1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

KABİZLİK
Canim kabizlik konusunda sogan suyunun ustune yok derim sabah ac karnina 1 sogani 4 e bol 1,5 sb su ile kayamaya basladiginda 5 dk kaynat az ilit ic yarim saat sonra kahvalti yap .iyi gelir umarim
ohhh içememki ben onu akşam günaha girip 3 kuru incir yedim sabaha rahatladım çok şükür

günaydın kızlar herkes ara öğünü yazmaya başlamış ben daha kahvaltımı yazamadım.
sabah 8
1 fincan sade nescafe
2 dilim çavdar ekmeği dün hiç ekmek yemedim baş ağrısından ölecektim
1 k.k beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
. ilk etap çok hızlı başladık ama tartının ibresi ısrarla kıpırdamak istemiyo bu hafta niye böyle oldu bilmem ama soğuk havanın etkisi olmalı vücut kendini korumaya alıyor sanırım

canımmm geçmiş olsun benim oğlanda hasta burnu tıkalı olduğu için rahat nefes alamıyor sinir olup uyanıyor. ben de bu gece az uyudum acıl şifalar...

Gunaydin hanimlar tatlitambakcimgecmis olsun kizcene kiz adin ne yazyaz bitmedi ,,bende kahvaltimiyaptim yesil cayimi iciyorum
Yagsiz tost
Domates yesillik
5 zeytin
1 isirik kek ( kizimin beslenmesi icin yapmistim coook guzel koktu dayanamadim )
ahhh o beslenmeler yok mu o beslenmeler...:)

selam arkadaşlar...

aranıza katılmak istiyorum...

forum kurallarını çok net bilmiyorum... daha yeniyim... kusurumuz varsa affola...

o kadar canımı sıkan bir konu oldu ki artık bu kilolar... eski tanıdıklarımın hiçbiriyle görüşmek istemiyorum... sen ne olmuşsun bakışları bile beni benden alıyor... ama iki haftadır ciddi bir diyete başladım... 98,5 kg dan şu an 94 kg a geldim... hedefim mayıs ayında artık insanların içine girdiğimde utanmayacak durumda olmak... begenmediğim ama içine girdiğim için almak zorunda oldugum kıyafetlerden bıktım... aile içinde otururken insanların knedi arasında bile olsa diyetten bahsettiklerini duyunca ortamda bulunmak istememekten bıktım...
kadınlar kulübünü sürekli okuyarak çok ciddi motivasyon artışı elde ettim... buradan sürekli birbirimizle konuşmak bile önümüze set olan kiloları vermek için çok büyük bir nimet...

kahvaltı
2 dilim ekmek
1kk peynir
5 zeytin
domates salatalık biber
ara yapmadım acıkmadım zaten dünkü yediklerimden sonra acıkmam herhalde 1 hafta:) birazdan nescafe içerim oda ara olur benim için öğle peynirli salata düşünüyorum 1 dilim ekmekle..

Bravooooooooooooooooooooo

Kızlar Karatay'ın şu tespiti çok doğru.. Ekmek yedikçe daha bin beter acıkıyorsun ve insanı krize sokuyor. Ekmek yenmeyen her öğün hızlı doymak ve daha az kalori demek.

yaaa ama başka bebek düşünüyorsan benim bildiğim emziremiyorsun ameliyattan sonra

yaaa ama başka bebek düşünüyorsan benim bildiğim emziremiyorsun ameliyattan sonra
Yok canım ikinci çocuğu düşünmüyoruz.En azından şimdilik.Zaten 4 tane düşüğüm oldu.Bu beşinci ama ilk çecuğum.Sıkıntılı bir gebelik süreci geçirdim.
Emziremeyeceğimi biliyorum fakat bu boyun ağrılarından sırt ağrılarından sütyen askısının onuzlarımı kesmesinden ve doğru düzgün kıyafet bulamamaktan çok sıkıldım.Fazla göbeğim yok beni göğüslerim çok kilolu gösteriyor.Muayene eden doktor bile sen nasıl nefes alıyorsun bunlarla dedi.Ciddi sıkıntılarım var yani.O yüzden kilo verir vermez nasip olursa olacağım ameliyatımı

Şu başarı hikayelerinin bir de fotoğraflı oalnları yok mu accık motive olsak arkadaşlar..

anladım canım olsun onun canı senin canın sağolsun.aynı dertten ben de muzdaribim zaten göbek büyük olmayınca göğüs daha da büyük görünüyor:) ben de düşünüyorum küçültmeyi ama bir bebek daha istiyorum belki 2 duruma göre:) 90d kullanıyorum ben de yani bayaaa bir büyük göğüslerim:)

Valla seninki yine d cup ölçüsünde.Ben ölçtüm mezurayla 95 e yada f ye denk geliyor tahmin et artık

Valla seninki yine d cup ölçüsünde.Ben ölçtüm mezurayla 95 e yada f ye denk geliyor tahmin et artık
canımmm olsun zayıfladıkça onlar da küçülecek birde emziriyosan o yüzden çok büyüyorlar ben emzirirken 100dd kullanmıştım 2-3 beden küçülüyor en az emzirmeyi bırakınca

günaydınnn canlarr :)
bugun klasık kahvaltımı yaptım :)
kızlar abur cuburu ben almıyorum eve,annemle abım de cok duskun abur cubura malesef
ama dıkkat edecm artık,cıkolata yesem de gunde 1 tane sabahtan yıyecegım artık,
dedıgınız dogru kıstıkca saldırıyorum malesef
ınsallah bol eksılı guzel bır gun olur canlar,
bu arada hasta olan herkese gecmıs olsunn,dıkkat edın

canımmm olsun zayıfladıkça onlar da küçülecek birde emziriyosan o yüzden çok büyüyorlar ben emzirirken 100dd kullanmıştım 2-3 beden küçülüyor en az emzirmeyi bırakınca
Ben 4 ay emzirebildim.Sonra süt ve yumurta alerjisi çıktı oğlumun.Memeyi reddetmeye başladı.4 ay da makine ile sağarak biberonla verdim.Yani 8 ay anne sütü aldı.Şuan antialerjik özel bir mama veriyorum.
Ben emzirdikten sonra daha da sarktı.Büyüktü önceden ama sarkık değildi en azından .Zayıflamayla küçülecek gibi değil benimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…