ohhh içememki ben onu akşam günaha girip 3 kuru incir yedim sabaha rahatladım çok şükürKABİZLİK
Canim kabizlik konusunda sogan suyunun ustune yok derim sabah ac karnina 1 sogani 4 e bol 1,5 sb su ile kayamaya basladiginda 5 dk kaynat az ilit ic yarim saat sonra kahvalti yap .iyi gelir umarim
canımmm geçmiş olsun benim oğlanda hasta burnu tıkalı olduğu için rahat nefes alamıyor sinir olup uyanıyor. ben de bu gece az uyudum acıl şifalar...Günaydın kızlar
bugün galiba en erkenciyiz benim
çünkü kızım hala hasta uyutmadı beni kusuyor ama öksürdüğü için....
Allah daha beterinden saklasin. Buna da çok şükür. Çocuklar şimdi uyudu bende kondisyon bisiklet ine bindim. 45 dk yapmayı düşünüyorum. Çocuklar üyeden ancak yoksa ikisi ile beraber çok zor oluyor.
ahhh o beslenmeler yok mu o beslenmeler...:)Gunaydin hanimlar tatlitambakcimgecmis olsun kizcene kiz adin ne yazyaz bitmedi ,,bende kahvaltimiyaptim yesil cayimi iciyorum
Yagsiz tost
Domates yesillik
5 zeytin
1 isirik kek ( kizimin beslenmesi icin yapmistim coook guzel koktu dayanamadim )
Sonunda 45 dk aralıksız kondisyon bisiklet i ni sürdum. Artık spora başlamış bulunmaktayım. Kendimi kutluyorum
evet çok haklısın bir daha o hataya düşmem umarımKeske bir yada iki dilim ekmek yeseymissin firin makarnadan daha masum olurdu hem tokluk da hissederdin
Ben evli ve 2 çocuk annesiyim. Kilom tartilmaya cesaret edemesemde 100 e vardi galiba:) kiza zamanda verdiğim kiloların hepsini fazlasiyla aldım. Bugün bir arkadaşım geldi eve benden bir iki yas buyuk olmasina ragmen büyük ablasi gibi iri yari ddurdum yaninda onceden ayni kilodaydik şimdi zayiflamis ve harika görünüyordu cok pis gaza geldim vericem bu kiloları!! Başka çaresi yok kararli ama acelesi olmayan az az ama yağdan kilo Verelim
Diyen hanimlar bekliyorum
Ilk hafta kilosu- guncel kilo= toplam fark
Ahuelazehram: 95 - 93= 2kg
Destinaaaa: 108.4 - 106.1=2.3
Milad:97.7 - 95.8=1.9
Tatlitambak:91.1 - 89.6=1.5
Ncm:105 - 103.5=1.5
Redvelvetcupcake: 97.6 - 95.7=1.9
Tomurcuk:95.5 - 93.3=2.2
Nadya2: 85.4 - 84=1.4
my time is now:116 - 112.1=3.9
Wetu16:107.5 - 104.4=3.1
Castle:111 - 108.9=2.1
Ilkay80:90.5-?
Nilfer_pdr:103.5-?
Aysun163: 89.3-?
Begonyalar:112.4-?
yaaa ama başka bebek düşünüyorsan benim bildiğim emziremiyorsun ameliyattan sonraBende doğumdan önce 85 kiloydum.103 kilodan düşüp hamile kaldım.110 ile doğuma gittim.Çok kilo aldım hamilelikte.Doğumdan sonra emzirme sürecinde yedim yedim 117 ye kadar çıktım.Oğlum 15 aylık.
1 sene kadar bi sürede 107 ye düştüm.Ama son iki ay daha da sıkarak 97 oldum.Hedefim 79 kilo olmak.Sonra nasipse göğüs küçültme ameliyatı olacağım
Yok canım ikinci çocuğu düşünmüyoruz.En azından şimdilik.Zaten 4 tane düşüğüm oldu.Bu beşinci ama ilk çecuğum.Sıkıntılı bir gebelik süreci geçirdim.yaaa ama başka bebek düşünüyorsan benim bildiğim emziremiyorsun ameliyattan sonra
anladım canım olsun onun canı senin canın sağolsun.aynı dertten ben de muzdaribim zaten göbek büyük olmayınca göğüs daha da büyük görünüyor:) ben de düşünüyorum küçültmeyi ama bir bebek daha istiyorum belki 2 duruma göre:) 90d kullanıyorum ben de yani bayaaa bir büyük göğüslerim:)Yok canım ikinci çocuğu düşünmüyoruz.En azından şimdilik.Zaten 4 tane düşüğüm oldu.Bu beşinci ama ilk çecuğum.Sıkıntılı bir gebelik süreci geçirdim.
Emziremeyeceğimi biliyorum fakat bu boyun ağrılarından sırt ağrılarından sütyen askısının onuzlarımı kesmesinden ve doğru düzgün kıyafet bulamamaktan çok sıkıldım.Fazla göbeğim yok beni göğüslerim çok kilolu gösteriyor.Muayene eden doktor bile sen nasıl nefes alıyorsun bunlarla dedi.Ciddi sıkıntılarım var yani.O yüzden kilo verir vermez nasip olursa olacağım ameliyatımı
Valla seninki yine d cup ölçüsünde.Ben ölçtüm mezurayla 95 e yada f ye denk geliyor tahmin et artıkanladım canım olsun onun canı senin canın sağolsun.aynı dertten ben de muzdaribim zaten göbek büyük olmayınca göğüs daha da büyük görünüyor:) ben de düşünüyorum küçültmeyi ama bir bebek daha istiyorum belki 2 duruma göre:) 90d kullanıyorum ben de yani bayaaa bir büyük göğüslerim:)
Valla seninki yine d cup ölçüsünde.Ben ölçtüm mezurayla 95 e yada f ye denk geliyor tahmin et artık[/QUOcanımmm olsun zayıfladıkça onlar da küçülecek birde emziriyosan o yüzden çok büyüyorlar ben emzirirken 100dd kullanmıştım 2-3 beden küçülüyor en az emzirmeyi bırakınca
canımmm olsun zayıfladıkça onlar da küçülecek birde emziriyosan o yüzden çok büyüyorlar ben emzirirken 100dd kullanmıştım 2-3 beden küçülüyor en az emzirmeyi bırakıncaValla seninki yine d cup ölçüsünde.Ben ölçtüm mezurayla 95 e yada f ye denk geliyor tahmin et artık
Ben 4 ay emzirebildim.Sonra süt ve yumurta alerjisi çıktı oğlumun.Memeyi reddetmeye başladı.4 ay da makine ile sağarak biberonla verdim.Yani 8 ay anne sütü aldı.Şuan antialerjik özel bir mama veriyorum.canımmm olsun zayıfladıkça onlar da küçülecek birde emziriyosan o yüzden çok büyüyorlar ben emzirirken 100dd kullanmıştım 2-3 beden küçülüyor en az emzirmeyi bırakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?