci yoklugum hic hissedilmemis . Neyse.

Sonra aksama dogru aciktim ve yolda giderken eve 1 tane eti form pirinc patlagi yedim.

Simdide yedil cay iciyorum. Bu arada.gectigimiz.persembeden beri ayni kilodayim93 un altina dusemedim nedenae.

Yokluğun hissedilmez mi canim. Ugrayamadigina göre cidden yogundur diye düşündüm.
Nedense mesleğin hemşire gibi geliyor bana

kızlar akşam menüsü iptal yemedim aslında acıkmış gibiydim yarım kase yoğurt yiyince canım istemedi acıkınca yerim dedim üşümüştüm battaniyeye sarılıp az uzanayım dedim uyumuşum akşam 8 de komşum arada hadi gel çay yaptım diye ona gittim şekersiz çay ve nohut köftesi yapmış 1 tane ondan yedim tatmak adına gece 11 buçukta da eve geldim artık yoğurt dışında bir şey yenmez pul biber attım yoğurda şimdi onu yiyicem :)

aşk olsun kim gelmese hemen yeri belli oluyor seninde belli tabii bundan sonra hep gel beraberken güçlü irademiz oluyor gözümüz yolda gönlümüzü darda bırakmaaaaaa:KK61:

milad nerede öğleden sonra o da gelmemiş hımmm bu kızlar başka topiklerde mi dolanıyor ne yapıyor ittifakın yaşça kıdemlisi olarak gençleri arayayım yarın topik topik :)))

Hayırlı sabahlar olsun kızlar soğuk ve karlı bir istanbull..

sabah kahvaltım
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
1 k.k tulum peyniri
1 kesme şeker/ çay..

HAYIRLI SABAHLAR ARKADAŞLAR...
BUGÜN DAHA MÜSAİT OLURUM VE GİREBİLİRİM DEVAMLI TOPİGE DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
KIZLAR BU SABAH YİNE AYNIYDIM 93 KG . GEÇEN PERŞEMBEDEN BERİ GRAM OYNAMADI. PERŞEMBE GELİNCE BİR ANDA MI GİDECEK BİLEMYORUM AMA GRAM OYNAMAMASI SİNİR ETMİYOR DEĞİL YANİ.
BUNUN DIŞINDA SIKILAŞIYORUM. SIKIŞLAŞTIRIĞIMI HİSSEDİYORUM.SPORUN FAYDASI TABİ BU DURUM. AMA REGLİ DE BİTTİ NEDEN 5 GÜNDÜR BİR GRAM VEREMEDİM ACABA

BU ARADA İZMİRDE FELAKET BİR SOĞUK VAR . KAR İSTANBUL TARAFINA YAĞIYOR AMA SOĞUĞUNU İZMİR ÇEKİYOR MAALESEF ÇÜNKÜ İZMİR NEMLİ. KUPKURU BİR SOĞUK HAVA OLUYOR. ÖYLE ESİYOR Kİ DIŞARIDA RÜZGAR ANLATAMAM. NEYSEKİ BEN SICACIK OFİSİMDEYİM. ARKAMDA KLİMAM, KAORİFER FULL. ELİMDE ÇAYIM. BİRİNİZ GELSE DE MUHABBET ETSEK DİYE BEKLİYORUMMMM

BU ARADA İZMİRDE FELAKET BİR SOĞUK VAR . KAR İSTANBUL TARAFINA YAĞIYOR AMA SOĞUĞUNU İZMİR ÇEKİYOR MAALESEF ÇÜNKÜ İZMİR NEMLİ. KUPKURU BİR SOĞUK HAVA OLUYOR. ÖYLE ESİYOR Kİ DIŞARIDA RÜZGAR ANLATAMAM. NEYSEKİ BEN SICACIK OFİSİMDEYİM. ARKAMDA KLİMAM, KAORİFER FULL. ELİMDE ÇAYIM. BİRİNİZ GELSE DE MUHABBET ETSEK DİYE BEKLİYORUMMMM
günaydın canım dün sitem etmişsin ama geçmişi okumamışsın sanırım:KK66: yoksa ben sana özel satırlar yazmıştım:KK19:
eksiye düşmemene gelince spor yaptığın için kas ağırlığın artıyordur incelirsin ama kilon değişmez çünkü kas az yer kaplamasına rağmen ağır çeker benim kanaatim budur:KK25:

günaydın canım dün sitem etmişsin ama geçmişi okumamışsın sanırım:KK66: yoksa ben sana özel satırlar yazmıştım:KK19:
eksiye düşmemene gelince spor yaptığın için kas ağırlığın artıyordur incelirsin ama kilon değişmez çünkü kas az yer kaplamasına rağmen ağır çeker benim kanaatim budur:KK25:

GÖRMEDİM CANIM ESKİYİ BAKARIM :)
EE NE ZAMAN İNCEM EKSİYE ? 5 GÜN OLDU GRAM DEĞİŞMEZ Mİ YFF

Günaydın kızlar ben geldim,herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.alıntılamadım.
Oğlum daha iyi şükür.Kusma durdu.İshali var ama o ilk günkü gibi aşırı değil.Daha az miktarda ve seyrekleşti biraz da kıvamlandı.Zaten keyfi neşesi de yerine geldi.Dün gayet iyi geçti günümüz.4 kez falan yaptı ishal ama dediğim gibi şiddeti azalmıştı.

@angelina canım evet dediğin o prebiyotik tozdan verdi doktor.Mamasına kattım 3 gündür veriyorum sanırım o toparladı.
nilfer_pdr nilfer_pdr hoş geldin canım.aşısını sonradan duydum.bilseydim yaptırırdım.tedavisi de yok.virüs atılana kadar ishal sürecekmiş.

Günaydın kızlar ben geldim,herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.alıntılamadım.
Oğlum daha iyi şükür.Kusma durdu.İshali var ama o ilk günkü gibi aşırı değil.Daha az miktarda ve seyrekleşti biraz da kıvamlandı.Zaten keyfi neşesi de yerine geldi.Dün gayet iyi geçti günümüz.4 kez falan yaptı ishal ama dediğim gibi şiddeti azalmıştı.

@angelina canım evet dediğin o prebiyotik tozdan verdi doktor.Mamasına kattım 3 gündür veriyorum sanırım o toparladı.
nilfer_pdr nilfer_pdr hoş geldin canım.aşısını sonradan duydum.bilseydim yaptırırdım.tedavisi de yok.virüs atılana kadar ishal sürecekmiş.
bize doktorumuz yaptırmak istermisiniz diye sormuştu biz de araştırdık koruması %70 civarındaydı yaptıran 3 arkadaşımızın 2sinin çocuğu rota virüsünü kaptığını öğrenince vaz geçtik... tekrar geçmiş olsun canımmm iyi olmasına çok sevindim...

GÖRMEDİM CANIM ESKİYİ BAKARIM :)
EE NE ZAMAN İNCEM EKSİYE ? 5 GÜN OLDU GRAM DEĞİŞMEZ Mİ YFF
bence kg pek takma ben 100kg civarındayım ama 44 beden giyiyorum hatta 42 beden etek elbise bile kalıbına göre oluyor önemli olan beden ama insan tartıda da görmek istiyor..o da olur zamanla takma incelmene bak...
ilk ikili rakamları gördüğümde çok sevinmiştim eşime sevinçle söyleyince 79amı düştün dedi yooo 99 dedim sen 80kg değil misin dedi düşün artık:KK70::KK70::KK70::KK70:

bence kg pek takma ben 100kg civarındayım ama 44 beden giyiyorum hatta 42 beden etek elbise bile kalıbına göre oluyor önemli olan beden ama insan tartıda da görmek istiyor..o da olur zamanla takma incelmene bak...
ilk ikili rakamları gördüğümde çok sevinmiştim eşime sevinçle söyleyince 79amı düştün dedi yooo 99 dedim sen 80kg değil misin dedi düşün artık:KK70::KK70::KK70::KK70:

AY BENİM EŞİM DE ÖYLE İNANAMIYO 93 KG OLDUĞUMA. NASIL YA O KADAR GÖRÜNMÜYORSUN Kİ DEDİ. BENDE ŞİMDİ BU KİLOMLA 42-44 BEDENİM. HEDEFİM 40 BEDENE DÜŞMEK.

AY BENİM EŞİM DE ÖYLE İNANAMIYO 93 KG OLDUĞUMA. NASIL YA O KADAR GÖRÜNMÜYORSUN Kİ DEDİ. BENDE ŞİMDİ BU KİLOMLA 42-44 BEDENİM. HEDEFİM 40 BEDENE DÜŞMEK.

Canım kafana takmadan veee hix bozmadan devam et birden iner.....
ben de 1 haftadır hemen hemen ayniyim 85.5 inanıyorum ki birden gidecek
tabi ben benimkinin gitmeme sebebini biliyorum her öğün illaki tatlı yemem.
ama bugun itibariyle onu da bırakıyorum. Çok zorlanirsam sadece sabah

Canım kafana takmadan veee hix bozmadan devam et birden iner.....
ben de 1 haftadır hemen hemen ayniyim 85.5 inanıyorum ki birden gidecek
tabi ben benimkinin gitmeme sebebini biliyorum her öğün illaki tatlı yemem.
ama bugun itibariyle onu da bırakıyorum. Çok zorlanirsam sadece sabah

VALLA CANIM BU PERŞEMBE 1 HAFTA OLACAK. GRAM OYNAMADI HENÜZ.
SENİN TATLIYA KARŞI ZAAFIN VAR SANIRIM CANIM. BEN BİR TEK REGL DÖNEMLERİMDE İSTERİM TATLI. O DA TADIMLIK. ÇOK DÜŞKÜNLÜĞÜM YOKTUR TATLIYA KARŞI. MESELA ÇOK İSTEDİĞİMDE BİR HURMA YEDİM. (BAYILIRIM MEDİNE HURMASINA) YADA KURU KAYISI VEYA FRUKTOZ ŞEKERİ YÜKSEK BİR MEYVE. YETER O. ÖZELLİKLE TATLI ARADĞIM SÖYLENEMEZ. AMA İŞTE DURUM KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR. HERKESİN ZAAFI FARKLI.

Oğlum daha iyi şükür.li var ama o ilk günkü gibi aşırı değil.Daha az miktarda ve seyrekleşti biraz da kıvamlandı.Zaten keyfi neşesi de yerine geldi.Dün gayet iyi geçti günümüz.4 kez falan yaptı ishal ama dediğim gibi şiddeti azalmıştı.

Cok sevindim kuzucugunun iyi olduguna kesinlikle o probiyotik toz toparlamistir sizi cunku icinde iyi baktariler var bagirsaga faydali gida takviyesi zaten arada olursa kullana bilirsin tekrar cokkkk gecmis olsun canim

Back
X