- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
ya spor yapamıyosakKızlar bir önerim var
Haftalık kilo bildirimi yapılırken herkes haftada kaç saat yada dakika spor yaptığını da yazsın ve pratik bir şekilde listeleyelim.Haftanın spor 1. 2. ve 3.sünü de seçelim.Motivasyon olur diye düşünüyorum.Ufak çaplı da bir yarışa dönüşür bu.
Ne dersiniz ?
ender saraçın diyeti şu ıspanak çorbalı olan diyetini bakalım ne olacakNasil bir diyet yapicaksin
benim haftaya 3 gun misafirligim var ben gidicem bende haftaya napicam diye dusunuyorum kendimi tutmaliyimmmm
o zaman sonuncu olursun he he heeeeya spor yapamıyosak
ben varım çok beğendim zaten kilo vermede sonuncu oluyorum belki bunda ilk 10a falan girerim :)Kızlar bir önerim var
Haftalık kilo bildirimi yapılırken herkes haftada kaç saat yada dakika spor yaptığını da yazsın ve pratik bir şekilde listeleyelim.Haftanın spor 1. 2. ve 3.sünü de seçelim.Motivasyon olur diye düşünüyorum.Ufak çaplı da bir yarışa dönüşür bu.
Ne dersiniz ?
Evde leslie imkanın varsa yapabilirsin.Yada mekik falan gibi egzersizler.Spor yapamayanlar da listede olmaz.Sadec yapanlar arası bir yarış olur.Yapamayanlar için de liste olması teşvik olur hı ne dersinya spor yapamıyosak
Neden olmasınben varım çok beğendim zaten kilo vermede sonuncu oluyorum belki bunda ilk 10a falan girerim :)
Benim ailemede buyuk surpriz olacak ..bende kilo verince karin germe ve gogus kucultme dusunuyorum benimkiler toparlanacak gibi degil sen nerde yaptirmayi dusunuyosun
Yatarken ayaginin altina viks sur ve corap giydir canim
Ben 100 beden giyiyorumbi arkadas yaptirdi fuze gibi olmus cok guzel ya
ilk is endokrin bolumune git tahlilleri yaptir kilo vermek istedigini soyle tikir tikir gitsin kilocuklar
Ben Gazi ün. Hastanesinde düşüyorum. İnş kilo vermeyi becerirsem. Doğumlardan sonra karnım çok sarktı. Belim ağrıyor bu yüzden.Benim ailemede buyuk surpriz olacak ..bende kilo verince karin germe ve gogus kucultme dusunuyorum benimkiler toparlanacak gibi degil sen nerde yaptirmayi dusunuyosun
ilk is endokrin bolumune git tahlilleri yaptir kilo vermek istedigini soyle tikir tikir gitsin kilocuklar
Benim ailemede buyuk surpriz olacak ..bende kilo verince karin germe ve gogus kucultme dusunuyorum benimkiler toparlanacak gibi degil sen nerde yaptirmayi dusunuyosun
işallah canım tıkır tıkır gideceği günleri de göreceğiz. ben birde haftaya 3 günlük şok diyet yapmayı düşünüyorum herhalde ona da direnç gösteremez artık :)
Kızlar bir önerim var
Ne dersiniz ?
bence süper olur ben spor yapmaya çok üşeniyorumKızlar bir önerim var
Ne dersiniz ?
Herkese merhaba,
Sayfaları okudum genel olarak cevap vereyim aklımda kalanlara.
Ben buraya yazdığımın dışında hiçbir şey yemiyorum. Zaten diyetisyenime götürdüğüm deftere yazdıktan sonra buraya geçiriyorum.
Ben diyetime 2 eylülde başladım yani 2 ay olacak pazar günü. Dolayısıyla bende gözle görülür fark var, özellikle şu son haftalarda her gören fark ediyor :) Neredeyse 42 beden olmak üzereyim 46' dan. 44 bol geliyor şu an kemerle giyiyorum. Ama fotoğraf konusuna eşim hiç sıcak bakmaz, sosyal medya bile kullanmıyoruz biz. Çok karşı.
Spor konusunda bu hafta çok kötüydüm önümüzdeki haftada üniversitede vize haftası. Sürekli gozetmenlik görevim var ayakta olacağım bütün gün. Ama sonrası için fitness' a yazılmayı düşünüyorum. Zaten 17 Kasımda kayinvalidem ve gorumcem geliyor Rusya' dan , yardımcı olurlar Zeynep Alina' ya bakma konusunda :)
nasıl yani diyetisyene mi gideyim ?Benim ailemede buyuk surpriz olacak ..bende kilo verince karin germe ve gogus kucultme dusunuyorum benimkiler toparlanacak gibi degil sen nerde yaptirmayi dusunuyosun
Suanda tam kaç kilosun canım hangi kiloyla kaç beden giyiyorsun onu merak etiim
evet ama once bi endokrinciye git metebolizma hastaliklari uzmani insulin direncin varmi tiroidlerin nasil calisiyo bi gor zaten o seni diyetisyene yonlendirecektir yada kendi bi liste verecektir endokrinci detayli arastirirnasıl yani diyetisyene mi gideyim ?
Canım 105.5 kilo iken 46 beden giyiyordum.
Bu haftaki kilom yarın belli olacak ama geçen hafta 95.7 idim, 1 kg vermiş olmayı umuyorum.
En son kıyafetlerimi bol gelmesine rağmen 44 beden aldım sanırım 97 kg civarıydım o zaman, 42 dar gelmişti ben de kemerle giyiyorum 44 bedenleri.
80 kg iken 40 beden giyiyorum ben.
Tabii boyum 1.78 ve senelerce spor yaptım, o yüzden etlerim sıkı, aşırı kilolu gözükmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?