1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kızlar bir önerim var
Haftalık kilo bildirimi yapılırken herkes haftada kaç saat yada dakika spor yaptığını da yazsın ve pratik bir şekilde listeleyelim.Haftanın spor 1. 2. ve 3.sünü de seçelim.Motivasyon olur diye düşünüyorum.Ufak çaplı da bir yarışa dönüşür bu.
Ne dersiniz ?

kızlar öğle yemeğim
1 küçük kase tavuklu şehriye çorbası üst komşum getirdi saolsun
2 diim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğur
5 adet tost makinasında pişirilmiş inegöl köfte
çay demledim şimdi arayı bekleyemedim dükkan çok soğuk öyle ısınırım

ya spor yapamıyosak

Herkese merhaba,
Sayfaları okudum genel olarak cevap vereyim aklımda kalanlara.

Ben buraya yazdığımın dışında hiçbir şey yemiyorum. Zaten diyetisyenime götürdüğüm deftere yazdıktan sonra buraya geçiriyorum.

Ben diyetime 2 eylülde başladım yani 2 ay olacak pazar günü. Dolayısıyla bende gözle görülür fark var, özellikle şu son haftalarda her gören fark ediyor :) Neredeyse 42 beden olmak üzereyim 46' dan. 44 bol geliyor şu an kemerle giyiyorum. Ama fotoğraf konusuna eşim hiç sıcak bakmaz, sosyal medya bile kullanmıyoruz biz. Çok karşı.

Spor konusunda bu hafta çok kötüydüm önümüzdeki haftada üniversitede vize haftası. Sürekli gozetmenlik görevim var ayakta olacağım bütün gün. Ama sonrası için fitness' a yazılmayı düşünüyorum. Zaten 17 Kasımda kayinvalidem ve gorumcem geliyor Rusya' dan , yardımcı olurlar Zeynep Alina' ya bakma konusunda :)

ben varım çok beğendim zaten kilo vermede sonuncu oluyorum belki bunda ilk 10a falan girerim :)

ben varım çok beğendim zaten kilo vermede sonuncu oluyorum belki bunda ilk 10a falan girerim :)
Neden olmasın
Zaten bir çoğumuz evde veya dışarıda olsun spor yapıyor diye biliyorum.Geriye kalan sadece toplam dakikasını bildirmek :)

Ben Gazi ün. Hastanesinde düşüyorum. İnş kilo vermeyi becerirsem. Doğumlardan sonra karnım çok sarktı. Belim ağrıyor bu yüzden.

Kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim benim için kaç kilo olduğumdan çok kaç bedene düştüğüm önemli. 3 kilo yağdan verildiğinde 1 beden küçülüyormuş. Tabii gördüğümüz her eksi yağdan gitmiyor, vücut analizi yaptırabileceğiniz bir yer varsa düzenli ölçüm yaptırarak bedeninizi saptayabilirsiniz.

Insallah bir tarih belirledin mi peki su tarihe kadar zayiflayip bu Operasyonlari yaptiracagim diye.. bence hedefler sartlandiriyor insani ve motive ediyor
işallah canım tıkır tıkır gideceği günleri de göreceğiz. ben birde haftaya 3 günlük şok diyet yapmayı düşünüyorum herhalde ona da direnç gösteremez artık :)

Insanin bedenin degusiklik yaparak sasirtmasi kilo vermede etkili gercekten.
Ama Sok diyetler konusunda emin degilim

Acikcasi cok gerekli mi bilmiyorum. ben birisi spor yapmis diye hirslanip daha çok yapmam kafamdaki programa gore doğru oranda yapmaktan yanayım ama cogunluk evet derse uyarim farketmez bildiririm bende

bence süper olur ben spor yapmaya çok üşeniyorum belki motive olurda başlarım

Suanda tam kaç kilosun canım hangi kiloyla kaç beden giyiyorsun onu merak etiim

nasıl yani diyetisyene mi gideyim ?

Suanda tam kaç kilosun canım hangi kiloyla kaç beden giyiyorsun onu merak etiim

Canım 105.5 kilo iken 46 beden giyiyordum.
Bu haftaki kilom yarın belli olacak ama geçen hafta 95.7 idim, 1 kg vermiş olmayı umuyorum.
En son kıyafetlerimi bol gelmesine rağmen 44 beden aldım sanırım 97 kg civarıydım o zaman, 42 dar gelmişti ben de kemerle giyiyorum 44 bedenleri.
80 kg iken 40 beden giyiyorum ben.
Tabii boyum 1.78 ve senelerce spor yaptım, o yüzden etlerim sıkı, aşırı kilolu gözükmüyorum.

nasıl yani diyetisyene mi gideyim ?
evet ama once bi endokrinciye git metebolizma hastaliklari uzmani insulin direncin varmi tiroidlerin nasil calisiyo bi gor zaten o seni diyetisyene yonlendirecektir yada kendi bi liste verecektir endokrinci detayli arastirir

Ayyy ne guzellll...
Bende su an 44 giyiyorum ama lcw nin. Diger markalar bazilari dar oluyor 42 icinde biraz daha vermem lazim 40beden hiç olmadim eskidan zafyifken bile (70 kiloykn) 42 giyiyordum kaliplar değişti herhalde:))

Sabah
2dilim ekmek
1yumurta (tavada)
1zeytin
Maydanoz
Bir catal beyaz peynir
Iki çatal labne
Catal dedigim catalin ucuyla tabi

Ara yok

Oglen

2adet et haslama içinde bir parca patates bir kucuk dilim havuc vardi
1 kasik pilav nehirin tavsiyesine uydum gozum doydu gerçekten
5 kasik yogurt

Ara
Malesef 1 küçük dilim baklava
Yaaaa misafirlikte mecbur yedim

Aksam ogle ve aksami dengelemek icin:
Ekmek yok et yok
8 kasik ciris otu yemeği yumurtalı ama bana yarim yumurta bile dusmemistir
4 kasik kozlenmis sebze salatasi
5 kasik yoğurt

Ara sadece yesil cay

Nasil??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…