• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

bu gün öğlen menüm
100gr yoğurt
200gr közlenmiş biber

aralarda
1y.k pekmez yedim kansızlık var bende 30 kalori zaten
5 fındık 30gr leblebi

akşam yemeği
1 kase et suyu çorba
200gr bulgur plavı

20 dakika sporumuda yaptım tranbolinle...

Selam kizlar,
Daha yeni girip okuyabiliyorum gecmisi.dun aksam isten eve geldim oglusum oksuruyodu baya.nefesi daralmis alerjik astimi var zaten.ayni zamanda sut ve yumurta alerjisi de var.neyse acile goturdum kan tahlili yapildi kanda enfeksiyon varmis.igneler ilaclar buharla oksijen verildi.bende zaten evde duzenli veriyorum buhar makinasiyla ventolin + pulmicort. Gece eve geldigimizde 2 ye geliyodu saat.kac saat gezdim dolastim kucagimda tasidim hatirlamiyorum.cok agladi yavrum.bugun daha iyi ilaclarini duzenli kullandikca toparliyor.rabbim cumlemizin evladina saglik versin.bana gecsin butun hastaliklari diye cok dua ettim.
benden boyle simdilik diyete gelince dun aksam bogazimdan dogru duzgun lokma gecmedi tabi.bugun daha iyi oldugundan oglum bende iyiyim.sabah klasik kahvalti oglen yarim simit yine hastanedeydik.aksam da taze fasulye ve salata.
kusura bakmayin kizlar biraz uzun yazdim sanirim icimi dokmek istedim

Selam kızlar,
Çok çok yoğunum. Diyetim çok aksadı. Şehir merkezine uzak bir yere gidiyorum iş için, yanımda yemek götürme imkanım yok ne çıkarsa onu yiyorum öğlenleri. İşim uzarsa da tost yiyorum ki iki gündür 11-12 saat kalıyorum. Malesef şu an şartlarım çok kötü durumda.
Kilo almazsam iyi bu hafta.....

Gunaydin:kk77:
IMG_20141022_071145.webp

kahvaltim

Selam kizlar,
Daha yeni girip okuyabiliyorum gecmisi.dun aksam isten eve geldim oglusum oksuruyodu baya.nefesi daralmis alerjik astimi var zaten.ayni zamanda sut ve yumurta alerjisi de var.neyse acile goturdum kan tahlili yapildi kanda enfeksiyon varmis.igneler ilaclar buharla oksijen verildi.bende zaten evde duzenli veriyorum buhar makinasiyla ventolin + pulmicort. Gece eve geldigimizde 2 ye geliyodu saat.kac saat gezdim dolastim kucagimda tasidim hatirlamiyorum.cok agladi yavrum.bugun daha iyi ilaclarini duzenli kullandikca toparliyor.rabbim cumlemizin evladina saglik versin.bana gecsin butun hastaliklari diye cok dua ettim.
benden boyle simdilik diyete gelince dun aksam bogazimdan dogru duzgun lokma gecmedi tabi.bugun daha iyi oldugundan oglum bende iyiyim.sabah klasik kahvalti oglen yarim simit yine hastanedeydik.aksam da taze fasulye ve salata.
Gecmis olsun canim allah acil sifalar versin beterinden korusun

Selam kizlar,

Gecmis olsun Allah şifalar versin Kıyamam ya kayinvalidemle ayni ilaclari kullanıyor o küçücük haliyle.
ALLAH yardimcin olsun

Selam kizlar,
Allah acil sifalar versin.gecmis olsun canim.

günaydın kızlaarr. dün öğlenki menüm:
1 kase ezogelin çorbası
2 dilim çavdar ekmek
1 bardak ayran
ara:
1 orta türk kahvesi/ 2 kare bitter
akşama kadar çooookk acıktım annem yemek yapmamış pizza vardı 2 dilim pizza yedim saat 9 buçukta çok pişmanım ama çok yorgun ve açtım En Büyük KK

Evet biraz geç oldu ama liste tam halini aldı :)
liss.webp

HAFTANIN BİRİNCİSİ................Wetu16........................ - 2,8 kg..........:KK9::KK9::KK6::KK6::KK73::KK73::KK55:
HAFTANIN İKİNCİSİ...................my time is now............ - 2,7 kg.........:KK71::KK71::KK55::KK55::KK9::KK9::D
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.............ahuelazehram..............- 2 kg............. :KK49::KK49::KK76::KK55::KK71::KK9::KK9::KK73:

bu sabah ki kahvaltım:
1 fincan süt eklenmiş şekersiz nescafe
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
50gr. kadar beyaz peynir
bugünde kınamız var ya çok yicem ya çok aç kalıcam
inşallah arasını bulurum..

Evet biraz geç oldu ama liste tam halini aldı :) Eki Görüntüle 1277856

HAFTANIN BİRİNCİSİ................Wetu16........................ - 2,8 kg..........:KK9::KK9::KK6::KK6::KK73::KK73::KK55:
HAFTANIN İKİNCİSİ...................my time is now............ - 2,7 kg.........:KK71::KK71::KK55::KK55::KK9::KK9::D
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.............ahuelazehram..............- 2 kg............. :KK49::KK49::KK76::KK55::KK71::KK9::KK9::KK73:
aaaa liste çıkmışş çok teşekkürler üçüncülük tacım için hırs yaptım haftaya ben birinci olucam kimse beni geçemezz

Süper olmuş Teşekkürler canım

Evet biraz geç oldu ama liste tam halini aldı :) Eki Görüntüle 1277856

Saheste Saheste inşallah canim. Birinci ol biz de sana imrenelim daha ne isteriz ki tabi bizde birincilik istiyoruz o ayrı:)

Dun akşam 30 dk tempolu bir yürüyüş
Simdi de hedef 30 dk :KK55::KK55:

Saheste Saheste inşallah canim. Birinci ol biz de sana imrenelim daha ne isteriz ki tabi bizde birincilik istiyoruz o ayrı:)

Dun akşam 30 dk tempolu bir yürüyüş
Simdi de hedef 30 dk :KK55::KK55:
inşallah canım hepimiz çok çok verelim evde her türlü spor aleti olmasına rağmen spor yapamayanlardanım. ama 1 haftadır eve yürüyerek gidiyorum yarım saat normal tempda hiç yoktan iyidir.

Back
X