1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Gunaydin hanimlar tatlitambakcimgecmis olsun kizcene kiz adin ne yazyaz bitmedi ,,bende kahvaltimiyaptim yesil cayimi iciyorum
Yagsiz tost
Domates yesillik
5 zeytin
1 isirik kek ( kizimin beslenmesi icin yapmistim coook guzel koktu dayanamadim )

Afiyet olsun cok iyi yapmışsın o ısırığı almakla. Yoksa mazaallah

Ohhh ne guzelmis

Sonunda 45 dk aralıksız kondisyon bisiklet i ni sürdum. Artık spora başlamış bulunmaktayım. Kendimi kutluyorum

Dun ben yürüyüş yapmadim ama farkettim ki dun gece cok yorgunmusum kac gundur.. iyi ki dinlendim cok iyi geldi
Bugün tam gaz devam cok hafif uyandım bu sabah aksam mate cayi icmeme bağlıyorum ve cok güzel uyanmama

Keske bir yada iki dilim ekmek yeseymissin firin makarnadan daha masum olurdu hem tokluk da hissederdin

Ya herkese bişey soracağım buraya yazdığın ız dışında hıc atıştırmıyorsunuz değil mi ben mesela canım istedikçe hurma yiyorum

Bugün kahvaltım gecikecek eşimin cumadan gelmesini bekleyeceğim yani saat 1 i bulacak. Olsun ne yapalım. ben de listemi önceden buraya yazıp ona uyacam yoksa aatıştırmalık çok oluyor

Ya herkese bişey soracağım buraya yazdığın ız dışında hıc atıştırmıyorsunuz değil mi ben mesela canım istedikçe hurma yiyorum

Ben atistirmiyorum yediğim bir sekerlemeyi bile yaziyorum tambakcim hurmanin kalorisi ve enerjisi de az degil hani ara ogunlerde tuketsen daha iyi olacak

Bugün kahvaltım gecikecek eşimin cumadan gelmesini bekleyeceğim yani saat 1 i bulacak. Olsun ne yapalım. ben de listemi önceden buraya yazıp ona uyacam yoksa aatıştırmalık çok oluyor
Kiz niye hemen yapmiyosun yapki metebolizman calismaya baslasin daha cok acikmiyormusun ayca kaya ne kadar erken yerseniz o kadar erken calisir metebolizmanizz diyor o yuzdenn kahvalti cok pnemli
Birde ben yemiyorum canim buraya ne yazdiysam o he bazen yazmayi unuttugum seyler oluyo tabi

Bugünkü planladığım menümü yazayım
3 tane kuru kayısı
2 bardak su
saat normalde 11 de ama bugun 1 olacak
1 yumurta haşlama
1kk peynir
domates
maydanoz biber
7 tane yeşil zeytin yiyecem çok severim
1 dilim de tam buğday ekmeği

ara
1 küçük elma
3 kaşık yoğurt

akşam da
Közlenmiş patlıcan
salata
saat 6 den önce yemek işi bitecek inşallah
size soz verıyorum. Başka bişey ağzıma sürmek yokk kk
ve pazartesiye kadar da tartılmayacağım. Hergün tartılıyorum birgün iyi birgün kötü sinir oldum

Onunla beraber yememi istiyor. Yesem şimdi sofraya oturunca yiyorum yani 2 posta kahvaltı oluyor anlayacağın. Geceleri çalıştığı için. Gece çıkışları hep geç yapıyoruz zaten bizim de düzen böyle karışık....
kayısı mi yedim ve suyumuz içtim canım.

Diyette oldugumu kimse bilmiyor hala
Esime bile sadece dikkat ediyorum diyorum
Ben de kimseye söylemedim. Ben Malatyadayım. Ailem uzakta. Onlara süpriz olacak. Eşimden full destek alıyorum. Evlendiğimizde 62 kiloydum. Şimdi 98. Eski halimi oda bende özlüyoruz İnş yaza kadar 75 olabilirim. Sonrasında karın germe ameliyatı olucam inş

Kızlar diyete başlayınca kabızlık sorunu oluşuyor bende önerilerinizi bekliyorum?

Canım tabi ki kayısı ve lifli gıdaların düzenli yendiğinde çok faydası var ama hemen sorunu gidersin diyorsan a101 de satılan mest form çayı sabah iç akşamına hallediyor

Bende pilavsız yemek yiyemeyen makarnasız doymayan kişilerdendim.Ama şuan ikisinden de vazgeçtim.Ve çok da önemli değilmiş onu anladım :)

bu arada heralde hepinize en uzak benim cunku ben fransada dogma buyumeyim ve burda yasiyorum
Doğma büyüme Fransa'daymışsın.Türkçeyi güzel öğrenmişsin ama maşallah. :)

bende aksam yemeğımı yemeğimi yedim az önce. Annem etli nohut ve pilav yapmış. 1 kaşık pilav attım ağzıma 1 tabak ta nohut yedim ekmeksiz. Özlemişim nohutu valla
Geçenlerde bende etli nohut yemeği yedim.Pilavsız yiyemediğim yemeklerden biriydi ama pilav yemediiiim

KABİZLİK
Canim kabizlik konusunda sogan suyunun ustune yok derim sabah ac karnina 1 sogani 4 e bol 1,5 sb su ile kayamaya basladiginda 5 dk kaynat az ilit ic yarim saat sonra kahvalti yap .iyi gelir umarim
Bu soğan suyunun da her derde devası var.Pko,zayıflama,kabızlık kim bilir daha bilmediğimiz ne işlere yarıyor

Canım bence sen evine abur cubur alışverişi yapmamakla başla işe.Elinin altında oldukça yiyorsun anladığım kadarıyla.Ama evde olmazsa yemezsin.Alma artık şunları diyetinde ne işi var

Geçmiş olsun canım.Benimde oğlum öksürdüğü zaman hep kusar.Zaten alerjik astımı var.Rabbim şifalarını versin

Dün öğlen 2,30 da çıktım işten.Yağmurluydu çok iş olmadı.Artık yürüyüş yapmıyorum.Evde leslie 3 mil yapmaya başladım.
Eve gidince 1 yeşil elma yedim.

Akşam yemeğinde 3 yemek kaşığı pırasa,2 kaşık yoğurt,1 kase patates salatası
Leslie 3 mil (45 dk)

Bu sabah
Haşlanmış yumurta,5 zeytin,1 parça peynir,1 domates,2 adet tuzsuz etimek

Sağol tomurcukkk... inşallah iyileşir de bende rahatlar o da rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…