Gunaydin hanimlar tatlitambakcimgecmis olsun kizcene kiz adin ne yazyaz bitmedi ,,bende kahvaltimiyaptim yesil cayimi iciyorum
Yagsiz tost
Domates yesillik
5 zeytin
1 isirik kek ( kizimin beslenmesi icin yapmistim coook guzel koktu dayanamadim )
Ohhh ne guzelmisAkşam yemeğinde 6k sulu kofte 1dilim firin makarna yedim 2 saat sonra yine aciktim 1dilim daha yedim 2 saat sonra yine aciktim 1dilim daha yedim yani 3 dilim yedim hala açım neden bu kadar açlık çekiyor olabilirim acaba ekmek yemedigim icin mi ki
Sonunda 45 dk aralıksız kondisyon bisiklet i ni sürdum. Artık spora başlamış bulunmaktayım. Kendimi kutluyorum
Ohhh ne guzelmis
Akşam yemeğinde 6k sulu kofte 1dilim firin makarna yedim 2 saat sonra yine aciktim 1dilim daha yedim 2 saat sonra yine aciktim 1dilim daha yedim yani 3 dilim yedim hala açım neden bu kadar açlık çekiyor olabilirim acaba ekmek yemedigim icin mi ki
Ya herkese bişey soracağım buraya yazdığın ız dışında hıc atıştırmıyorsunuz değil mi ben mesela canım istedikçe hurma yiyorum
Kiz niye hemen yapmiyosun yapki metebolizman calismaya baslasin daha cok acikmiyormusun ayca kaya ne kadar erken yerseniz o kadar erken calisir metebolizmanizz diyor o yuzdenn kahvalti cok pnemliBugün kahvaltım gecikecek eşimin cumadan gelmesini bekleyeceğim yani saat 1 i bulacak. Olsun ne yapalım. ben de listemi önceden buraya yazıp ona uyacam yoksa aatıştırmalık çok oluyor
Kiz niye hemen yapmiyosun yapki metebolizman calismaya baslasin daha cok acikmiyormusun ayca kaya ne kadar erken yerseniz o kadar erken calisir metebolizmanizz diyor o yuzdenn kahvalti cok pnemli
Birde ben yemiyorum canim buraya ne yazdiysam o he bazen yazmayi unuttugum seyler oluyo tabi
Sonunda 45 dk aralıksız kondisyon bisiklet i ni sürdum. Artık spora başlamış bulunmaktayım. Kendimi kutluyorum
Ben de kimseye söylemedim. Ben Malatyadayım. Ailem uzakta. Onlara süpriz olacak. Eşimden full destek alıyorum. Evlendiğimizde 62 kiloydum. Şimdi 98. Eski halimi oda bende özlüyoruzDiyette oldugumu kimse bilmiyor hala
Esime bile sadece dikkat ediyorum diyorum
Kızlar diyete başlayınca kabızlık sorunu oluşuyor bende önerilerinizi bekliyorum?
Bende pilavsız yemek yiyemeyen makarnasız doymayan kişilerdendim.Ama şuan ikisinden de vazgeçtim.Ve çok da önemli değilmiş onu anladım :)Pirinç, bulgur gerçekten acıktırıyor. Özellikle pirinç, glisemik indeksi çok yüksek direkt insülini yükselten bir gıda.
Ben önceden pilavsız yemek yemezdim ama baktım ki sadece alışkanlıktan yiyormuşum, hiç aramıyorum şu an. Eşim esmer pirinç seviyor, ona geçmeyi düşünüyorum ben de ilerisi için.
1 yk pilav + 1 dl ekmek yersen hem gözün doyar hem karnın :)
Doğma büyüme Fransa'daymışsın.Türkçeyi güzel öğrenmişsin ama maşallah. :)bu arada heralde hepinize en uzak benim cunku ben fransada dogma buyumeyim ve burda yasiyorum
Geçenlerde bende etli nohut yemeği yedim.Pilavsız yiyemediğim yemeklerden biriydi ama pilav yemediiiimbende aksam yemeğımı yemeğimi yedim az önce. Annem etli nohut ve pilav yapmış. 1 kaşık pilav attım ağzıma 1 tabak ta nohut yedim ekmeksiz. Özlemişim nohutu valla
Bu soğan suyunun da her derde devası var.Pko,zayıflama,kabızlık kim bilir daha bilmediğimiz ne işlere yarıyorKABİZLİK
Canim kabizlik konusunda sogan suyunun ustune yok derim sabah ac karnina 1 sogani 4 e bol 1,5 sb su ile kayamaya basladiginda 5 dk kaynat az ilit ic yarim saat sonra kahvalti yap .iyi gelir umarim
Canım bence sen evine abur cubur alışverişi yapmamakla başla işe.Elinin altında oldukça yiyorsun anladığım kadarıyla.Ama evde olmazsa yemezsin.Alma artık şunları diyetinde ne işi varben de aksam yemegınden sonra 2 cıkolata ustune cubuk yedım can sıkıntımdan.offff bu hafta vermeedıgım gıbı ustune alacagm bı de kılooo.sınır oldum kendıme heepp!
senın ekmek yemedıgınden olabılır cnmmm
Geçmiş olsun canım.Benimde oğlum öksürdüğü zaman hep kusar.Zaten alerjik astımı var.Rabbim şifalarını versinGünaydın kızlar
bugün galiba en erkenciyiz benim
çünkü kızım hala hasta uyutmadı beni kusuyor ama öksürdüğü için....
Allah daha beterinden saklasin. Buna da çok şükür. Çocuklar şimdi uyudu bende kondisyon bisiklet ine bindim. 45 dk yapmayı düşünüyorum. Çocuklar üyeden ancak yoksa ikisi ile beraber çok zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?