canım şimdi sayfaları okuduğum için görüyorum ki benim yüzümdn geç kalmış liste üzgünüm canım

haftaya erkenden bildiririm :)
ooo haftanın 1 2 3.sünüde seçiyormuşuz :) aannnaammm 2. olmuşum :) diğer arkadaşlarımıda kutlarım :) hepiniz çoookkk iyi kilo verdiniz kızlarrr.
canım wetuya demişsin ama bende aktif bir kullanıcı olduğum için yazmak istedim :) canım valla çok iyi ne yediğini biliyorsun zaten en başta. valla ben genelde 200 gr koyuyorum yemekleri ama bazen çok geliyor azaltıyorum falan. eskiden ekmek yerdim.ama ekmek yerken çok iyi oluyo neden dersen 30 gr beyaz ekmk 70 kal ben alıyorum yarım ekmeği içini komple çıkarıyorum sonra ölçüyorum 60 gr civarında oluyor 2 dilim beni doyurmuyordu ama o şekilde ekmeğin kabuğu çok iyi doyuruyordu hem sandviç tarzı şeyler yaparken çok iyi oluyordu. bazen köfte ekmek falan yaptığımızda 2 dilim ekmeğe sandviç yapamam ama bu şekilde yapabiliyorum. bilmem anlatabildimmi :)
az yağlıysa ortasını kullan 150 de mesela . mutfak tartısı kullandığın belli cicim 1.sin :) sanıırm benimde belli oldu 2. yim

kızlarrrr komple size yazıyorummm alabiliyorsanız alın mutfak tartısı çok pahalı bişeyde deil 20 25 civarı ama çok faydası var. bizim porsyonlarımız büyükmüş meğer 200 gr ne azmış..ben kullandığımda farkettim bunu. dediğim gibi memnun kalırsınız ama durumunuz varsa alın tavsiiye ederim